Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Απάντηση Δήμου Κιλκίς στην ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού ''Συμμετέχω"

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με αφορμή τη δημοσιοποίηση κειμένου δήθεν αναπάντητων ερωτήσεων που κατατέθηκαν από τη δημοτική παράταξη ''Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη'' στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι:

Τελευταία νέα στην προστασία 1ης κατοικίας


O δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος, διαμεσολαβητής) αναφέρθηκε στις 27-9-2019 μέσα από την εκπομπή "Δημότης online" του κ. Παναγιώτη Κρινή (TV100) στις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με την υποβολή των αιτήσεων ρύθμισης των κόκκινων δανείων των δανειοληπτών στην πλατφόρμα της Ειδικής γραμματείας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ), μέσω της ιστοσελίδας www.keyd.gov.gr, η οποία πλατφόρμα άνοιξε την 1η Ιουλίου 2019. Η πρόσβαση θα γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης).

Κιλκίς: Πολιτική εκδήλωση αφιερωμένη στον Θ. Πασσαλίδη

Ανακοίνωση Νoμαρχιακής Διοικούσας Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς 
Σας προσκαλούμε στην κεντρική πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νoμαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:30 στο Κτήμα των Ευχών Κιλκίς.

Το Κιλκίς έχει πλέον εκπρόσωπο στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Από τις εκλογικές διαδικασίες του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα προέκυψε ο νέος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, η Νέα Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Το 12ο Συνέδριο έκανε ρεκόρ συνέδρων αλλά και μελών της οργάνωσης, που ανέρχονται σε 70.505.

Αναμενόμενα πετυχημένο το 1ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς


Με επιτυχία και με τη συμμετοχή φίλων του αθλήματος της ιππικής αντοχής ολοκληρώθηκαν το διήμερο 4-5 Οκτωβρίου 2019 οι αγώνες του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής σε Κιλκίς και Λεβεντοχώρι. 

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τους επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα με τους επικεφαλής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κιλκίς, κ. Τσάγκαλο, τον Υποδιοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, κ. Πολιτίδη, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, κ. Γκαντίδη και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ., κ. Σαλαβασίδη.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Ξε Σκουριά Ζω»


Ο 7ος αγώνας ορεινού τρεξίματος μήκους 24 χλμ. και ο λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χλμ. «Ξε Σκουριά Ζω» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στο Όρος Κάκκαβος στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Ο αγώνας ήταν και φέτος αφιερωμένος στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού που απειλεί το βουνό, τα νερά, τις ζωές των κατοίκων της Β.Α Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής. 

Ερωτήσεις δημοτικής παράταξης "Συμμετέχω" προς τον Δήμαρχο Κιλκίς

Ερωτήσεις δημοτικής παράταξης "Συμμετέχω" -  Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη
Στα προ ημερησίας διάταξης θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στις 2 Οκτωβρίου 2019, υποβλήθηκαν οι παρακάτω επερωτήσεις για τις οποίες περιμένουμε να δοθούν οι σχετικές απαντήσεις.

Συνεχίζονται οι αγώνες του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς αναμετρήθηκε εντός έδρας με την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Η αναμέτρηση κράτησε αρκετές ώρες και έληξε τελικά με ήττα της ομάδας μας με συνολικό σκορ 2-4.

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου και της δικαιολογημένης ανησυχίας των πολιτών για το πως θα ανταποκριθούν στις ανάγκες θέρμανσης, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών θέτοντας ζήτημα υπαγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην Α’ Κλιματική Ζώνη, αναφορικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Η νέα χρονιά του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς άρχισε με βράβευση του Θανάση Νούρτση

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς, με την έναρξη της νέας περιόδου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, σε μια σεμνή τελετή, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, τίμησε το μέλος της, κύριο Θανάση Νούρτση, που σταμάτησε την ενεργό του δράση.

"Να καλυφθούν άμεσα τα κενά των εκπαιδευτικών στο νομό Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών είναι επιτακτική ανάγκη για την άμεση κάλυψη των διαπιστωμένων αναγκών της εκπαίδευσης. Οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί που έχουν προληφθεί δεν καλύπτουν τα υπάρχοντα κενά στο Νομό Κιλκίς.

Τα νέα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς (7/10/2019)

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Εκδρομή Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει διήμερο προσκυνηματικό ταξίδι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα Τίρανα με προγραμματισμένη συνάντηση με την αυτού μακαριότητα τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο.

Απόφαση ορισμού του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς

Δείτε ΕΔΩ τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς που έγινε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 με θέμα τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου Κιλκίς με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς».

Επίσκεψη Ε. Αγαθοπούλου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας

Επίσκεψη Ε. Αγαθοπούλου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας
Καλή αρχή ευχήθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ε. Αγαθοπούλου σε μαθητές και καθηγητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας

Τα νέα του Επιμελητηρίου Κιλκίς (7/10/2019)

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Μείωση δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις ζητά με επιστολή του από το Δήμο Κιλκίς το Επιμελητήριο Κιλκίς
"Η οικονομική κρίση που βιώνουν πολλά χρόνια οι επιχειρήσεις μας, έχει οδηγήσει όλους μπροστά σε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από σήμερα Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 20/6-10-2019), που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 έως και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019.

Τρ. Πέτρογλου: Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Υπογράφει ο
Τριαντάφυλλος Πέτρογλου
Πρόεδρος Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Κ.Θ.)
Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την τιμή να με ορίσει Πρόεδρο των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Κ.Θ.) με ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία και Διοίκηση του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μέλαθρου Θεσσαλονίκης, του ΕΑΚ Μίκρας, του ΕΑΚ Ποσειδωνίου, του Εθνικού Κολυμβητήριου, του Κολυμβητήριου και ΕΑΚ Νεάπολης, του ΕΑΚ Σταυρούπολης, του ΕΑΚ Αμπελοκήπων και του Κλειστού Γυμναστηρίου Βότση.

Ξεπαγώνουν τα Σχέδια Βελτίωσης

Υπεγράφη η νέα εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κων/νου Μπαγινέτα, για τα Σχέδια Βελτίωσης, με την οποία ξεπαγώνει το υπομέτρο 4.1 του ΠΑΑ 2014-2020, το οποίο προβλέπει τη συγχρηματοδότηση των επαγγελματιών αγροτών καθώς και των συλλογικών τους σχημάτων, ώστε να εκσυγχρονίσουν τις γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις, συνολικής δημόσιας δαπάνης ύψους 316 εκ. ευρώ.