Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΑΣ: Εισηγήσεις για θέματα διαδικτυακού εκφοβισμού σε εκπαιδευτικούς

Εισηγήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, σχετικά με θέματα διαδικτυακού εκφοβισμού σε εκπαιδευτικούς, πραγματοποίησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Οι εισηγήσεις υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο ημερίδων της 3ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και της 3ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης Κιλκίς

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το νομό Κιλκίς

Οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το νομό Κιλκίς είναι:
ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ ΛΥΔΙΑ
ΤΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τέσσερις νεαροί Κιλκισιώτες καλλιτέχνες, παίζουν, τραγουδούν και μιλούν στη Gnomiwebtv


Εθνικός Νέου Αγιονερίου: "Ήττα μεν, ικανοποίηση δε" - Φωτογραφίες

Στην μεγάλη φιλική αναμέτρηση ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου ηττήθηκε με 2-0 από έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Δοκιμασμένοι αγωνιστές, στην πρώτη γραμμή της πάλης του λαού!
Με το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΚΚΕ «Τους δοκίμασες… ΤΩΡΑ με το ΚΚΕ! Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών ώστε οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες και επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να εμπιστευτούν το ΚΚΕ, να το ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στις 20 του Σεπτέμβρη, να ρίξουν στην κάλπη του ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και στο νομό Κιλκίς. 

Συνάντηση Γεωργαντά με Λαφαζάνη

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς εκπροσώπησε χθες 5 Σεπτεμβρίου 2015 τη Νέα Δημοκρατία στην γιορτή κτηνοτροφίας-γεωργίας που πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο αγροτικών της ΝΟΔΕ Κιλκίς Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ, στο νομό Κιλκίς

Από την επιτροπή εκλογικού αγώνα ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές νομού Κιλκίς της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τις επερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 οι οποίοι ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ έχουν ως κάτωθι.
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ)
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)
ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

«Η τρομακτική απλότητα του πολυσύνθετου»

Γράφεο ο Δημήτρης Δ. Τσεχερίδης
Φίλοι μου έχω καιρό να σχολιάσω κάτι από όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά σήμερα βρήκα λίγο χρόνο που για μένα είναι πολυτέλεια όταν υπάρχει, αλλά η επικαιρότητα και η ροή των γεγονότων δε μου επιτρέπουν να εθελοτυφλώ και φυσικά δεν γίνεται να σιωπήσω!

Δύσκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ πέρασε στο Κύπελλο η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου

Με 0-1 στην έδρα του Άρη Παντελεήμονα επιβλήθηκε ο Αλέξανδρος Κιλκίς επί του τοπικού Άρη σε ένα παιχνίδι που το σκορ τα λέει όλα. Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και με θερμοκρασίες Σαχάρας δεν μπόρεσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο με τους παίκτες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να αποδώσουν όπως πρέπει.

Γενέθλιο πάρτυ του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς

"MOTO SHOW " Kilkis 2015
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:30μ.μ.
21ης Ιουνίου (Πλατεία Ειρήνης)
Τελετή λήξης εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2015

Ένα μεγάλο πάρτυ μοτοσυκλέτας ετοιμάζεται και πάλι στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς. Στην επιτυχημένη πορεία των 10 χρόνων στο χώρο του θεάματος της ομάδας των S.X.S, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, που και φέτος στηρίζει την προσπάθειά μας, οργανώνει το γενέθλιο πάρτυ, εδώ στο κέντρο της πόλης μας, απ΄όπου ξεκίνησαν και την πρώτη τους εμφάνιση 10 χρόνια πριν.


2η έκθεση εικαστικών του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου η πόλις

Το "καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο Η πόλις", διοργανώνει τη δεύτερη έκθεση εικαστικών των μελών και φίλων του στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19.30' μ.μ.με τη συντροφιά του μουσικού τμήματος του συνόλου, και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.