Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Δήλωση του Υποστρατήγου Γεώργιου Τζήμα με αφορμή την προαγωγή του και την τοποθέτηση του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Δήλωση του Υποστρατήγου Γεώργιου Τζήμα 
«Μετά την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και λόγω της πρόσφατα διαταχθείσας υπηρεσιακής μου μετακίνησης, αναχωρώ σήμερα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να αναλάβω καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ξεκινά δράση η Εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών νομού Κιλκίς

Η Εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών νομού Κιλκίς είναι μια μη-κερδοσκοπική Εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2023, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς και την έμπρακτη στήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους μέσα από τη δημιουργία δομών και υπηρεσιών. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών (Alzheimer Ελλάς).

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, με στόχο την αποτροπή της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης χθες (18 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα 2 ημεδαποί άνδρες, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας έκοψε την βασιλόπιτά του

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας στις 12 Ιανουαρίου έκοψε την βασιλόπιτα για τα μέλη του Συλλόγου και των Χορευτικών τμημάτων του. Ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο Kiosis Bakery για την ευγενική χορηγία που μας έφτιαξε αφιλοκερδώς την βασιλόπιτα και τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους και στα μέλη του Συλλόγου. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Παντελεήμων.

Ο Σύλλογος Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής κόβει την πίτα του σε μια εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος των Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής με αφορμή και την συμπλήρωση τριών χρόνων από την ίδρυση του. Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό πρόσημο καθώς θα είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό σύλλογο για το Σύνδρομο Asperger.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης Καιρού, με ισχύ από το Σάββατο 20-01-2024

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 2/19-01-2024), με ισχύ από το Σάββατο 20-01-2024.

Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Κιλκίς με αφορμή τις κινητοποιήσεις των μαθητών του Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Γονέων Κιλκίς 

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Κιλκίς χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των μαθητών του Κιλκίς, οι οποίοι ενώνουν τη φωνή τους με τους χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα.

Αρτοκλασία προς τιμή του Αγίου Ευγενίου Τραπεζουντίου

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Κιλκίς θα τελεστεί Αρτοκλασία προς τιμή του Αγίου Ευγενίου Τραπεζουντίου, προστάτη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας