Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τώρα-Ένταση στους διαδρόμους της βουλής

Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου μετά την κατάθεση διάταξης από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα η οποία εξομοιώνει τους υπαλλήλους της Βουλής με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δηλώνουν για το σημερινό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα

«Η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα, ανέπτυξε την ένσταση αντισυνταγματικότητας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατά του υπό συζήτηση επονείδιστου νομοσχεδίου για την επιβολή των νέων μέτρων εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, που έχει εισαχθεί στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Το συγκεκριμένο νομοθέτημα αριθμεί 802 σελίδες και όπως τόνισε η κυρία Γιαταγάνα αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο στις 9 μμ της 5ης Νοεμβρίου 2012 και δεν διανεμήθηκε στους Βουλευτές προς μελέτη παρά μόνο σήμερα 7 Νοεμβρίου 2012 μια μόλις ώρα πριν αρχίσει η συζήτησή του στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Αφού ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη της ένστασης αντισυνταγματικότητας η πλειοψηφία των παρόντων Βουλευτών υπερψήφισαν την ένσταση κρίνοντας το νομοσχέδιο αντισυνταγματικό, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες. Παρόλα αυτά το προεδρείο της Βουλής εντελώς πραξικοπηματικά θεώρησε ότι καταψηφίστηκε η ένσταση!!!!

Πραξικόπημα στη Βουλή!

Πηγή: newsbomb.gr Αντισυνταγματικό το πολυνομοσχέδιο! - Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατέλυσε το Σύνταγμα και ανακοίνωσε άλλο αποτέλεσμα από αυτό που είδε!

Παρουσίαση του βιβλίου «Γκασταρμπάιτερ, η οδυνηρή φυγή» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Μια όμορφη λογοτεχνική βραδιά με την Κιλκισιώτισσα συγγραφέα και νηπιαγωγό, Έλενα Αρτζανίδου, απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της «Γκασταρμπάιτερ, η οδυνηρή φυγή». 

Αφού πεθάναμε, με τι μας φοβερίζουν;

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Η κρατική και τηλεοπτική τρομοκρατία, καλά κρατεί κι ο κόσμος δείχνει πως του αρέσει.  Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από κανάλια κι εφημερίδες, με τις απειλές τις χρεωκοπίας, της πείνας, της έλλειψης φαρμάκων, τροφίμων, καυσίμων, αγαθών κλπ. Και το χάφτουμε, δήθεν και δικαιολογούμε τον εαυτό μας που ψηφίσαμε αυτούς τους πανίβλακες που μας έφτασαν στον πάτο και τώρα τρίβουν τη μούρη μας στο βούρκο.

Κατέλαβαν το "Μέγαρο"!

Το "Δικαστικό Μέγαρο" Κιλκίς κατέλαβαν σήμερα συμβολικά οι δικηγόροι του ν. Κιλκίς. Καλά δεν κατάλαβαν, ότι προηγουμένως το είχαν καταλάβει και οι δικαστικοί;

Ομόθυμη στήριξη της Αυτοδιοίκησης στο νέο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Η ομόθυμη υποστήριξη όλης της Αυτοδιοικητικής Οικογένειας στο νέο πρόγραμμα, που διαδέχεται το «Βοήθεια στο σπίτι» εκφράστηκε κατά τη σύσκεψη που συγκλήθηκε για το θέμα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, το απόγευμα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου. 

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Διάλογος με το πιστόλι στον κρόταφο δεν γίνεται»

«Χαιρετίζουμε την σημερινή δήλωση του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη για τη ψήφιση των μέτρων για το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο, που «συνιστά την χαριστική βολή σε μια εξαντλημένη και καταπονημένη κοινωνία» και περιμένουμε να τηρήσει και ο ίδιος προσωπικά, έμπρακτα, ανάλογη στάση.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για την συνταγματικότητα των μέτρων

"Παραδίδουμε στα μάτια, στην κρίση και στην κοινή λογική κάθε πολίτη την εικόνα την οποία είχε μπροστά του ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης όταν συμπέρανε ότι η πλειοψηφία των βουλευτών απέρριψε την ένσταση αντισυνταγματικότητας, την οποία είχαν υποβάλλει οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και είχε τεθεί σε ψηφοφορία όπως προβλέπεται από το αρ. 100 παρ. 2 του κανονισμού της Βουλής. 

Διόλου βέβαιη η ψήφιση των μέτρων

Υπάρχει πλειοψηφία για το νέο πρόγραμμα περικοπών και τι θα γίνει εάν τελικά δεν περάσουν τα νέα μέτρα από τη Βουλή; Απαντήσεις από τον Γερμανό καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης Χάιντς Γιούργκεν Αξτ.

Στον τόπο που γεννήθηκα...στα Νέα Βρασνά!

Στα Νέα Βρασνά μας μεταφέρει αυτή την Κυριακή η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…».
Ανεπτυγμένο τουριστικά προορισμός και πως άλλωστε να μην είναι με θάλασσα πεντακάθαρη και ακρογιάλι μοναδικό.

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγων Εκπαιδευτικών Κιλκίς & Παιονίας για Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Κιλκίς, Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

"Οι υποψήφιοι της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Νομού Κιλκίς αισθάνονται πρώτιστα την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., Κ.Υ.Σ.Π.Ε.) ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό των αιρετών. Ιδιαίτερα ευχαριστούν όλες και όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή μας αναδεικνύοντας ξανά πρώτη δύναμη στο νομό.

Βενιζέλος: "Έτσι λειτουργεί το Κοινοβούλιο, έτσι λειτουργεί η δημοκρατία"

"Κύριε Πρόεδρε, η πολιτική ουσία αυτής της συζήτησης είναι πάρα πολύ απλή: αντιμετωπίζουμε ως χώρα τεράστια, εξαιρετικά δύσκολα διλήμματα και συγκρούονται δυο γραμμές, δυο αντιλήψεις. Συγκρούστηκαν στις εκλογές, δυο φορές, το Μάιο και τον Ιούνιο, ενώπιον του ελληνικού λαού. Συγκρούονται τώρα συμβολικά, μέσα στο χώρο της Βουλής. Διαφωνούμε. Υπάρχει μια αντίληψη που εκφράζει η κυβερνητική πλειοψηφία και μια αντίληψη που εκφράζει σύσσωμη η Αντιπολίτευση από διαφορετικές, ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά τελικά σε μια κοινή πολιτική κοίτη.

Ο ΟΠΟΝΓΑ δήμου Κιλκίς στην 1η διακρατική συνάντηση στην Κύπρο για το πρόγραμμα GRUNDTVIG

Ο Πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ, Αναστάσιος Αμανατίδης και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κιλκίς, Περικλής Κολότσιος, εκπροσώπησαν τον Οργανισμό Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς στη συνάντηση των εταίρων του Διακρατικού Προγράμματος GRUNDTVIG - Εκπαιδευτικές Συμπράξεις.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: "Φύλλο πορείας στους Εκπαιδευτικούς"

Υποχρεωτική μετακίνηση των εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία της χώρας και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, ανεξάρτητα από οργανική θέση και μόνο με απόφαση υπουργού περιλαμβάνει διάταξη του μεσοπρόθεσμου που κατατέθηκε στη βουλή αιφνιδιαστικά. 

Δήλωση του προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη: «Χαριστική βολή για την αγορά, το εμπόριο και την κοινωνία τα "μέτρα της δόσης"».

H ψήφιση των μέτρων για το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο, συνιστά την χαριστική βολή σε μια εξαντλημένη και καταπονημένη κοινωνία. Η τελευταία τριετία σήμανε την πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού και οικονομικού μοντέλου της Μεταπολίτευσης, με τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. 

Χρυσή Αυγή: "Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ενάντια στα μέτρα της εξαθλίωσης"

"Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες, χωρίς κομματικές, αλλά μόνο με ελληνικές σημαίες, να αντιδράσουν δυναμικά στα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα της υποταγής. Απομονώστε όσους επιχειρούν να καπηλευθούν κομματικά την οργή των Ελλήνων. Εντός και εκτός βουλής, συνεχίζεται η εθνική αντίσταση ενάντια στην ξένη κατοχή των τοκογλύφων."

