Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Α.Ο.Κ. Γουμένισσας-Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς 85-59

Την ένατη νίκη της σεζόν και πρώτη για το 2016 πανηγύρισε σήμερα στο κλειστό της Γουμένισσας η ομάδα μας! Η επικράτηση ήρθε άνετα όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ του αγώνα απέναντι στον ουραγό του Β πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ! Η Γουμένισσα φρόντισε να εκτοξεύσει την διαφορά από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο +15(24-9) μετά από γρήγορα και ελεύθερα σουτ!

Έκοψε την βασιλόπιτά του το Kinesis Gym Kilkis (Video)




Ενημέρωση ΝΔ για την εκλογή προέδρου - Δωρεάν η 2η Κυριακή

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία της 10ης Ιανουαρίου 2016, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει τους ψηφοφόρους για τα ακόλουθα:

Απεργούν οι δικηγόροι από Τρίτη 12, έως Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε εκτάκτως στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας με αντικείμενο συζήτησης το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που δόθηκε προσφάτως στη δημοσιότητα.

Calisthenics workout από τον Φώτη στο yoga pilates house Kilkis



Ο ΕΦΕΤ αποσύρει τυρί που διακινείται από την εταιρία ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άµεση ανάκληση / απόσυρση παρτίδων του προϊόντος ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ, µε την εµπορική ονοµασία «ΤΡΕΙΣ ΒΟΣΚΟΙ», µε αριθµούς παρτίδας 150613, 150614, 150709 µε ηµεροµηνία ανάλωσης 20/06/2016 και αριθµό παρτίδας 150710 µε ηµεροµηνία ανάλωσης 30/05/2016. 

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε κατόχους της κάρτας σίτισης

Από το Δήμο Κιλκίς και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε κατόχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης.

Ανακοίνωση Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς

Φωτο αρχείου
Η προγραμματισμένη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς για τις 10-01-2016 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 18.00-20.00 στο Εργατικό κέντρο, δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω εκλογών της ΝΔ. Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ μετατίθεται και θα γίνει 31 Ιανουαρίου 2016, 18.00-20.00 στο Εργατικό κέντρο με το ίδιο θέμα.

Οι έφεδροι αξιωματικοί ν. Κιλκίς κόβουν την βασιλόπιτά τους

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς προσκαλεί τους Έφεδρους Αξιωματικούς & Φίλους τους στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του, που θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00.

Kinesis-Gym Kilkis: Κοπή βασιλόπιτας και φιλανθρωπικό γκαλά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου καλεί όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, να παρευρεθούν σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το Ράντσο Κιλκίς διοργανώνει χορό για την ενίσχυση του Τμήματος Σαμαρειτών Κιλκίς


Γουμένισσα: Συνέλαβαν 35χρονη για 6 καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της

Συνελήφθη χθες (8-1-2016) το μεσημέρι στην Γουμένισσα Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, 35χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν συνολικά 6 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της είχαν επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 ετών και 20 μηνών, για ληστεία, κλοπές και ναρκωτικά.

Διαβάστε δωρεάν online το βιβλίο του Χρήστου Γκόλιαρη "Γκιαούρκιοϊ Σμύρνης. (Περιοχή αρχαίας Κολοφώνας)"

Υπογράφει ο συγγραφέας του βιβλίου Χρήστος Γκόλιαρης
Στο βιβλίο μου με τίτλο "Γκιαούρκιοϊ Σμύρνης. (Περιοχή αρχαίας Κολοφώνας)" αναφέρεται το ιστορικό του τόπου αλλά και της οικογένειας των προγόνων μου, της οικογένειας Παπαδημητρίου, θυγατέρα των οποίων υπήρξε η μητέρα μου Παναγιώτα η οποία και γεννήθηκε εκεί το 1916.Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε το Σεπτέμβριο του 2014, με την ευκαρία της συνάντησης των συγγενών απογόνων της εν λόγω οικογένειας.