Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Παρέμβαση Γ. Φραγγίδη, στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV

Σημεία παρέμβασης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή νομού Κιλκίς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑTLAS ΤV με το δημοσιογράφο Σάκη Μόσχη
Για τη χαλάρωση των μέτρων στις μετακινήσεις και το μερικό άνοιγμα του λιανεμπορίου
Η επαναλειτουργία μέρους του λιανεμπορίου και η πιλοτική διαδημοτική μετακίνηση τα Σαββατοκύριακα θα βοηθήσει στην ψυχολογία του κόσμου, ο οποίος έχει απελπιστεί από το lockdown «ακορντεόν». Έχει εξάλλου παρατηρηθεί ότι τα ψυχοσωματικά νοσήματα και τα ανάλογα συμπτώματα στον πληθυσμό έχουν ενταθεί όλο αυτό το διάστημα των περιοριστικών μέτρων. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 1/4/2021, 11:28 μ.μ.


Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα
Συνελήφθη χθες (31 Μαρτίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία της 496 πακέτα τσιγάρων και 263 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 13 κιλών και 150 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι προβλεπόμενοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο.

Τι απαντά η δημοτική παράταξη "Παιονία Ισχυρή" για το θέμα του ειδικού σχολείου


Υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Χρήστος Γκουντενούδης και Γιάννης Αλίρης
Διαβάσαμε την ανακοίνωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματικά εξεπλάγημεν αρνητικά. Πώς ένας εκπαιδευτικός εκφράζεται ελαφρά τη καρδία τοιουτοτρόπως για μια τόσο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα συμπολιτών μας και δη για παιδιά.

Συνέντευξη Στέφανου Παραστατίδη στους Φίλιππο Φιλππακόπουλο και Μαρία Νικόλτσιου στον Alpha 989

Ο πύργος του Ρήνου, το εμβληματικό κτίριο του Ντίσελντορφ, ντύθηκε στα γαλανόλευκα με ευγενική χορηγία της δικής μας ELVIAL


Δελτίο τύπου ELVIAL
Φέτος η εθνική μας γιορτή δεν ήταν σαν τις προηγούμενες. Η επέτειος των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση γιορτάστηκε σε όλο τον κόσμο με λαμπρότητα. Εμβληματικά κτίρια, όπως η Όπερα του Σίδνεϊ ή ξεχωριστά τοπόσημα, όπως οι καταρράκτες του Νιαγάρα, φωταγωγήθηκαν στα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας μας.

Επίσκεψη Κώστα Παπανικολάου στο νέο Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ»


Ανακοίνωση
 Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Τη Δευτέρα 29/03/2021, στα πλαίσια γνωριμίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς Κώστας Παπανικολάου, επισκέφτηκε το νέο Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Τσάμη στην έδρα της Ταξιαρχίας.

Ο λόγος ο του Σταυρού (Κυριακή Γ' Νηστειῶν)

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου

Αδελφοί μου εν Κυρίω αγαπητοί, ο φετινός Απρίλιος άρχεται με την εβδομάδα της Σταυροπροσκυνήσεως και κλείνει με την Μεγάλη Παρασκευή. Μας ενοφθαλμίζει στη Σταύρωση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, του Θεού μας, για να βρούμε την πνευματική μας γιατρειά.

Έκτακτο: Αποσύρει την αίτηση συνταξιοδότησης ο Βασίλης Μακρίδης


- Αποσύρει την αίτηση συνταξιοδότησης ο Βασίλης Μακρίδης
- Για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει σαν ξεναγός στο Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου
Του απεσταλμένου CNN-Kill Kiss: Αμπντούλ Καραπιπερίμ-Καραπιπερίμ
Χαράς Ευαγγέλια στη μικρή κοινωνία του Κιλκίς! Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους τους Κιλκισιώτες, ο Βασίλης Μακρίδης –ξεναγός και φύλακας στο Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου-, είχε καταθέσει πρόσφατα τα χαρτιά του ώστε να συνταξιοδοτηθεί.

