Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Επιτράπηκε η υλοτομία δασικών ειδών γαύρου, φουντουκιάς & πουρναριού

Πλέον επιτρέπεται η υλοτόμηση δασικών ειδών γαύρου, φουντουκιάς & πουρναριού για την κάλυψη των ατομικών αναγκών για καυσοξύλευση των μόνιμων κατοίκων των αναφερόμενων στο παράρτημα δασικών συμπλεγμάτων συγκεκριμένων περιοχών.

Ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στη νέα πραγματικότητα, που έχει δημιουργήσει η πανδημία, η τεχνολογία, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα, κατέχει καίριο ρόλο και αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα για την κοινωνία και την οικονομία. Με περισσότερες από 4.600 επιχειρήσεις, 260.000 εργαζόμενους και κύκλο εργασιών το €13,3 δισ. το 2021, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 8% του ΑΕΠ, οι επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας συνέβαλαν καθοριστικά στη βέλτιστη αντιμετώπιση των ιδιαιτέρων προβλημάτων και θεμάτων, τα οποία αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία και οικονομία.

(Video) Όχι στη μείωση του ωραρίου στην αγορά, λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

 
Όχι στη μείωση του ωραρίου στην αγορά, λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.

Δήλωση της Ειρήνης Αγαθοπούλου για την απώλεια της Σοφίας Σπηλιωτοπούλου

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Αναπλ. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης,
αρμόδια για θέματα Ισότητας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε σήμερα την απώλεια της Σοφίας Σπηλιωτοπούλου, της ακούραστης δικηγόρου και εμπειρογνώμων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δράσης «Έξυπνη Μεταποίηση» από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο της Δράσης, ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης δεν δύναται να είναι μικρότερος των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000 €) και δεν δύναται να υπερβαίνει το ποσόν των έξι εκατομμυρίων ευρώ (6.000.000 €).

Νέα ψυγεία με οικολογικό χαρακτήρα από τη Φάρμα Κουκάκη

Η Φάρμα Κουκάκη παρουσιάζει ένα νέο, custom-made ψυγείο με ξεκάθαρο οικολογικό προσανατολισμό, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την εταιρία.