Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου με ποικίλες εντυπώσεις, το σίγουρο όμως είναι ότι απολαύσαμε την ευκαιρία για άλλη μία συνάντηση με φίλους και διαδρομές μέσα στους δρόμους της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης.

ΚΚΕ (Πρόσκληση): Πολιτική συγκέντρωση - ομιλία στην Πλατεία-Πάρκο Κήπου Κιλκίς



Αγαθόπουλος: Η μπάλα και πάλι στην εξέδρα από τον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, κ. Ι. Ανδρίτσο

Υπογράφει η Δημήτρης Αγαθόπουλος
Υπεύθυνος Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η τοπική κοινωνία του νομού Κιλκίς ζητάει πειστικές απαντήσεις για τους 700 και πλέον θανάτους ασθενών με covid-19, στο Νοσοκομείο Κιλκίς, σε ποσοστό υπερδιπλάσιο του πανελλαδικού και των γειτονικών νομών.

(Video) 2η Συντονιστική Συνάντηση για το Πρόγραμμα Europos - Palatiano - Stobi - European past and future cultural values

 
2η Συντονιστική Συνάντηση για το Πρόγραμμα Europos - Palatiano - Stobi - European past and future cultural values, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ευρωπού.

Δήμος Κιλκίς: Η αλαζονεία στην εξουσία

Υπογράφει η Κασσάνδρα
Δήμαρχε Κιλκίς,
Αυτοκίνητα με δημοτικές πινακίδες φιγουράρουν σε σημεία της πόλης και των χωριών μας με οδηγούς τους Αντιδημάρχους του Δήμου μας. Αν θυμάμαι καλά είχες υποσχεθεί πως κανείς αιρετός δεν θα χρησιμοποιεί δημοτικά αυτοκίνητα. Όμως, όχι μόνο τα χρησιμοποιούν αλλά επιδεικτικά παρκάρουν σε ράμπες αναπήρων και σε πλατείες και μάλιστα κατ’ επανάληψη.

Κορωνοϊός (13/4/2022): 11.061 νέα κρούσματα (67 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 65 θάνατοι και 345 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 11.061. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.206.948 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 232 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 119.546 3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ομαδικός Περίπατος Περιπατητών Κιλκίς στο Φαράγγι Καμπάνη

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς την Κυριακή 10 Απριλίου διοργάνωσε ομαδικό περίπατο στο Φαράγγι Καμπάνη στον Ξηροπόταμο παραπόταμο του Γαλλικού και το Εξωκλήσι Αγίου Γεωργίου. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 13/4/2022, 6:52 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.