Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, συμβουλεύουν για τις διαδικτυακές αγορές


Χατζησάββας: Τραγικό και εγκληματικό λάθος στο οδικό έργο «Α/Κ - Μαυρονερίου - Είσοδος Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Πριν από μερικές ημέρες έλαβα μια πρόκληση από Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπεριφέρεια Κιλκίς για την τελετή των εγκαινίων του οδικού έργου «Α/Κ - Μαυρονερίου - Είσοδος Κιλκίς».

Αγωνιστικές δράσεις Άτλαντα Κιλκίς (18/12/2018)

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, νίκησε στο εκτός έδρας παιχνίδι της τον Εθνικό Κοζάνης με 3-0 σετ (25-17, 25-14, 25-18).Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό. Ο Άτλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ, δεν απειλήθηκε σε κανένα σετ και έπαιξε τακτικό βόλεϊ.

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς και του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ


Απαιτούμενα δικαιολογητικά για υποψηφίους αναδόχους ή θετούς γονείς

Σύμφωνα με το νέο νόμο 4538/16-05-2018 «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της Αναδοχής και Υιοθεσίας», στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, θα δημιουργεί Ειδικό Μητρώο Υποψήφιων Αναδόχων Γονέων και Ειδικό Μητρώο Υποψήφιων Θετών Γονέων.

Βραβεύονται από τον ΣΕΓΑΣ οι σημαιοφόροι του Κιλκισσιώτικου Στίβου

Του Κώστα Μηναρετζή
Τους αθλητές και τις αθλήτριες της που κατέκτησαν μετάλλιο στις Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις κλασσικού αθλητισμού το 2018, θα βραβεύσει σε ειδική εορταστική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου στη Βέροια η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας και ο Δήμος Βέροιας – Κάπα. 

Πετυχημένη εκδήλωση στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς εκδήλωση ενημέρωσης από το σύλλογο καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» με θέμα «Γυναίκα & Πρόληψη». 

Αναγόρευση του Δήμου Παιονίας σε εταίρο του Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Στις 15 Δεκεμβρίου του 2018 ο Δήμος Παιονίας έπειτα από πρόσκληση του Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στα Χανιά της Κρήτης, το οποίο έλαβε υπόψη την ξεχωριστή προσφορά του Δήμου Παιονίας στη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης του Ελευθερίου Βενιζέλου, την πολύτιμη συμπαράσταση του προς το Ίδρυμα και τη στενή συνεργασία στην οργάνωση των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη μάχη του Σκρα, αναγορεύτηκε ως εταίρος αυτού.

Φανάρια δρόμου Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου

Παρεμβαίνει ο Ευστράτιος Ξηρουδάκης 
Θα έπρεπε μέρες που είναι να επικοινωνούμε μόνο για ευχές και όχι για αρνητικές διαπιστώσεις. Όμως βλέποντας αυτό το υπέροχο έργο των δρόμων Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου που μετά από μια δεκαετία επιτέλους ολοκληρώθηκε, δεν μπορώ να μην καυτηριάσω την τοποθέτηση φαναριών σε τρία σημεία αυτού του δρόμου.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη


ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα:  “Η γλώσσα ως o κίνδυνος των κινδύνων”
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018
Λέσχη Περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ
Προξένου Κορομηλά 37 - Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη- ώρα 20.30

Πετυχημένη η ετήσια εορταστική εκδήλωση της «Ευκράντης»

Δελτίο τύπου  Συλλόγου Γυναικών Παιονίας «Ευκράντη»
Την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωσή του, με καφέ, τσάι, εδέσματα αλλά και χορό με παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα διοργάνωσε και εφέτος λίγο πριν την εορταστική περίοδο του Α. Δωδεκαημέρου, στην αίθουσα τελετών της λέσχης αξιωματικών φρουράς Πολυκάστρου, ο σύλλογος γυναικών Παιονίας «Ευκράντη».

Ευχές Χριστουγέννων από τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς


Ευχές Χριστουγέννων από την εταιρία Doppler


Απονομές ζωνών για το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στο αρχηγείο του Gougoulas Team βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του Kinesis Fight Club για τις καθιερωμένες εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu.

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Στρατευσίμων γεννηθέντων το έτος 2001 (Κλάση 2022)

Σας γνωρίζουμε, ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2022 (γεννημένοι το έτος 2001), υποχρεούνται να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτo τρίμηνο του έτους 2019 (02 Ιανουαρίου έως και 01 Απριλίου) στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή στις αρμόδιες Ελληνικές Προξενικές Αρχές του τόπου διαμονής τους, για όσους διαμένουν στο εξωτερικό.

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς 
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την κα. Σοφία Πυξοπούλου, για την υποστήριξη με την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού που διαθέτει στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμη των αγαπημένων της προσώπων.

Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Δείτε Video από την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2018 του Γηροκομείου Κιλκίς


Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2018, του Γηροκομείου Κιλκίς, έγινε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 11:00 π.μ., στον χώρο του ιδρύματος

Τα 12 Highlights του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ


Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου
➤Το 70% των εθελοντών του συνεδρίου ήταν νέες/νέοι ηλικίας 18-38 ετών. Επίσης, το 45% των εθελοντών ήταν γυναίκες. Επικοινωνιακά, μα και ουσιαστικά, πολύ θετικό αυτό.
Δεν περιμέναμε παρά μόνο 5-6 λεπτά ώστε να πάρουμε τις σχετικές διαπιστεύσεις εισόδου στο συνέδριο. Οργανωτικά, σχεδόν όλα, ήταν άρτια. Ίσως ενόχλησε ότι δεν υπήρχε καλή θέρμανση και εξαερισμός.

Συνέλαβαν ανήλικη για κλοπή σε κατάστημα του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (17 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ανήλικη ημεδαπή, καθώς το μεσημέρι της 16ης Δεκεμβρίου 2018, αφαίρεσε από κατάστημα το πορτοφόλι 36χρονης υπαλλήλου, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και 2 τραπεζικές κάρτες.

Κιλκίς: Τελικά με Αυγενάκη η παρουσίαση του Δ. Κυριακίδη

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Κιλκίς
Η ΝΟΔΕ Κιλκίς σας ενημερώνει ότι στην εκδήλωση που θα γίνει αύριο στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς θα παραστούν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής N.Δ – Βουλευτής N. Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης (μέλος της Επιτροπής του κόμματος για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές) και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ – Βουλευτής Ν. Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας (μέλος της Επιτροπής του κόμματος για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές).

Στη Μίκρα τα κορίτσια της ρυθμικής του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος" 
Την Kυριακή 16 Δεκεμβρίου τα κορίτσια του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος μεταφέρθηκαν στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας για να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή γεμάτη Ρυθμική.

Χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 15-16/12/2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MUAY THAI της (ΠΟΜ)* στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα άνω Λιόσια στην Αθήνα. 

Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"
Στην χαρά και την μαγεία των Χριστουγέννων θέλουν να συμβάλλουν και φέτος οι δομές του Κδαπ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος, που εδώ και μέρες δάσκαλοι και μαθητές δημιούργησαν ένα όμορφο εορταστικό κλίμα το οποίο επιθυμούν να μοιραστούν με όλους εσάς μέσα από τις εορταστικές εκδηλώσεις.