Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 6 Μαϊου 2011 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 6 Μαϊου 2011. Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα ή πάνω στον παρακάτω τίτλο.

ΓΝΩΜΗ

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...


Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
 
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά αθλητές και γονείς για τη συνεισφορά τους στη συγκέντρωση τροφίμων που υλοποιήθηκε για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και συγχαίρει για την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου μας, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη.

Α. Βεργίδης: Η 9η Μαΐου, ημέρα ορόσημο στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία


Με αφορμή τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 κατά του ναζισμού και του φασισμού , στις 9 Μαΐου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 8/5/2021, 6:05 μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπές
Συνελήφθησαν χθες (7 Μαΐου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από περιοχές της Πέλλας. Τα δύο κλεμμένα δίκυκλα οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.

Κορωνοϊός (8/5/2021): 2.461 νέα κρούσματα (19 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 68 θάνατοι και 737 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.461, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 360.577 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 52 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.062 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: 9 Μάϊου, μια ημερομηνία με πολλαπλούς συμβολισμούς και μηνύματα


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Από τη μια σε εθνικό επίπεδο έχει καθιερωθεί ως ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού. Αποδίδοντας έτσι τιμή στους αγωνιστές της νεότερης ιστορίας ενάντια στα στρατεύματα κατοχής.

Δήμος Κιλκίς: Ξεκινούν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς


Από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών ανακοινώνεται ότι ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαϊου οι εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς για τη σχολική περίοδο 2021 – 2022.