Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

"Πωλείται εθνική συνείδηση"


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Ευτυχώς και η αυριανή μέρα που μας θυμίζει πως υπάρχει κι ένα ΟΧΙ να γιορτάσουμε ένα όχι που δεν αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του ναι για να μας παραδώσει πέφτοντας υποτίθεται ηρωικώς μαχόμενο στις σκληρότερες φιλελεύθερες μνημονικές πολιτικές. 

Νέες εμφανίσεις και ... ροζ φύλλο αγώνα για την ΑΣ ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη
Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι, συνοδεύτηκε από τη δεύτερη νίκη της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς που επικράτησε της ΑΚΕ Πιερίας με 75 – 60. 

Δήλωση Δ. Κυριακίδη για την 28η Οκτωβρίου 1940

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940:

Οι 7 συχνότερες διαδικτυακές οικονομικές απάτες

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
H Europol και η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Ομοσπονδία ξεκινούν εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τις 7 συχνότερες διαδικτυακές οικονομικές απάτες.

Η Τόλμη Κιλκίς στον Νυχτερινό Διεθνή Ημιμαραθώνιο

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς 
Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 διεξήχθη για 7η συνεχή φορά ο Νυχτερινός Διεθνής Ημιμαραθώνιος και ο Δρόμος υγείας ο οποίος έγινε θεσμός πλέον για την πόλη και έγινε κομμάτι της ζωής μας με χαρακτήρα κοινωνικότητας-υγείας-ομαδικότητας-ψυχικής δύναμης μέσα από τον αθλητισμό. Περπάτημα ή τρέξιμο είναι το ίδιο πράγμα, όλοι είναι πρωταθλητές-ριες για τον στόχο και μέσα από αυτόν. 

Με αργυρό μετάλλιο γύρισε ο Άθλος Κιλκίς από το G1 πρωτάθλημα Tae Kwon Do της Αθήνας

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2015 ήμερες Παρασκευή – Σάββατο -Κυριακή πραγματοποιήθηκε το υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα G1 tae kwon do στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.

Video: Πολύπαθος ο Λόφος του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Κιλκίς, Οκτώβριος 2018
Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει ο Λόφος του Αγίου Γεωργίου. Αυτήν την φορά λόγω των φωτιστικών στύλων της περιοχής. Σχεδόν κατεστραμμένοι, λυγισμένοι, σπασμένοι και χωρίς λαμπτήρες οι περισσότεροι, «κοσμούν» εδώ και πολλά χρόνια, έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, αυτόν που οδηγεί στο Θέατρο Λόφου, στο ανακαινισμένο καφέ-μπαρ του λόφου, στο Σπήλαιο Κιλκίς και στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου. 

Κιλκίς: Ομιλία με θέμα, "Η συμβολή του Κλήρου στο Έπος του '40"


Σκοτώθηκε 82χρονος σε τροχαίο στην Επαρχιακή Οδό Δράμας – Αμφίπολης Σερρών

Σήμερα (27 Οκτωβρίου 2018) και ώρα 12.45 περίπου, στο 19ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Δράμας – Αμφίπολης Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 82χρονος ημεδαπός, εξετράπη και ανετράπη εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 82χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.