Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Ζητείται καθηγητής πληροφορικής (Κιλκίς 27/8/2020)

Ζητείται καθηγητής πληροφορικής (ΑΕΠΠ) από φροντιστήριο στο Κιλκίς. 
Αποστολή βιογραφικού στη διεύθυνση: infodate100@yahoo.com
Πληροφορίες: 6907638850

“Το NBA δείχνει τον δρόμο”


Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής
Ο Jacob S. Blake, ηλικίας 29 ετών, πυροβολήθηκε 7 φορές στην πλάτη από πυρά αστυνομικού, στην πολιτεία Ουισκόνσιν. Την ώρα που είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, ένα νέο περιστατικό αστυνομικής βίας συνταράσσει την αμερικανική αλλά και παγκόσμια κοινότητα.

Τμήματα ζωγραφικής μικρών και θεατρικού παιχνιδιού στην ΤΕΧΝΗ


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Εμείς στην Τέχνη έχουμε για τους μικρούς μας φίλους τους καλύτερους δασκάλους για να τους εισάγουν στο μαγευτικό κόσμο της ζωγραφικής. Σ’ ένα κόσμο όπου τα παιδιά θα μυηθούν στον χώρο της εικόνας και της επικοινωνίας και θα μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους εικαστικά μέσα από το λόγο.

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Κεκλεισμένων των θυρών (λόγω COVID – 19) τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 31 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου Παιονίας
Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων "Ιωάννης Καρακασίδης" στο Πολύκαστρο, την 31η Αυγούστου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Δώρα για τα Πρωτάκια από το Σύλλογο Τριτέκνων νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Τριτέκνων νομού Κιλκίς ενημερώνει ότι όσες τρίτεκνες οικογένειες, μέλη μας έχουν παιδιά που θα πάνε στην πρώτη Δημοτικού να περάσουν από τα γραφεία του Συλλόγου να παραλάβουν ένα δωράκι για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Οι μέρες παραλαβής των δώρων θα είναι την Παρασκευή 04 Σεπτέμβρη (10:00-12:00 πμ ) και την Τρίτη 08 Σεπτέμβρη (18:00-20:00 μμ ) . Τηλέφωνα επικοινωνίας 23410500886 /6949714213.

ΚΔΑΠ Kinesis: Αθλητικές δραστηριότητες με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ για παιδιά 5 έως 12 ετών

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
15 και πλέον χρόνια εμπειρίας και εμπιστοσύνης από όλους εσάς, γονείς και παιδιά, στην μαζική άθληση, είναι η πιστοποίηση και το διαβατήριο μας στο μαγικό χώρο του kids fitness.

Κορωνοϊός (27/8/2020): 259 νέα κρούσματα και 6 θάνατοι


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 259 νέα κρούσματα και 6 θανάτους.
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 9.531 και των θυμάτων σε 254. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 35 συμπολίτες μας, ενώ 147 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 903.432 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020.

1.490.000 ευρώ σε κτηνοτρόφους για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των κτηνοτρόφων με στόχο την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου της χώρας.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού (27/8/2020)


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ
Στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, στο πάρκο «Κήπου», θα πραγματοποιηθεί η «στάση» του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο Κιλκίς με σύνθημα «Σοσιαλισµός, για να µπορούµε να "ανασαίνουµε", για να νικήσει η ζωή».

Αγαθοπούλου: Περικοπή αδειών το «δώρο» στους νεοπροσλαμβανόμενους εκπαιδευτικούς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Πενήντα δύο βουλευτές/τριες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν πρωτοβουλίας των Βουλευτών Ν.Φίλη, Ε. Αγαθοπούλου, Σ. Βαρδάκη και Α. Χαρίτση, κατέθεσαν σήμερα ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κεραμέως, για την περικοπή αδειών των νεοπροσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών με την αρ. αριθμ. 108357/Ε3/21-8-2020 εγκύκλιο. 

Παράταση θερινών προβολών στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Η ταινιοθήκη του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου "Δημήτριος Ζωηρός" θα κρατήσει συντροφιά στους φίλους της μεγάλης οθόνης για λίγες ακόμη μέρες με κινηματογραφικά φιλμ που δεν προβλήθηκαν στον προγραμματισμένο χρόνο τους λόγω κακοκαιρίας.

Φωτεινή Αραμπατζή: Τέλος στο φαινόμενο των επιχειρήσεων «ζόμπι» στις υδατοκαλλιέργειες


Πρωτοβουλία για να τεθεί τέλος στο φαινόμενο των λεγόμενων επιχειρήσεων «ζόμπι» στον κλάδο των ελληνικών υδατοκαλλιεργειών, ανέλαβε η αρμόδια Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Φωτεινή Αραμπατζή.

Σπουδές με δουλειά, προϋπηρεσία και αμοιβή

Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας ΟΑΕΔ στο Κιλκίς.
Σπουδές με δουλειά, προϋπηρεσία και αμοιβή.

Εορτή Αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου


Σημεία συνέντευξης Γ. Φραγγίδη, στην εκπομπή «Flashback στα γεγονότα» της ΕΡΑ


Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΡΑ, στην εκπομπή «Flashback στα γεγονότα» με το δημοσιογράφο Γιώργο Τσούκαλο
Μη αποδεκτή η στάση ίσων αποστάσεων από Ε.Ε., ΝΑΤΟ και Η.Π.Α. έναντι της τουρκικής επιθετικότητας
Το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που δρομολόγησε και κατοχύρωσε τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Αυτό το περιβάλλον, σήμερα μπορούμε και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να σταθεί δίπλα μας στα δύσκολα. Είναι γεγονός όμως, όπως είπε και η κ. Γεννηματά, ότι ενιαία και ουσιαστική στάση στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα έναντι της αλαζονικής και επιθετικής συμπεριφοράς της Τουρκίας, δυστυχώς δεν υπάρχει. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.