Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

"Να επαναλειτουργήσει το Αγροτικό Ιατρείο Ειδομένης"

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Οι πρώτοι μήνες του 2020 που διανύουμε χαρακτηρίζονται από τη μάχη που δίνεται με την Πανδημία του Κορωνοϊού. Τα συστατικά της μάχης αυτής είναι η ατομική ευθύνη με την τήρηση των μέτρων ασφάλειας του καθενός μας και η συμμόρφωση με τις οδηγίες των ειδικών.

ΚΔΑΠ Kinesis: Η Σοφία και η Αναστασία μας δείχνουν εύκολες ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Η Αναστασία και η Σοφία μένουν σπίτι αλλά δεν μένουν χωρίς την αγαπημένη τους συνήθεια, να κάνουν γυμναστική, στέλνουν χαιρετίσματα και την αγάπη τους σε όλη την ομάδα ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής του Kinesis kids athletics όπως και στον προπονητή τους κ. Μάρκο. Στο βίντεο, μας δείχνουν πώς εύκολα αλλά κυριότερα με ασφάλεια μπορούν να γυμναστούν όλα τα παιδιά της ομάδας μας και όχι μόνο.
Έτοιμες κορίτσια...

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 26/4/2020, 7:30 μ.μ.

Σύλληψη για ληστεία
Συνελήφθη σήμερα (26 Απριλίου 2020) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας ένας άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, αφαίρεσαν με τη χρήση βίας από την κατοχή ενός άνδρα, ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. 

Τι λέει ο Κ. Κιλτίδης για την διαχείριση των υδάτινων πόρων του νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής - Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας 
Εμπνεύσθηκα από μικρός και διαμόρφωσα τον πυρήνα των ιδεών στην πολιτική μου ενασχόληση, ανεξαρτήτως ιδιοτήτων και θέσεων. Οι τέσσερις λέξεις, έννοιες οδηγοί ήταν πάντα το πρόταγμά μου. Έθνος – Πατρίδα – Πολιτεία – Κοινωνία. 

Η οικογένεια του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει με εκτίμηση η οικογένεια του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη
Με πόνο δυσβάσταχτο σε αποχαιρετούμε πολυαγαπημένε μας σύζυγε, πατέρα, πεθερέ, παππού, αδερφέ, θείε, φίλε Λεωνίδα. Έφυγες ως αγωνιστής, όπως πάντα έκανες στη ζωή σου. Έδωσες σκληρή μάχη ατέλειωτες φορές τα τελευταία χρόνια, τελευταίους μήνες, τελευταίες ημέρες. Έδειξες τεράστια αποθέματα ψυχικής και σωματικής δύναμης. 

Ανοιχτή επιστολή για το κλείσιμο των Αγροτικών Ιατρείων στα χωριά του Κιλκίς

Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της Κοινότητας Αντιγόνειας, Θεοφύλακτου Γιαννουλίδη, προς το Δήμαρχο Κιλκίς, τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, για το κλείσιμο των Αγροτικών Ιατρείων στα χωριά του Κιλκίς 
Εν μέσω πανδημίας και ενώ οι ανάγκες σε υγειονομικό προσωπικό είναι αυξημένες, ειδικά στα χωριά και σε ακριτικές περιοχές, όπου οι κάτοικοι δεν έχουν άμεση πρόσβαση στις δομές του δημόσιου συστήματος υγείας, η κυβέρνηση πήρε την προκλητική απόφαση να μετακινήσει τους αγροτικούς γιατρούς από τα χωριά και να τους μεταφέρει στα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία.