Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόγραμμα λειτουργίας Συμβουλευτικού Σταθμού ΚΕΘΕΑ στο Κιλκίς

Από το Συμβουλευτικό Κέντρο Κιλκίς ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ανακοινώνεται το πρόγραμμα λειτουργίας του έως και τα τέλη του 2019: 
- Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 10:00 -15:00 
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 10:00 -15:00 
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 10:00 – 15:00 
Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή για ατομικά ραντεβού και για ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Κιλκίς είναι 23410 25727.

Αυτή είναι η πλήρης σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κιλκίς

Αυτή είναι η πλήρης σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κιλκίς

Φραγγίδης: «Οι νέες "Μόριες" στην ηπειρωτική χώρα δεν αποτελούν την απάντηση στο προσφυγικό ζήτημα»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσαν χθες οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κ.κ. Γιώργος Φραγγίδης, Ευαγγελία Λιακούλη, Γιώργος Καμίνης και Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφορικά με το μείζον θέμα της αύξησης των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας και τον κορεσμό των υπαρχουσών δομών φιλοξενίας. 

Αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς: ΔΟΞΑ Καμπάνη vs ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Πέτρου


(Video) ΚουΠΑ Κιλκίς: Μια παρέα, μια οικογένεια, μια ομάδα!


Η "ΚουΠα" ΚΙΛΚΙΣ ξεκινά το μπασκετικό της ταξίδι. 
Το νέο εμπνευσμένο infographic video,
σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της ομάδας. 
ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ! 
ΚουΠΑ Κιλκίς: Μια παρέα, μια οικογένεια, μια ομάδα!


Μεγάλη Βρύση Κιλκίς: Στηρίζοντας τη γειτονιά μας, στηρίζοντας το χωριό μας

Υπογράφει ο Σταύρος Αμοιρίδης
Πριν τρία χρόνια στο χωριό της Μεγάλης Βρύσης, που έχει λιγότερους από 500 κατοίκους, ξεκίνησε μια φιλόδοξη προσπάθεια, η δημιουργία παιδικής ακαδημίας του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης. Τα εμπόδια και οι δυσκολίες ήταν πολλές, όχι όμως ικανές να πτοήσουν τον Πρόεδρο και υπόλοιπη διοίκηση. 

Ξεκινά το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ

Έναν από τους πιο ιστορικούς αγώνες ράλλυ στην Ελλάδα, το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ, διοργανώνει και φέτος ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η εκκίνηση του 52ου Ράλλυ ΔΕΘ θα δοθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στη νότια πύλη της ΔΕΘ, στις 20.30.

Το τμήμα latin της "Τέχνης" Κιλκίς, συνεχίζει τη χορευτική πορεία του

Δελτίο τύπου "Τέχνης" Κιλκίς
Οι χοροί latin αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για ανθρώπους όλων των ηλικιών, χοροί διασκεδαστικοί, χοροί που σου φτιάχνουν τη ψυχολογία, με αλέγκρα μουσική, κίνηση και κυρίως συναναστροφή! Όμορφες παρέες γεννήθηκαν και άλλες ετοιμάζονται να ξεμυτίσουν για να βοηθήσουν μέσα από το χορό τον εγκέφαλο να εκκρίνει ορμόνες χαράς.

Η Κίνηση Γυναικών Παντελήμονα χορεύει και σας προσκαλεί...

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί τους κατοίκους της Ξυλοκερατιάς

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το ΔΣ, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τους κατοίκους της Ξυλοκερατιάς για την δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησαν για τον φορέα μας. Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

"Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ιωαννίδου Ελένη, Συγγουρίδου Μαρία, Γαβριηλίδη Γιώργο, Κυριάκου Σοφία και Κετικίδου Κατερίνα..."

