Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Τα νέα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς (3/10/2024)

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Πρόσληψη νέου υπαλλήλου
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την, πρόσληψη ενός νέου υπαλλήλου, ειδικότητας ΤΕ Πληροφορικής, του κ. Κωνσταντίνου Τσουρέκα. Τον νέο υπάλληλο όρκισε ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της βιβλιοθήκης, κ. Αναστάσιος Αμανατίδης.

Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη: 9η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου 13-15 Δεκεμβρίου 2024

Αιτήσεις συμμετοχής: 16 Σεπτεμβρίου 2024 – 18 Οκτωβρίου 2024
Δελτίο τύπου συλλόγου «ΡΟΗ»
Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 9ης Πανελλήνιας Μαθητικής Προσομοίωσης των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, γνωστής ως «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» - ΜΡΔ. Το μεγαλύτερο μαθητικό συνέδριο, το οποίο έχει εξελιχθεί σε θεσμό την τελευταία 10ετία, θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Δεκεμβρίου 2024 στα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος» και το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη (δια ζώσης), αλλά και ταυτόχρονα διαδικτυακά για μαθητές που δεν μπορούν να ταξιδέψουν.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στo Κιλκίς

Ανακοίνωση Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Βόρεια Ελλάδα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 3/10/2024, 9:26 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Συνελήφθη προχθές (1 Οκτωβρίου 2024) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην αυλή της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 963 γραμμαρίων, που εντοπίστηκε σε αποθήκη της οικίας του και στην οικία του.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Η πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ως αντίποινα στις συνεχιζόμενες εγκληματικές ενέργειες του ισραηλινού κράτους με τις πλάτες των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αποτελεί αναμενόμενη εξέλιξη.

Τα νέα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (3/10/2024)

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Μία νέα δραστηριότητα ξεκινάει στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης
«Τα Ρομποτικά παιχνίδια περιπέτειας» θα ξεκινήσουν στις αρχές του Οκτωβρίου 2024. Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την κ. Τραντούδη Κυριακή της Rοbo Project σε συνεργασία με την εργοθεραπεύτρια του φορέα μας.

Ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς (Π.Ε.Ο. 65) θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συμπεράσματα της 6ης Ολομέλειας των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας

Δελτίο τύπου Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
Πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου στη Καρδίτσα η 6η Ολομέλεια των Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων της χώρας με το ΔΣ του ΠΙΣ.

"Παίζουμε όπως παλιά" με το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 20/03-10-2024), με ισχύ από σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: Ν. ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 07-10-2024 ΔΕΥΤΕΡΑ από ώρα 08:00 έως 14:00.

"Τα πουλιά με τα σπίτια" του Φώτη Μισόπουλου, στο Καφέ DE FACTO από 14.10 έως 31.10. 2024

Υπογράφει ο Φώτης Μισόπουλος
.......κι έτσι κλέβω λέξεις και εικόνες απ' το Χάος που φωνοποιείται, και ΔΕΣ: Επαναλαμβάνεται η σκηνή της Δημιουργίας: Ένα παράθυρο απ' όπου θα κοίταζα έξω την άλλη λάμψη, ένα πουλί ή το σπίτι στα μωβ. Υπάρχουν πέντε φώτα ή χρώματα, το παλιό μου σκονισμένο δωμάτιο Η λάμπα ήταν σβηστή Θα πρέπει να κοιμηθώ [Από μακριά ακούγεται το σφύριγμα ενός πλοίου] Τόλμησε κι αμέσως τον τύλιξε ο άνεμος Να πάμε, δηλαδή, κι αλλού, σ' άλλα πουλιά σ' άλλα βήματα Κινείσαι ακολουθώντας μ' εμπιστοσύνη τις φωνές, από την πίσω μεριά του σπιτιού καθώς ξεσπάει ένας γενναίος χειμώνας.

(VIDEO) Μαθήματα ζωής, αισιοδοξίας και κυκλοφοριακής αγωγής, από τον Δημήτρη Αντωνίου, σε μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Βαπτιστή Κιλκίς

Μαθήματα ζωής, αισιοδοξίας και κυκλοφοριακής αγωγής, από τον Δημήτρη Αντωνίου, σε μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Βαπτιστή Κιλκίς. Βαπτιστής, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024.

(VIDEO) Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς. Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024.