Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Πανταχού παρόντες οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου διεξήχθη στο Ροδοχώρι Νάουσας,  ο «Δρόμος του τσίπουρου» ένας από τους αγαπημένους αγώνες των δρομέων της περιοχής που φέτος είχε για πρώτη φορά και την «Ιστορική διαδρομή» των 30 χιλιομέτρων. 

Ανέβασε τον πήχη η "Νίκη" Ευκαρπίας

Η ποδοσφαιρική πιάτσα του Κιλκίς άρχισε να συζητά για την ποιότητα και το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα. Μιλάμε για την ομάδα "Νίκη" Ευκαρπίας που αγωνίζεται στην Β' Κατηγορία ΕΠΣ Κιλκίς στον Ανατολικό Όμιλο στον οποίο είναι πρωτοπόρος και αήττητη. Σε 8 αγωνιστικές έχει πετύχει 21 τέρματα έχει παθητικό μόλις 5 και έχει 22 βαθμούς.

Ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, επισκέπτεται το Κιλκίς

Διήμερη περιοδεία στο νομό Κιλκίς την Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Επικρατείας Πάνος Σκουρλέτης. 

Ενοικιάζονται γραφεία αυτόνομα στο κέντρο του Κιλκίς (3/12/2019)

Ενοικιάζονται γραφεία αυτόνομα στο κέντρο του Κιλκίς. Ανακαινισμένα, σύγχρονα κουφώματα, κλιματισμός, 1ος όροφος.
Πληροφορίες: 698 206 4815

Κιλκίς: Αθλητικό παιχνίδι για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η 3η Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία, γιορτάστηκε στο Κιλκίς με αθλητικά και βιωματικά παιχνίδια που έπαιξαν μαζί τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς με τους μαθητές του 3ου, 4ου, 7ου,8ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και με τους αθλητές του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου(Π.Α.Σ.) "Αετός".

Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις στην Πλατεία Ειρήνης


Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγραμματισμού του για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, προτίθεται να εγκαταστήσει στο χώρο της πλατείας Ειρήνης ψυχαγωγική εγκατάσταση (τύπου καρουζέλ, τρενάκι, 3D προσομοιωτής) για το διάστημα από 23/12/2019 έως 01/01/2020 εφόσον εγκριθεί η παραχώρηση του κοινόχρηστου χώρου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ι. Καϊτεζίδης: «Απαιτούμε να "τρέξει" το έργο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη»

Την απαίτηση των τοπικών να «τρέξει» επιτέλους το έργο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη, διατύπωσε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ, παρουσία του προέδρου της Αττικό Μετρό Α.Ε, Νίκου Ταχιάου που ενημέρωσε τους Δημάρχους για την πρόοδο των εργασιών.

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης στα βιωματικά σεμινάρια της Π.Ε. Κιλκίς για γονείς

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, ως μέλος του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σας ενημερώνει ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής στα Βιωματικά Σεμινάρια για γονείς παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποφασίσθηκε να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Τι λέει ο Χρήστος Γκουντενούδης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΚΕΔΕ και τις επαφές του στην Αθήνα

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΚΕΔΕ, ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» κ. Χρήστος Γκουντενούδης, παραβρέθηκε στην Αθήνα ως εκλέκτορας, κατόπιν ψηφοφορίας των αυτοδιοικητικών παραγόντων της ΠΕΔ Κ.Μ.

Η ταινία "Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα / Manchester by the Sea" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς



Η ταινία "Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα/Manchester by the Sea" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς , την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:00 μ.μ.

Συνάντηση Γ. Φραγγίδη με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Γαλλικού

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Φραγγίδη Γεωργίου με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Γαλλικού (που απασχολούν περίπου δύο χιλιάδες εργαζόμενους ) στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ Α.Ε.Β.Ε.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν πλήρως & ισότιμα στην καθημερινότητα της ζωής

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities) καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Με επιτυχίες επιστρέφει πάλι το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στο 12ο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών συμμετείχε το Kinesis Fight Club που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στα Λαγυνά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.
Το Kinesis συμμετείχε με πέντε αθλητές στο άθλημα του grappling.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στο Κιλκίς (3/12/2019)

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα σε νέα οικοδομή στην περιοχή του Νοσοκομείου Κιλκίς. (Αυτόνομη θέρμανση, πάρκινγκ, πόρτα ασφαλείας.)
Πληροφορίες: 698 206 4815


Εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονο για κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (2 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένη στην οροφή του οχήματος ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Video 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ 2019

Πρώτη εντός έδρας νίκη για την ΚουΠα Κιλκίς


Του Γιάννη Σιταρίδη
(Koupa basketball team manager)
Έπρεπε να περάσουν 6 αγωνιστικές για να γευτεί τη χαρά της εντός έδρας νίκης η ΚουΠα Κιλκίς. Μια νίκη που ήρθε με περιπετειώδη τρόπο, απέναντι στη νεανική ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας με 80 – 79.

(Video) Κιλκίς: Εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:00-12:00 π.μ.

Καλό ταξίδι, Στέφανε Χατζηιωαννίδη...


Δείτε το Video-αφιέρωμα της Γνώμης (3 Ιανουαρίου 2012), στο Ζωολογικό Κήπο Μικροκάμπου, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε ο Στέφανος Χατζηιωαννίδης
Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης

Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ισόβιος εθελοντής κυρ Στέφανος Χατζηιωαννίδης, ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με τον ζωολογικό κήπο στο χωριό Μικρόκαμπο του Κιλκίς.