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Διαβάσαμε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, την επιτυχία εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα των σπουδαστών μας, Ιωαννίδου Ελένης (Μαθηματικό Θεσσαλονίκης), Συγγουρίδου Μαρίας (Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας Κέρκυρας), Γαβριηλίδη Γιώργου (Χημικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης), Κυριάκου Σοφίας (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Θεσσαλονίκης ), Κετικίδου Κατερίνας (Ψυχολογία Θεσσαλονίκης).

Νέο ξεκίνημα στην αμοιβαία μαθητεία (για τη νέα σχολική χρονιά)

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Ανάμεσα στους γνώριμους εκπαιδευτικούς μας και όσους νέους ανέλαβαν στην περιοχή μας αυτόν τον υπεύθυνο ρόλο, εν μέσω γονέων και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Παιονίας, τελέσαμε τον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς στο Α' και το Β' Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Γουμένισσας, πλαισιούμενοι από τον Πρωτοσύγκελλο αρχιμ. Αγαθάγγελο Σφονδυλιά, τον ιεροκήρυκα αρχιμ. Θεόκλητο Κόκκινο, τους εφημερίους π. Χρήστο Μαυραντώνη, π. Χρήστο Γραμματικό και τον π. Νικόλαο Σταυρόπουλο και τους ιεροδιακόνους Μιχαήλ και Παντελεήμονα. Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Τζούρτζος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας κ. Αστέριος Τάτσης, ο Διοικητής του Α.Τ. Γουμένισσας αστυνόμος Α' κ. Αντώνιος Λιακόπουλος και γονείς των μαθητών.

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (11/8/2019)

Το ΛΕΚ σε Πανελλήνιο Φεστιβάλ στη Λάρισα 
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς μετά από πρόσκληση του Συλλόγου «Η Ανατολική Ρωμυλία» ν. Λάρισας, θα λάβει μέρος στο 3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7.30μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. 

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας, για την έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας εύχεται στους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας καλή σχολική χρονιά, δύναμη και υγεία.

Δημόσια Ιστορία και Νεοελληνική Εξωστρέφεια

Κείμενο και φωτογραφίες: Γιάννης Σιταρίδης 
Πάρκο Εθνικής Αμύνης. Περνώντας μπροστά από το σταντ ενημέρωσης του Κινήματος Εθνικής Άμυνας, κοντοστέκομαι… Ανοίγω την κάμερα του κινητού μου… μια, δύο, τρεις … πέντε φωτογραφίες, πέντε αποτυπώματα δημόσιας ιστορίας…

Ευχές Κ. Πουντζουκίδη για την νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, νέας Γενιάς,
Εθελοντισμού και Δια Βίου Μάθησης  
Αξιότιμοι Διευθυντές, Καθηγητές, Δάσκαλοι, Γονείς, αγαπητά παιδιά. Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής, γιατί ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Μια σχολική χρονιά που θα σας γεμίσει με γνώση και εκπαιδευτικές εμπειρίες. 

Έναρξη μαθημάτων χορού στο Σύλλογο Κρητών νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι»

Ανακοίνωση Συλλόγου Κρητών νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι»
Η έναρξη των μαθημάτων χορού καθώς και οι εγγραφές νέων μελών του Συλλόγου Κρητών νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι», ξεκινούν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.
- Κάθε Τετάρτη λοιπόν στις 7 μμ θα λειτουργεί το τμήμα αρχαρίων, παιδιών και στις 8 μμ το τμήμα προχωρημένων/παραστάσεων.
- Αν έχετε όρεξη για χορό, αγαπάτε την Κρήτη και την παράδοση,
- Σας περιμένουμε.
Μητροπόλεως 17, πληροφορίες: 6944874763, facebook ToArkadiNkilkis

ΠΟΕΔΗΝ: Κατάθεση υπομνήματος στον Πρωθυπουργό για τα προβλήματα των νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας

Σε κατάθεση υπομνήματος στον Πρωθυπουργό της χώρας και στην Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προχώρησε η ΠΟΕΔΗΝ στο εγκαίνια της ΔΕΘ 2019.
Γίνεται λεπτομερή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας.