Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Στα Γιαννιτσά ο Αίας Κιλκίς για το διασυλλογικό Πρωτάθλημα ανοιχτού Στίβου

Πρεμιέρα στις επίσημες διοργανώσεις του ανοιχτού Στίβου για τους αθλητές του Αίαντα το προσεχές Σάββατο 9 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών για το διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-κορασίδων. Αιχμή του δόρατος όπως πάντα οι ρίπτες του Αίαντα με τον Ηλία Παπαμανουσάκη στον Δίσκο και στην Σφαίρα τις Νοταρά Ειρήνη, Τοπούζη Μαρία και Φωτιάδου Βέρρα-Αικατερίνη στην Σφυροβολία και Σφαιροβολία. 

Απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Βόλβη και στο Ρήχιο ποταμό

Από το Τμήμα Αλιείας Εσωτερικών Υδάτων Λαγκαδά της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. ανακοινώνεται ότι απαγορεύεται η ενάσκηση επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο, για προστασία της αναπαραγωγής τους, στη λίμνη Βόλβη, στο Ρήχιο ποταμό και σε όλα τα ρέοντα ύδατα, ρυάκια, ποτάμια, χείμαρροι, που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση των 3.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους στη λίμνη.

Ποινική δίωξη παντός υπευθύνου για την κατάσταση στην Παιονία ζητά ο Χ. Γκουντενούδης

Ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κιλκίς
Μηνυτήρια αναφορά του Χρήστου Γκουντενούδη, υπό την ιδιότητά του ως Δημάρχου και νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Παιονίας, κατοίκου Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας Νομού Κιλκίς.
ΚΑΤΑ
Παντός υπευθύνου, ενεχομένου ως αυτουργού, συναυτουργού, ηθικού αυτουργού ή συνεργού στις πράξεις που αναφέρονται με την παρούσα καθώς και σε αυτές που θα προκύψουν από τη διενεργηθείσα εισαγγελική έρευνα.

Άντε με το καλό και το δεύτερο κομμάτι του δρόμου Κιλκίς - Θεσσαλονίκης

Εγκαταστάθηκε η ανάδοχος Εταιρία ("ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ") του έργου της κατασκευής του τμήματος της οδού Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, από Ν. Σάντα μέχρι τον κόμβο Ασσήρου.

Κιλκίς: Λαμπαδηδρομία στο πλαίσιο της ΙΒ΄Μαθητιάδας

Σας ενημερώνουμε πως στην Πρώτη Σερρών, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Σερρών, θα διεξαχθεί η «ΙΒ΄ Μαθητιάδα», από 15 έως και 19 Απριλίου 2016, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 
Η εκδήλωση αποτελεί προσομοίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και για πρώτη φορά εφέτος περιλαμβάνει και λαμπαδηδρομία. Η φλόγα μεταφέρεται σε 40 πόλεις και χωριά από τη Δυτική Μακεδονία έως την Θράκη. Η πόλη του Κιλκίς έχει τη τιμή να υποδεχθεί τη φλόγα την Παρασκευή 8-4-2016.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης στον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Ανακοίνωση 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης συμμετείχε στο δρόμο 1000m, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/4/2016 στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 11ης διοργάνωσης του μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Ομιλία Έλλης Φρεγγίδου με θέμα «Τα θεμέλια της σχολικής επιτυχίας»

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με μεγάλη του χαρά σας προσκαλεί σε απογεματινή εκδήλωση – ομιλία που διοργανώνει την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στο εντευκτήριό του Μητροπόλεως 11. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ. Έλλη Φρεγγίδου, Ψυχολόγος, M.Sc. Πτυχιούχος Α.Π.Θ. Ψυχοθεραπεία Gestalt. 
Το θέμα της ομιλίας θα είναι «Τα θεμέλια της σχολικής επιτυχίας».

Ανακήρυξη θεματικών τομεαρχών ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς

Σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 10 της Βασικής Εγκυκλίου Εσωκομματικών Εκλογών της ΝΔ και λόγω του ότι οι υποψηφιότητες για τους Θεματικούς Τομείς της ΝΟΔΕ Κιλκίς ανά τομέα είναι τόσες όσες και οι εκλόγιμες θέσεις,
ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΜΕΩΝ ΔΡΆΣΗΣ ΟΙ ΚΆΤΩΘΙ:

Τι λέει το ΠΑΜΕ για τις εξελίξεις στην Ειδική Αγωγή και ειδικά στα Τμήματα Ένταξης.

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Μετά την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας για τα Τμήματα Ένταξη (ΤΕ), με την οποία η κυβέρνηση και το Υπ. Παιδείας, αλλάζουν το χαρακτήρα τους και στην ουσία τα καταργούν, στο όνομα της «ένταξης» - «συμπερίληψης», που είναι στρατηγική ΕΕ και ΟΟΣΑ, έχουμε και το επόμενο βήμα. 

"Να σας πω την ιστορία με το βάτραχο;"


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας βασιλιάς. Ο βασιλιάς αυτός ήταν πολύ λαίμαργος, σε σημείο να έχει φάει πολλά από τα ζώα του βασιλείου. Μια μέρα θέλησε να φάει βάτραχο. Έφεραν στον μάγειρα έναν, όταν όμως ο μάγειρας πήγαινε να τον βάλει στο βραστό νερό ο βάτραχος πήδαγε αμέσως έξω από το καζάνι και έφευγε τρέχοντας. Τι να κάνει ο βασιλιάς έσκασε από το κακό του σκέφτηκε τρόπο να τον ξεγελάσει. Έβγαλε ντελάληδες να διαμηνύσουν πως ο βασιλιάς θα προσέφερε δωρεάν λουτρά για τα βατράχια. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φιλικό Hobby Trophy Αργυρούπολης Κιλκίς

Αποκομίζοντας τα θετικότερα σχόλια και πολλά συγχαρητήρια από τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το 2ήμερο του 1ου Φιλικού Hobby Trophy Κιλκίς που διοργάνωσε ο ΧΩ.Μ.Α. - ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός.