Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Παρουσίαση του διάσημου 80's Sony Walkman WM-FX151

Λογισμοί ενός πορτρέτου...


Του Φώτη Μισόπουλου
στη γυναίκα μου, - εξακολουθώντας να πιστεύω πως λύνει με τα χέρια της ο, τι αφήνουν οι Αριάδνες //
πρόζα για Μυστικό Δείπνο σε μια εικόνα
.....ένοιωσα την επισημότητα της ημέρας από την υποτροπή της αγωνίας μου
ΑΝΤΡΕ ΖΙΝΤ [1]

Συλλυπητήρια Κοινότητας Μικροκάμπου για το θάνατο του Δημήτρη Ιωαννίδη


"Ο Πρόεδρος 
και το Κοινοτικό Συμβούλιο Μικροκάμπου Κιλκίς, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου της Κοινότητας Μαυρονερίου Δημήτρη Ιωαννίδη."

Επίσκεψη Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στην Αναγέννηση Πλαγιάς


Δελτίο τύπου Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Την ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς, η οποία εκπροσωπεί τον νομό Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας της χώρας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2021, κλιμάκιο της ΔΕΕΠ ΝΔ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μ. Παπαδόπουλο και την υπεύθυνη του τομέα αθλητισμού κ. Γ. Τριανταφυλλίδου.

Συλλυπητήριο Αντιπεριφέρειας Κιλκίς για την απώλεια του υπαλλήλου της, Δημήτρη Ιωαννίδη


Ανακοίνωση Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Ιωαννίδη, ενός άξιου υπάλληλου της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού και Ανθρωπίνων Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς που “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο, την οποία πάλεψε με δύναμη, θάρρος και αξιοπρέπεια.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 3/3/2020, 9:00 μ.μ.


Εξιχνιάστηκαν (18) περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο ελέγχων και συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών
Στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων και επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δεκαοχτώ (18) περιπτώσεις κλοπών, για τις οποίες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τρία (3) άτομα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ακόμη.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του Κοινοτάρχη Μαυρονερίου Δημήτρη Ιωαννίδη


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης και η Κοινότητα Μαυρονερίου θρηνούν για τον αδόκητο χαμό του Κοινοτάρχη Δημήτρη Ιωαννίδη.

Παρατείνονται οι ΚΟΕ για την κάλυψη ζημιών σε γεωργούς και κτηνοτρόφους και για το 2021


Παράταση έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 λαμβάνει με απόφαση των υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού και του υπουργού Αναπληρωτή Οικονομικών κ. Θεοδ. Σκυλακάκη, ο «Κανονισμός Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων».

Επικήδειος λόγος Δημάρχου Κιλκίς στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Εμμανουήλ


Λόγος Δημάρχου Κιλκίς 
Σεβασμιώτατε Μητροπολίτα Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριε Τοποτηρητά της καθ’ ημάς Μητροπόλεως και εκπρόσωπε του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου,

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Συνάντηση με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, Ε. Αρτόγλου, είχε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ε. Αγαθοπούλου, την Τρίτη 2/3/21.

Κορωνοϊός (3/3/2021): 2.702 νέα κρούσματα (4 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 40 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.702, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 197.279 (ημερήσια μεταβολή +1.4%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες.1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 63 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.419 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ποια μπορεί να είναι η σχέση των Everly Brothers με τους Α-ΗΑ


Υπογράφει ο Ηλίας Καλπάκας
Ποια μπορεί να είναι η σχέση των Everly Brothers με τους Α-ΗΑ, των Βananarama με τους Shocking Blue και των Soft Cell με την Grace Jones?

(Video) Συγκίνηση και κατάνυξη στην κηδεία του Μητροπολίτη Κιλκίς

Αισθητός και στο Κιλκίς ο σεισμός μεγέθους 6 βαθμών που έγινε κοντά στην Ελασσανα

Ισχυρός σεισμός 6,0 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή 20 χλμ Νότια - Νοτιοδυτικά της Ελασσόνας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12:16. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και στο Κιλκίς
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Συνελήφθησαν με τη βοήθεια του σκύλου "Ακύλα", 2 άτομα στην Ημαθία για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (2 Μαρτίου 2021) το απόγευμα στην Ημαθία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε ολόκληρη την εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτου Κιλκίς κυρού Εμμανουήλ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει τηλεκπαίδευση, μαζικά τεστ και αναθεώρηση των ωραρίων κυκλοφορίας


Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Ύστερα από εκτεταμένη συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε να σταλεί άμεσα επιστολή στο υπουργείο υγείας και να κοινοποιηθεί σε συναρμόδιους φορείς για λήψη μέτρων σε σχέση με την επιδημιολογική κατάσταση της πόλης και της κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα. 

Δασική πυρκαγιά στην αγροτοδασική περιοχή της Κάρπης Παιονίας


Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Σας ενημερώνουμε ότι στις 27-02-2021 και ώρα 10:48 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στην αγροτοδασική περιοχή της Τ.Κ. Κάρπης του Δήμου Παιονίας Π.Ε Κιλκίς, σε καστανοτεμάχιο ιδιοκτησίας Μ.Ι. η οποία επεκτάθηκε σε παρακείμενο Δημοτικό δάσος οξυάς, ιδιοκτησίας Δήμου Παιονίας καίγοντας υπόροφο και φυτικά υπολείμματα από φύλλα, περικάρπια καστάνων, κλαδιά καθώς και μεμονωμένους ξερούς κορμούς δένδρων καστανιάς σε έκταση τριάντα (30) στρεμμάτων περίπου.

"Δεν υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές από φιλοξενούμενους πρόσφυγες"

Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς  "Μαζί Μπορούμε"
Για την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με το αν υπήρξαν σοβαρές παραβατικές συμπεριφορές μέχρι σήμερα από αλλοδαπούς που φιλοξενούνται ή είχαν φιλοξενηθεί στις δομές φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα, στο ξενοδοχείο ΔΗΜΗΤΡΑ στις Μουριές ή σε διαμερίσματα μέσα σε αστικές περιοχές της δημοτικής και Περιφερειακής μας Ενότητας, η δημοτική παράταξη Κιλκίς – Μαζί Μπορούμε, υπέβαλε έγγραφο σχετικό ερώτημα προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς.

Φραγγίδης: «Υπολειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην καταβολή των ενισχύσεων»


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την υπολειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις καθυστερήσεις στην καταβολή των ενισχύσεων στους αγρότες, ειδικά μέσα στην κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, έθεσαν με ερώτησή τους στη Βουλή απευθυνόμενοι προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Λιβανό, ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γ. Φραγγίδης και οι υπόλοιποι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. 

Τοποτηρητής της χηρευούσης Μητροπόλεως Κιλκίς, ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης κ.κ. Δημήτριος

O Τοποτηρητής της χηρευούσης Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος, θα εκπροσωπήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτη Εμμανουήλ, σήμερα Τετάρτη στην Ι. Μητρόπολη Κιλκίς.

(Video) Λύση στο μεγάλο ζήτημα των αδέσποτων ζώων δίνει το νέο νομοσχέδιο



Η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Σώτη Χατζηπανάγου, μιλά στη Γνώμη για το νέο νομοσχέδιο που αφορά στα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα.