Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Κατάθεση προσφοράς για σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Αποκομιδή απορριμμάτων - Συντήρηση δικτύου οδοφωτισμού του Ε.Π. Κιλκίς»

1) Η Διαχείριση Ε.Π. Κιλκίς ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. Α.Ε. προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει προσφορά για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Αποκομιδή απορριμμάτων - Συντήρηση δικτύου οδοφωτισμού του Ε.Π. Κιλκίς» (Ν. 4635/2019 Άρθρο 12 παρ. 14 ΦΕΚ 167/ ΤΕΥΧΟΣ Α΄ - 30 Οκτωβρίου 2019).

Κβαντική Επανάσταση: Οι Εξελίξεις στον Παγκόσμιο Αγώνα για Κβαντικούς Υπολογιστές στην TV100

Η κούρσα των εταιρειών και κυβερνήσεων για την ανάπτυξη κβαντικών υπολογιστών που υπόσχονται ασύλληπτες δυνατότητες αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με πρωταγωνιστές χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Γερμανία, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία.

Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς 2024, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Ανθρωπιστική Οργάνωση Κοινωνίας Πολιτών KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και η Δ.Δ.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν μια δράση μεγάλων διαστάσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς 2024 | WRAH DAY. Κατά τη διάρκεια της δράσης κληρώθηκαν 100 νέοι απινιδωτές.

(VIDEO) SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι του Παλιού Λιθωτού, εξαιτίας της αδιαφορίας του Δήμου Κιλκίς

SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι του Παλιού Λιθωτού, εξαιτίας της αδιαφορίας του Δήμου Κιλκίς. Παλιό Λιθωτό Κιλκίς, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024.

Κιλκισιακός vs Απόλλων Παραλιμνίου την Κυριακή 20/10/2024

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Σας προσκαλούμε να μας στηρίξετε με την παρουσία σας στον αγώνα πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας της Ομάδας μας με την Ομάδα Απόλλων Παραλιμνίου την Κυριακή 20/10/2024 και ώρα 16:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Πέτρος Παππάς: Σκεφτείτε πολιτικά και μην επιμείνετε στον αποκλεισμό καμίας υποψηφιότητας

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, ως ύστατη έκκληση στη ομάδα των στελεχών που διοικούν, σήμερα, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
«Σκεφτείτε πολιτικά και μην επιμείνετε στον αποκλεισμό καμίας υποψηφιότητας.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή  16 Οκτωβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

(VIDEO) Συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη των Πολιούχων του Κιλκίς, των Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων

Συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη των Πολιούχων του Κιλκίς, των Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων καθώς και το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο με την Επωνυμία «Μαρτυρικά 2024» του οποίου ο τίτλος εφέτος είναι: «Παγκοσμιότητα, Παγκοσμιοποίηση και Χριστιανισμός».

ΣΥΡΙΖΑ: Καταστατικό κόμματος και υποψήφιοι πρόεδροι

Γράφει ο Δημήτρης Μάρδας

Καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργός Οικονομικών και Υφ/γός Εξωτερικών

Ακούγονται σκέψεις και δίνονται ερμηνείες σ’ ό,τι αφορά στην εκλογή του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις οποίες η Κεντρική Επιτροπή έχει τον τελευταίο λόγο αναφορικά με τις υποψηφιότητες για την εκλογή νέου Προέδρου. Για να αποφευχθούν οι όποιες παρερμηνείες και εκτροπές από τις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες, παρατίθενται τα ακόλουθα που δείχνουν ότι το έκτακτο Συνέδριο του κόμματος αποφασίζει για τους υποψηφίους προέδρους και ΟΥΔΕΙΣ άλλος.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στις οδούς 25ης Μαρτίου, Καραολή Δημητρίου και σε κάθετες οδούς σ’ αυτές ότι πραγματοποιείται έκτακτη διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Ακόμη μία πετυχημένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ Γουμένισσας
Μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, έδωσαν οι εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στην 85η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, στις 13 Οκτωβρίου 2024, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας Κιλκίς.

Τα νέα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (17/10/2024)

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Επίσκεψη των ωφελούμενων στο ΚΔΑΠ-μεΑ για να παρακολουθήσουν παράσταση κουκλοθέατρου
Την Τετάρτη 9/10/2024 ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επισκέφτηκε το ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Κιλκίς και παρακολούθησε την παράσταση «ΜΙΑ ΠΕΤΡΟΣΟΥΠΑ» από το ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ.

Ο Τιπούκειτος της Γνώμης

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024
Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024
➤ 12ος Ημιμαραθώνιος Πάικου