Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Από πόσα εκατοστά και πάνω ένα πέος μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα;

Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα αποτελεί ένα πεδίο που έχει κατακλυστεί από μύθους, σοφιστείες και ψευδείς πεποιθήσεις. Οι μύθοι συμβάλλουν στο να δημιουργούνται μη ρεαλιστικές προσδοκίες, γύρω από την έκφραση και εμπειρία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Η επιστήμονες που μελετούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα έχουν χρέος να συμβάλλουν στην κατάρριψη των μύθων που μας εμποδίζουν να βιώνουμε τη σεξουαλικότητά μας με αίσθημα ελευθερίας και ασφάλειας. Ο καθ. Ουρολογίας Α.Π.Θ. Δημήτρης Χατζηχρήστου και η Εύη Κυράνα Ψυχολόγος Υγείας, Σεξολόγος, απομυθοποιούν τους αστικούς μύθους γύρω από το σεξ. 

Ψήφισμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το θέμα των μεταλλείων

"Όσους μας κατηγορούν ως άσχετους, κακόπιστους, παραπληροφορημένους και σχεδόν παράνομους,  παραπέμπουμε στο ψήφισμα κάποιων...που ούτε άσχετοι, ούτε κακόπιστοι, ούτε παραπληροφορημένοι, ούτε πολύ περισσότερο ημί-παράνομοι μπορούν να χαρακτηριστούν. Εννοούμε το ψήφισμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που εκδόθηκε και κυκλοφόρησε 15/12/2012, που εν κατακλείδι λέει:

Συνέλαβαν δύο άτομα για διακίνηση λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα Σερρών, δύο υπήκοοι Ρουμανίας 23 και 28 ετών, που διευκόλυναν την έξοδο μίας μη νόμιμης μετανάστριας από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. 

Τον έπιασαν για κατοχή ναρκωτικών

Στις 08.02.2013 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 35 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (225,5) ναρκωτικά δισκία τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης συνολικού μικτού βάρους (0,8) γραμμαρίων, (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (48,9) γραμμαρίων, (1) συσκευασία με κλαδιά κάνναβης καθαρού βάρους (9,1) γραμμαρίων και (258) σπόρους κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

«Στο σφυρί» τα ελληνικά νησιά με υπογραφή Παναγιωτόπουλου

Το Κατάρ φαίνεται πως δε «φέρνει» στην Ελλάδα… επενδύσεις (!), αλλά και τροπολογία των υπουργείων Εθνικής Αμύνης και Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με τις οποίες είναι εφικτό να πουληθούν ελληνικά νησιά, αρκεί να έχει την υπογραφή του εκάστοτε υπουργού Αμύνης, εν προκειμένω του Πάνου Παναγιωτόπουλου.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 48ωρη απεργία στις κοινωνικές δομές

Κάλυψη προσφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές, «Βοήθεια στο Σπίτι», ΚΔΑΠ κ.λπ., οι οποίοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία στις 13-14 Φεβρουαρίου. Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους εργαζόμενους στα προγράμματα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Ευχαριστούμε Ελλάδα, κληρονομιά μας» (Video)

Ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο ευχαριστεί την Ελλάδα, για όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα, έφτιαξε μια ομάδα
από Ισπανούς μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους.
Το βίντεο το οποίο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στην χώρα μας έχει τίτλο: «Ευχαριστούμε Ελλάδα, κληρονομιά μας» και απεικονίζει τα επιτεύγματα της χώρας μας σε γλώσσα, επιστήμες και τέχνες.