Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Υπουργική Απόφαση για την ιδιωτική αποθεματοποίηση ζωικών προϊόντων

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι έχει εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση για την ιδιωτική αποθεματοποίηση ζωικών προϊόντων. (Βούτυρο, αποκορυφωμένο γάλα σε σκόνη, τυριά, κρέας).
(Υπουργική Απόφαση 1683 / 174338/ 7-7-2020, ΦΕΚ Β' 2762).
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (Δομοκού 5, 10445 Αθήνα)

Διασκεδάζουμε και μένουμε ασφαλείς στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Το φετινό καλοκαίρι στο Δήμο Κιλκίς είναι ανάλαφρο, δροσερό, πλούσιο σε θέαμα και ποιότητα και πολύ διαφορετικό και από υγειονομική άποψη από κάθε άλλη χρονιά.

Επίσκεψη Φραγγίδη στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «Ο ΠΟΝΤΟΣ»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, ο Βουλευτής Κιλκίς Φραγγίδης Γεώργιος επισκέφθηκε  την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «Ο ΠΟΝΤΟΣ», στη Νέα Σάντα. Με την άφιξή του  έτυχε θερμής και παράλληλα τιμητικής υποδοχής από τον Διοικητή Ταξίαρχο κ. Δημόπουλο  Θωμά και τα βαθμοφόρα στελέχη του Σχηματισμού. 

Κιλκίς: Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις δημοτικές υπηρεσίες

Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι από αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τις συναλλαγές – εξυπηρετήσεις τους σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες. Το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας για την προστασία του γενικού πληθυσμού από τον κίνδυνο διασποράς της Covid – 19 θα ισχύσει και για όλους όσοι εργάζονται στο Δήμο Κιλκίς.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για τον Παιδικό Σταθμό «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» (πρωινά και απογευματινά τμήματα)

Ανακοίνωση Παιδικού Σταθμού «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ»
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια για την προσχολική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό να παρέχουμε διαρκώς ανανεωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 28/7/2020, 07:00 μ.μ

Στοχευμένοι και εντατικοί έλεγχοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο αντιμετώπισης του παρεμπορίου
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην καταπολέμηση του παρεμπορίου, διενεργεί συστηματικά ελέγχους σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης και κυρίως σε χώρους έντονης αγοραστικής κίνησης προκειμένου να αποτρέψει οικονομική ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου από τη διαφυγή καταβολής των ανάλογων φόρων.

Σκοτώθηκαν 2 άτομα σε τροχαίο

Σήμερα (28 Ιουλίου 2020) στις 08:45 περίπου στο 465ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, το όχημα που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια προστατευτικά στηθαία, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου οδηγού και της 46χρονης επιβαίνουσας. Ενώ, 23χρονος ημεδαπός που επίσης επέβαινε στο όχημα τραυματίστηκε ελαφρά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η Πρόεδρος  Μιχαλία Καραμισάκη , το Δ.Σ., το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τον «Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων» για τη δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου προς το Κέντρο μας. Ο κ. Αλεξόγλου Σταύρος μέλος του συλλόγου και η κα. Λαβασά Μαρία ταμίας, παρέδωσαν την Πέμπτη 23/7/20 ένα αναπηρικό αμαξίδιο στην διοικητική διευθύντρια και ψυχολόγο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης κα. Κυρλαγκίτση Γεωργία.

Κιλκίς: Κλιματιζόμενος δημοτικός χώρος για την προστασία από τον καύσωνα

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ενόψει του επερχόμενου καύσωνα θα διατεθεί κλιματιζόμενη αίθουσα για τη φιλοξενία και την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

Τα νέα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς (28/7/2020)


Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Ψήφισμα για την Αγία Σοφία
Την Αγία Σοφία, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προστατευόμενο από την UNESCO, αυτό το εξαιρετικά και μοναδικό αριστούργημα, δυστυχώς το μετέτρεψαν σε τέμενος για να ικανοποιήσουν τη μισαλλοδοξία τους.

Κιλκίς: Νέα στέγη για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και τα Γενικά Αρχεία Κράτους

Ευχάριστα τα νέα για τα Γενικά Αρχεία Κράτους (ΓΑΚ) και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς. Οι δύο σημαντικότατες υπηρεσίες του νομού Κιλκίς μετά από προσπάθειες ετών αποκτούν επιτέλους νέα στέγη.