Ούτε δύο χρόνια κυβέρνησης της Ν.Δ. με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη


Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δεν έχουμε φθάσει ακόμα στα δύο χρόνια κυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία, κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη και με Υφυπουργό τον κύριο Γεώργιο Γεωργαντά τον βουλευτή του Κιλκίς.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Μη χάσετε την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την ημερομηνία γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, επέλεξε η Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα το 1966 για την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.

Κορωνοϊός (1/4/2021): 3.491 νέα κρούσματα (30 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 67 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.491, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 267.172 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 98 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.927 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Επίσκεψη Γ. Ναβροζίδου και Δ. Αγαθόπουλου στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γεν. Ναβροζίδου
Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη, Αγαθόπουλος Δημήτρης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Ναβροζίδου Γενοβέφα συνάντησαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χατζημλάδη Χρήστο.

Καθαρίζονται και απολυμαίνονται 5.000 κάδοι απορριμμάτων σε όλο το Δήμο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η φροντίδα για την καθαριότητα και ευπρέπεια των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών είναι διαρκής έγνοια της Δημοτικής Αρχής.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 46χρονος αγρότης σε δυστύχημα με το τρακτέρ του


Σήμερα (1 Απριλίου 2021) και ώρα 12.35 περίπου, σε αγροτική οδό στην περιοχή του Γαζώρου Σερρών, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγρόκτημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Κορωνούδα, Επτάλοφο, Αναβρυτό


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 3 Απριλίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στις Κοινότητες Κορωνούδας, Επταλόφου και Αναβρυτού από τις 11:30 έως τις 15:00 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Προσφορά συμβολαιακής γεωργίας ηλίανθου και ελαιοκράμβης, από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (31 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό 1.505 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών. Επίσης, συνελήφθησαν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες που παρέμεναν στην οικία του προαναφερόμενου ημεδαπού, για χρήση ναρκωτικών ουσιών.



Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Κιλκίς σχετικά με τη δημιουργία χώρου εναλλακτικών αθλημάτων στην πόλη του Κιλκίς


(Η επιστολή δημοσιεύτηκε στη Γνώμη για πρώτη φορά την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:37 μ.μ.)
Την επιστολή υπογράφουν: Βασίλειος-Στέργιος Κολιούσκας, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Μύρων Θεοδωρίδης, Αχιλλέας Βασιλειάδης
Κύριε Δήμαρχε
Τα αθλήματα του skateboarding, του cycling bmx και των rollers είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στη νεολαία. Χαρακτηρίζονται ως εναλλακτικά αθλήματα πόλης ή αθλήματα δράσης.

Ερώτηση της Ειρ. Αγαθοπούλου για τα έργα αγροτικών υποδομών του νομού Κιλκίς


Με ερώτησή της προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, θέτει στη Βουλή το θέμα των έργων αγροτικών υποδομών για την ΠΕ Κιλκίς, όπως της τέθηκε κατά τη διάρκεια των περιοδειών της σε Κιλκίς και Παιονία, το προηγούμενο διάστημα.

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Πεδινιώτης βιοτέχνης Γιώργος Τσαλίμαλμας


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο Πεδινιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Τσαλίμαλμας. 
Ο Γιώργος Τσαλίμαλμας ήταν ο άνθρωπος που "πήρε" την ιδέα της βιοτεχνίας, την ολοκλήρωσε  και την απογείωσε μαζί με τα δύο αδέλφια του. Πολλές γαζώτριες έμαθαν στη βιοτεχνία του, τη δουλειά του ανδρικού υποκαμίσου. Για την εποχή εκείνη οι γυναίκες κατάφεραν να κερδίσουν οικονομική άνεση σύγχρονο τρόπο ζωής αποκτώντας έτσι νέα δεδομένα.