Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Συγχαρητήρια στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, συνεχάρη η καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μαρίζα Φουντοπούλου, για το διαθεματικό πρότζεκτ που υλοποίησαν οι μαθητές της Α’ Τάξης του σχολείου, στο πλαίσιο του Νέου Προγράμματος Σπουδών του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών στο Γυμνάσιο.

Μνημείο εμπαιγμού η του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς
Υποψήφιος Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός - Επειγοντολόγος
Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γ.Ν. Κιλκίς

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς αποτέλεσε μνημείο εμπαιγμού και πολιτικής εξαπάτησης των πολιτών του νομού.

25 Ιουνίου ψηφίζουμε αλλαγή

Υπογράφει η Σοφία Ψαρρά

Μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν αμείλικτο και η ευθύνη μας ανήκει. Ο ελληνικός λαός δε μας έστειλε απλά ένα μήνυμα αλλά το φώναξε. Χρόνος, όμως, δεν υπάρχει ούτε για εσωστρέφεια, ούτε για προσωπικά απωθημένα.

Τα "Εξάρχεια" του Κιλκίς

Ένα οικτρό και αποκαρδιωτικό θέαμα αντίκρυσαν, σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Βιιβλιοθήκη Κιλκίς. Βάνδαλοι ή βανδαλάκια προσπάθησαν να κάψουν και να βανδαλίσουν την πλευρά της βιβλιοθήκης που συνορεύει με την ούτως ή άλλως υποβαθμισμένη οδό Αγίου Γεωργίου με τους επικίνδυνους ανοιχτούς ηλεκτρικούς πίνακες, με τις βρωμερές γεμάτες απορρίματα και σάπιο νερό δεξαμενές.
Φταίμε και μεις, φταίτε και σεις, φταίει και ο Χστζηπετρής

Παρουσίαση του βιβλίου "Μακριά από τις Σκιές" του νεαρού Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριου Περτσινίδη

Ο Μάριος Περτσινίδης μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Είναι μαθητής της Β' τάξης του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς και παρουσιάζει στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς την Παρασκευή 16/6/23 στις 20.00 το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Μακριά από τις σκιές" .

«Η πολιτική στο απόσπασμα … ή στη χλεύη»

Του Κώστα Κιλτίδη
Έχω γνώση βιωματική όλων των κομματικών σχηματισμών, που δημιουργήθηκαν από αντίδραση ή διαμαρτυρία. Ανήκοντας στον λαϊκό και πατριωτικό χώρο με αδιαπραγμάτευτη την εθνική συνείδηση, σε δύο από αυτά συμμετείχα με αρνητική εμπειρία. Την πρώτη φορά ως νεολαίος στην ηγετική ομάδα της εθνικής παράταξης το 1977. Την δεύτερη ως βουλευτής το 2011 στο ΛΑΟΣ.

(Video) Η Ομάδα Ρομποτικής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, παρουσιάζει την έξυπνη κλειδαριά ποδηλάτου

an Η Ομάδα Ρομποτικής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, παρουσιάζει την έξυπνη κλειδαριά ποδηλάτου. Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023.

Οι Περιπατητές Κιλκίς γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς 
Χρόνια Πολλά Πλανήτη Γη, όχι στην κλιματική καταστροφή επανέλαβαν στο δάσος-ζωολογικό κήπο των κυνηγών την εφετινή παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος 5 Ιουνίου. Η εκδήλωση περιελάμβανε περίπατο 4-5 χλμ στο δάσος, τραγούδια της παρέας υπό τις πενιές του Βασίλη Αντωνιάδη και γεύμα με ψητά που ετοίμασαν μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς που κάλυψε και τα έξοδα. 

Δωρεά τριών ποδηλάτων σε ισάριθμα δημοτικά σχολεία από την ΠΕ Κιλκίς

Τα Δημοτικά Σχολεία του Καμπάνη, του Π. Αγιονερίου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας είναι οι σχολικές μονάδες στις οποίες θα γίνει δωρεά τριών ποδηλάτων, εκ των οποίων τα δύο είναι προσφορά της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και το ένα της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης.

Συνάντηση Νιόβης Παυλίδου με τη Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου

Δελτίο τύπου Νιόβης Παυλίδου
Τη Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, επισκέφθηκε η Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου.

Περιοδείες και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς και χωριά, από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Συνεχίζεται αυτές τις μέρες το πολιτικό άνοιγμα, οι περιοδείες και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς και χωριά, από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς συνοδευόμενοι από στελέχη του Κόμματος.

Η λήθη του Έλληνα ψηφοφόρου

Γράφει η Δέσποινα Μαλιαρα
Υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς με το "ΜεΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη" 
• Ξέχασε ο Ελληνικός λαός τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια & τη Δαδιά καθώς δε την τοποθέτηση ανεμογενητριών στα καμμένα
• Ξέχασε τον χιονιά στην Αττική που για ώρες έμεινε εγκλωβισμένος στα τούνελ και την Αττική οδό, όπως και ότι το σπίτι του έμενε για ώρες μέρες χωρίς νερό ρεύμα και θέρμανση

Let me tell you a story about a plant: Πρόγραμμα eTwinning του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 οι μαθητές και μαθήτριες του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς συμμετείχαν σε ευρωπαϊκό eTwinning έργο με τίτλο: “Let me tell you a story about a plant”.