Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 13/2/2023, 11:13 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (12 Φεβρουαρίου 2023) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψαν σε παρακείμενη αυλή πολυκατοικίας ποσότητα κάνναβης βάρους 106 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και με διάρκεια δύο (2) εβδομάδων.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης υποδέχθηκε, σήμερα, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς, πύραρχο Νικόλαο Παλαμούτη, στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων του Διοικητή.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Παραμένει «ανοιχτό» το επιδοτούμενο πρόγραμμα Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Από τον Οκτώβριο του 2022 υλοποιείται πανελλαδικά το επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες, το οποίο παραμένει «ανοιχτό» για υποβολή αιτήσεων για όσους επιθυμούν. Μέχρι σήμερα, η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ έχει υλοποιήσει στα πλαίσια του προγράμματος 20 τμήματα εκπαίδευσης, καταρτίζοντας περισσότερους από 400 ωφελούμενους σε Κιλκίς και Πολύκαστρο. Οι ωφελούμενοι λαμβάνουν πιστοποίηση και εκπαιδευτικό επίδομα 1.000€.