Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ούτε και αν σας λαδώσουν δεν πρέπει να φάτε αυτό το λάδι

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α'), που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντος, τo οποίο επισημαίνεται ως Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ελληνικό προϊόν, ενώ βρέθηκε να περιέχει σπορέλαιο σε πολύ μεγάλο ποσοστό και προέρχεται από την Βουλγαρία.

Τέρενς Κουίκ: "Η εκκένωση της Ειδομένης πρέπει να γίνει ομαλά"

Δελτίο τύπου Τέρενς Κουίκ
«Πρέπει με κάθε τρόπο πρόσφυγες και μετανάστες να αντιληφθούν, ότι η Ειδομένη είναι ένα απόλυτο αδιέξοδο για αυτούς. Δεν υπάρχει δρόμος προς τα εμπρός. Επειδή το 100% δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα, αλλά θέλει να προωθηθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η λύση για αυτούς είναι μόνο τα ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας, που είναι απόλυτα οργανωμένα.

Καλεμκερίδης: "Αυτή είναι η αλήθεια για τους ψύλλους στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Αχιλλέας Καλεμκερίδης
Πρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Σε συνέχεια της ενημέρωσή σας σας αποστέλλω και το πόρισμα επιτροπής λοιμώξεων του νοσοκομείου μας το οποίο και παρέδωσα σήμερα στον υπουργό υγείας κύριο Α.  Ξανθό κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο μας το οποίο επιβεβαιώνει επίσημα τα όσα καταγγελόμενα προηγήθηκαν.

Μεσίστιες σήμερα οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια

Τη μεσίστια έπαρση της Σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια σήμερα 23 Μαρτίου 2016, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες της 22ας Μαρτίου 2016, αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Στον Μητροπολίτη Κιλκίς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2016 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στο πλαίσιο της διήμερης παραμονής του στην βόρεια Ελλάδα, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέλλης, Εδέσσης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Διαδήλωση προσφύγων στη Γέφυρα Πολυκάστρου (Video)




"Πάρτε μια καλλιτεχνική ανάσα στο Πολύκαστρο"

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την «Βραδιά Παραδοσιακής Μουσικής» που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Παιονίας
με τα τμήματα:
• ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ (Δάσκαλος: Κετίκογλου Σίμος)
• ΠΑΡΑΔ. ΚΛΑΡΙΝΟΥ (Δάσκαλος: Ζώρας Αντώνης)

Σε Πρωτάθλημα Δρόμου ο Αίαντας Κιλκίς

Στο Πρωτάθλημα Δρόμου που διοργανώνει η ‘Ενωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης, αγώνας Σιρκουΐ στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΜΙΝΙ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, στην Περαία Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία του ΔΥ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και του Δήμου Θερμαϊκού θα βρίσκεται η ακαδημία του Αίαντα με τους Ιωάννα Γιορτσίδου στην κατηγορία Μίνι Μικρά,Βασιλειάδη Παναγιώτη Μίνι Μικρά, Αποστολίδη Παρασκευά Μίνι Μικρά, Ξενοφών Ξενίδη Μίνι Μεγάλα και Γιορτσίδη Αναστάσιο Μίνι Μεγάλα.

"Στο καλό να πάνε ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμοί"

Παρέμβαση του Βασίλη Τσαρτσάνη
Στο καλό να πάνε ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμοί ... Και δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπουν ... Το ξαναέκαναν πριν δυο μήνες . Ας μάθουν λοιπόν ότι η αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν ανταπαντάει με κρουασάν .. 

Δίνουν το αίμα τους οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας

Ανακοίνωση εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Σας ενημερώνουμε ότι  την Τετάρτη 06 Απριλίου 2016, από ώρα 10.00 μέχρι την 12.00, θα διεξαχθεί αιμοδοσία  των μελών μας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κιλκίς.

Όλα τα τελευταία νέα του Κιλκισιακού

Εύκολη επικράτηση για τον Κιλκισιακό που επιβλήθηκε με 4-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο του Νέου Γυναικοκάστρου. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στη σειρά για την ομάδα του Μάκη Δανδίκα που έφτασε τους 41 πόντους στο πρωτάθλημα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 12/2016) και ισχύει από σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, μέχρι και την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 αναμένεται επιδείνωση του καιρού σήμερα Τετάρτη με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους (7 με 9 Μποφόρ), οι οποίοι από τις βραδινές ώρες σταδιακά θα εξασθενίσουν και τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από τις επόμενες ώρες και κατά διαστήματα έως και τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής.

"Θέλω"

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Θέλω,
να γυρίσω τον κόσμο ανάποδα..
να πέσουν .. τα σκουπίδια,

η αδικία, ο πόνος, η δυστυχία
κι όλο το κακό ..
και να φυσήξω σα Βοριάς,
μακριά του να τα διώξω..


Θέλω,
να βρούνε τόπο εύφορο ν'ανθίσουν τα λουλούδια!
Καθάριος νάναι ο ουρανός,
πουλιά για να πετούν!

"Ο πολλαπλός ρόλος των δασικών περιοχών των Κρουσσίων"

Το Δασαρχείο Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Κρουσσίων του Δήμου Κιλκίς και οι Δασικοί Συνεταιρισμοί της περιοχής, στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Δασών, σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα:
"Ο πολλαπλός ρόλος των δασών και οι προοπτικές ολοκληρωμένης δασοτουριστικής ανάπτυξης των δασικών περιοχών των Κρουσσίων"

"Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους"

Υπογράφει η πρόεδρος του Συλλόγου Χριστίνα Κουρουζίδου
Συγκινητική η προσφορά των οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού μέ πακέτα στήριξης με ρούχα μπουφάν παντελόνια χαλιά πάμπερς γάλατα και αμέτρητα είδη γιά τό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς.

"Κάψε 400 θερμίδες σε 20 λεπτά…!"

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Υπάρχει λόγος που τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που γυμνάζονται με kettlebells μεγαλώνει σημαντικά και αυτός είναι απλός: ποιος δεν θα ήθελε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και το καρδιοαναπνευστικό σύστημα και κρατά μόλις μισή ώρα; 

Ενισχυμένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εντατικοποιεί τις δράσεις της, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Ειδικότερα, ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει:

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :