Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ vs ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024



Η ΕΓΕ Παράρτημα Γουμένισσας στην Καρδίτσα

Δελτίο τύπου  ΕΓΕ Παράρτημα Γουμένισσας
Η ΕΓΕ Παράρτημα Γουμένισσας με δυναμική παρουσία στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας με Θέμα: «Μητρότητα: φυσική ή υποβοηθούμενη, τεκνοθεσίες» με εκπροσώπους την Πρόεδρο κα Γεωργία Κρομλίδου και κα Αθηνά Χατζηκίδου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, στην Καρδίτσα. 

Στέφανος Παραστατίδης: Να καλυφθούν άμεσα τα χιλιάδες κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στα σχολεία

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης*
Σχετικά με το μείζον ζήτημα των καταργήσεων και συγχωνεύσεων τμημάτων, είχαμε επισημάνει ήδη στις 10/7/2024 από το βήμα της Βουλής ότι εάν η αύξηση των μόνιμων διορισμών, συνοδευτεί από τεχνητή μείωση των κενών και άρα σε μείωση του αριθμού των αναπληρωτών μεγαλύτερη από την αντίστοιχη αύξηση μονίμων, θα οδηγήσει σε λιγότερο διαθέσιμο εκπαιδευτικό προσωπικό για την επόμενη σχολική χρονιά.

Ανοιχτό τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το Ράντσο Κιλκίς



Aνακοίνωση του συλλόγου γυναικών Κιλκίς για την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού



Μαρτυρίες μνήμης

Του Κώστα Μπούζα
Οι μεγάλοι άφρονες των σύγχρονων καιρών, που λογαριάζουν τα πάντα με το χρήμα, μαύρη απόφαση απόψε πήραν. Και είπαν, θα διαγράψουν πατρίδες που είναι μικρές με τα δικά τους μέτρα, μα κι ιστορίες που απλώνονται στο παρελθόν πολύ. Σημερινοί Προκρούστες, θεώρησαν πως χρέος είχαν, ν’ αποκόψουν αυτά που δεν τους ήταν αρεστά, και δεν τους φαίνονταν σημαντικά. Εξ άλλου, κάτι υπάρχει μόνο όσο το θυμάσαι, είπαν.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 25/10/2024, 6:50 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι στην Πιερία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθησαν χθες (24 Οκτωβρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 2 ανήλικοι αλλοδαποί, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ: Μάθε την αλήθεια, το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ ΕΠΟΝ ΕΛΑΣ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Η ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ τιμώντας την επέτειο των 80 χρόνων από τη Μάχη του Κιλκίς στις 4 Νοέμβρη του 1944, διοργανώνει Ιστορικό Περίπατο στην πόλη του Κιλκίς την Κυριακή 27/10, με σημείο έναρξης - πρώτο σταθμό του περιπάτου, έξω από την πύλη του νοσοκομείου και ώρα 10:30 το πρωί.

Στ. Παραστατίδης: Απολύτως δίκαιο και αυτονόητο το αίτημα για την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου Νοσοκομείου στο Κιλκίς


Συνέντευξη παραχώρησε στην Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τον δημοσιογράφο Μπάμπη Καραγεωργίου ο Βουλευτής Κιλκίς και Τομεάρχης Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Στέφανος Παραστατίδης.
Αναφορικά με την αυξημένη συμμετοχή στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα ο κ. Παραστατίδης μεταξύ άλλων τόνισε πως «ο προοδευτικός κόσμος στρέφει ξανά το βλέμμα του στο ΠΑΣΟΚ γιατί σε αυτό αναζητά την ελπίδα της εναλλακτικής προοδευτικής διεξόδου απέναντι στην ΝΔ.»

(VIDEO) Γιορτή της Σημαίας και των Βραβείων 2024, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Γιορτή της Σημαίας και των Βραβείων 2024, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς. Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024.