Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή  4 Δεκεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Α.Σ. "Αλέξανδρος" Αξιούπολης


Ομιλία Γ. Φραγγίδη για την ψήφο των εκτός επικρατείας εκλογέων


Ομιλία Γ. Φραγγίδη για την ψήφο των εκτός επικρατείας εκλογέων
Το θέμα της ψήφου των εκτός επικρατείας εκλογέων ήταν ένας από τους λόγους που η πρόσφατη άνευρη Συνταγματική Αναθεώρηση απέκτησε νόημα και ουσία.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 10/12/2019, 11:30 π.μ.

Συλλήψεις για κλοπές
Από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών,συνελήφθη χθες (10 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι στις Σέρρες, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξε διαμέρισμα 52χρονης και αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 2.300 ευρώ. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

(Video) Κιλκίς: Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης της Πανσόφου της εν Σινά


Η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης της Πανσόφου της εν Σινά, έγινε στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού του Κιλκίς, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 5:00 μ.μ.

Επίσκεψη Διοίκησης Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμαρχο Κιλκίς

Την επίσκεψη της νέας Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας Βασιλικής Θάνου και των δύο Αντιπροέδρων του Κέντρου Γεώργιου Κωνσταντινίδη και Νίκου Αβραμίδη δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γηροκομείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. 

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Δ.Σ., το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς για τη δωρεά που πραγματοποίησε στον φορέα με φαρμακευτικό υλικό. Η δωρεά θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων και την βελτίωση των παροχών μας προς αυτούς.

Παιονία: Συγκρότηση «Δημοτικής Επιτροπής Εθελοντισμού»

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Η Δημοτική αρχή του δήμου Παιονίας, στοχεύοντας να ενεργοποιήσει όσους δημότες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να προσφέρουν τις γνώσεις και την ενέργεια τους για την βελτίωση και την ανάπτυξη του τόπου μας και για θέματα καθημερινότητας που αφορούν τον κάθε δημότη, προτίθεται να δημιουργήσει επιτροπές σε διάφορους τομείς.

Ημαθία: Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαποί ηλικίας 39 και 40 ετών, για διακίνηση κάνναβης σε περιοχή της Ημαθίας.

Κιλκίς: Διήμερη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών με πιστοποίηση

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα πραγματοποιήσει διήμερη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στις 21- 22 Δεκεμβρίου 2019 με πιστοποίηση διάρκειας πέντε ετών. 

Τσογγίδης: Με την "νέα" Δημοτική Αρχή Κιλκίς δε θα πλήξουμε ποτέ

Γράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Με την "νέα" Δημοτική Αρχή Κιλκίς πάντως δε θα πλήξουμε ποτέ, αλλά ευτυχώς πρόλαβα και δεν έκλεισα το facebook περιμένοντας να γίνουν αθλιότητες στις οποίες αναφέρομαι παρακάτω. 

Έναρξη κύκλου Αρχαιολογικών Διαλέξεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς έχει την χαρά να εγκαινιάζει μια νέα δράση, τον Κύκλο Αρχαιολογικών Διαλέξεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την έναρξη αυτού του κύκλου και την εκλεκτή προσκεκλημένη μας κ. Μαρία Αυλωνίτου - Τσιμπίδου, Δρα Αρχαιολογίας, με θέμα της ομιλίας της «Ο Μακεδονικός Τάφος ΙΙΙ στον Άγιο Αθανάσιο. Συμπόσιο, Χρώμα και όνειρο στη γη των Μακεδόνων», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 11.00.

"Περί της σύνδεσης της αξιολόγησης με τη βαθμολογία μαθητών, ο λόγος..."

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Πρωτόγνωρες και βαθιά συντηρητικές πολιτικές, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιχειρεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το Υπουργείο Παιδείας. Συγκεκριμένα, σχεδιάζουν την έμμεση σύνδεση της βαθμολογίας των μαθητών με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών τους.
«Οι εκπαιδευτικοί που θα κριθούν «μετεξεταστέοι», εκείνοι δηλαδή των οποίων οι προφορικές βαθμολογίες που έβαλαν στους μαθητές θα απέχουν σημαντικά από τις βαθμολογίες, που θα πετυχαίνουν οι εξεταζόμενοι στις γραπτές εξετάσεις, θα «παραπέμπονται» σε συγκεκριμένη επιμόρφωση». 


Εργασίες συντήρησης στην οδό Λουτρών στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της οδού Λουτρών στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019.

Επίσκεψη Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης δέχθηκε την επίσκεψη του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη και μελών της Διοίκησης του φορέα.

Συμβουλές για αποφυγή πυρκαγιάς κατά την περίοδο των εορτών

Υπογράφει η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ
- ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ πάντα φωτιστικά και διακοσμητικά προϊόντα που φέρουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κιλκίς: "Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων"

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων», η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας κεντρικής υπηρεσίας υποστήριξης ηλικιωμένων που χρήζουν κοινωνικής πρόνοιας και υποστήριξης από την Περιφέρειά μας.

Αιμοδοσία στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Διαμεσολάβηση σε αστικές & εμπορικές διαφορές - Ποιος ο ρόλος του δικηγόρου


Ο Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος - διαμεσολαβητής) αναφέρθηκε στις 6/12/19 στο ραδιόφωνο του Alpha και στην πρωινή εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτριου Λαζόπουλου «Εδώ Θεσσαλονίκη» στις νέες αλλαγές που επήλθαν στις αλλαγές στην δικαιοσύνη ύστερα από την ψήφιση νόμου στην Βουλή για την υποχρεωτικότητα της διαμεσολάβησης στις αστικές και εμπορικές διαφορές.(Νόμος 4640/2019)

Ο "Αίας" Κιλκίς, ο "Μύλος των Ξωτικών" και το 5ο "Santa Run" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο "Μύλος των Ξωτικών" στα Τρίκαλα άνοιξε ήδη τις πύλες του και ο Αθλητικός Σύλλογος "ΑΙΑΣ" Κιλκίς και το ΚΔΑΠ "ΑΙΑΣ" ήταν εκεί. Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 γονείς, παιδιά, το προσωπικό αλλά και φίλοι του "Αίαντα" έζησαν μια συναρπαστική εμπειρία σε έναν χώρο βγαλμένο από παραμύθι, που πρόσφερε αρκετές δόσεις παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς στους μικρούς μας φίλους.

Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου με χειροτονία Πρεσβυτέρου στη Μητρόπολη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου εόρτασε την μνήμη του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του Θαυματουργού, με επίκεντρο τον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της πόλης του Κιλκίς.