Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Εργασίες ασφαλτόστρωσης εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Λεβεντοχωρίου και Μεταλλικού, εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση-αποκατάσταση επικίνδυνων-κατεστραμμένων τμημάτων επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Κιλκίς έτους 2022».

Τα νέα του βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη (22/7/2024)

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Προγραμματισμένες συναντήσεις
Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης είχε προγραμματισμένες συναντήσεις στο πολιτικό του γραφείο.

Τα νέα του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη (22/7/2024)

Δελτίο τύπου υποψηφίου προέδρου ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη
Ο κ. Ερντογάν προκαλεί, ο κ. Μητσοτάκης κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει
Η Κόρινθος ήταν ο επόμενος σταθμός των συναντήσεων και των συζητήσεων που διεξάγει με τους πολίτες, ο υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Αφιέρωμα στον Ποιητή Κώστα Βάρναλη

Της Θεοδώρας Θεοδωρίδου
Από κείμενα καθ’ ολοκληρίαν του ποιητή μας Κώστα Βάρναλη αποτελείται το βιβλίο « ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ», το οποίο εκδόθηκε το 1980, από τις εκδόσεις "ΚΕΔΡΟΣ", με φιλολογική επιμέλεια του Κώστα Παπαγεωργίου.

Κιλκισίου Βαρθολομαίος: Η Εκκλησία συνεχίζει το έργο των Προφητών

Τον ένσαρκο άγγελο, των Προφητών η κρησπίς, τον δεύτερο Πρόδρομο της παρουσίας Χριστού Προφήτη Ηλία τον ένδοξο εόρτασε με ευλάβεια και πανηγυρικά η ακριτική Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

(VIDEO) Επίσκεψη εργασίας Γιώργου Γεωργαντά στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Επίσκεψη εργασίας Γιώργου Γεωργαντά στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς. Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024.

(VIDEO) Και εγένετο φως, εις τον Κόμβον του Μεταλλικού Κιλκίς

Και εγένετο φως, εις τον Κόμβον του Μεταλλικού Κιλκίς. Μεταλλικό Κιλκίς, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς προς Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,
Το τελευταίο διάστημα το Επιμελητήριο Κιλκίς γίνεται δέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών από τις επιχειρήσεις της Π.Ε Κιλκίς, για τις υπέρογκες χρεώσεις που όλως αιφνιδίως επιβλήθηκαν και στα μέλη μας, από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.

Πετυχημένη η γιορτή καλαμποκιού στο όμορφο χωριό του νομού Κιλκίς Σ.Σ. Μουριές

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή καλαμποκιού στο όμορφο χωριό του Νομού Κιλκίς Σ.Σ. Μουριές. Οι οργανωτές προσέφεραν σε κατοίκους και επισκέπτες μια όμορφη και δροσερή βραδιά σε ρυθμούς παράδοσης που σκορπούσε το φιλόξενο περιβάλλον όπου επιλέχθηκε για να γίνει η εκδήλωση.

Το κρανίο ή πολλή ώρα για μια βροχή


Του Φώτη Μισόπουλου

.....ο δείκτης των ωρών είναι στο δέκα, ο δείκτης των λεπτών στο δεκαπέντε, από τα δευτερόλεπτα εδώ και ώρα δεν εξαρτάται πλέον τίποτα
Heiner Müller[1]

(VIDEO) Οι νέοι του ΚΑΠΗ Γουμένισσας χορεύουν

 
Οι νέοι του ΚΑΠΗ Γουμένισσας χορεύουν. Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024.