Ανοικτή επιστολή Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α. προς μνημονιακούς βουλευτές


Καλό ταξίδι Χάμπο Τονικίδη από τον Ακρίτα

Κηδεύεται σήμερα στις 16.00 στην γενέτειρά του στο χωριό Ακρίτας του Κιλκίς ο Χαράλαμπος Τονικίδης (Χάμπος). Ένα άτομο με «ειδικές ανάγκες» που επαναπροσδιόρισε τον όρο ειδικές ανάγκες. Γι αυτόν που τον έβλεπε για πρώτη φορά, το πιθανότερο ήταν να δημιουργηθεί ένα είδος οίκτου και λύπησης ….στο 1ο δεκάλεπτο, γιατί μετά….

Συνέλαβαν διακινητή λαθρομετανάστη στο Πολύκαστρο

Συνελήφθη χθες (06.11.2012) το πρωί, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 60 ετών, που διευκόλυνε την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας ενός μη νόμιμου μετανάστη. 

Κλειστό κάθε Τετάρτη για το κοινό, το τμήμα Τοπογραφίας Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π. Ε. Κιλκίς

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, από τις 05 Νοεμβρίου 2012 και στο εξής, το τμήμα Τοπογραφίας Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π. Ε. Κιλκίς δε θα δέχεται το κοινό κάθε Τετάρτη για λόγους αρχειοθέτησης και διεκπεραίωσης υποθέσεων.

Ομιλία Αγαθοπούλου στη Βουλή για τα νέα μέτρα

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 στη Βουλή, στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ήρθε προς εξέταση το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος και συνιστά το 3ο μνημόνιο που επιβάλλεται στη χώρα, με τον διακριτικό τίτλο : «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν.4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016». 

Τον τσάκωσαν για 6 κλοπές σε καταστήματα και σπίτια

Συνελήφθη χθες (06.11.2012) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή καταστήματος. Εξιχνιάστηκαν συνολικά έξι περιπτώσεις κλοπών καταστημάτων και οικιών στην πόλη της Νάουσας. Αρχικά, στη Νάουσα, ο προαναφερόμενος αφού διέρρηξε το υποκατάστημα των Κ.Τ.Ε.Λ. αφαίρεσε από αυτό ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 39,70 Ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος:

Επειδή δεν τους σέρβιρε, του επιθέτηκαν και τον λήστεψαν

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρος διαδικασίας, χθες (06.11.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, δύο ημεδαποί 28 και 29 ετών, για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 52χρονου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε, οι συλληφθέντες απογευματινές ώρες της (05.11.2012) αφού παρουσιάστηκαν ως πελάτες σε κατάστημα-ταβέρνα του 52χρονου, μετά την άρνησή του να τους σερβίρει του επιτέθηκαν και με την χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (350) Ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Μετέτρεψε το internet cafe σε καζίνο

Στις 06/11/2012 το βράδυ συνελήφθη στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, 45χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος καταστήματος προσφοράς Υπηρεσιών Διαδικτύου ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, στο οποίο λειτουργούσαν (22) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διότι παρεμπόδισε και απέτρεψε τον αστυνομικό έλεγχο με την χρήση τηλεκοντρόλ που κατείχε και μετέτρεψε τα διενεργούμενα στους υπολογιστές ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μέσα στο κατάστημα βρισκόντουσαν (3) θαμώνες. Ο 52χρονος ιδιοκτήτης αναζητείται. Κατασχέθηκαν το τηλεκοντρόλ καθώς και η κεντρική μονάδα (SERVER). Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο 3ο Πολυσυνέδριο "Καινοτομία και Ανάπτυξη" 2012

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης σας προσκαλεί στο 3ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» 2012, που διοργανώνει το διαδικτυακό κανάλι (ηλεκτρονική εφημερίδα και διαδικτυακή τηλεόραση) ka-business.gr την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Porto Pallas στη Θεσσαλονίκη.  Εν όψει της διοργάνωσης του πολυσυνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου σήμερα, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00π.μ. στην Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. (Στρατ. Καλλάρη 5).
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Τιμώμενη χώρα είναι η Κύπρος

Τα συγκλονιστικά λόγια μιας 12χρονης για την κερδοσκοπία και την οικονομική κρίση



"Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι τραπεζίτες των μεγάλων τραπεζών γίνονται πλουσιότεροι και οι υπόλοιποι από εμάς όχι";

Ψεύδη και λάσπες για το θέμα των μεταλλείων στο Κιλκίς



1. Το θέμα χρυσού στο Κιλκίς ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ «ΕΡΕΥΝΑ» όπως διασπείρουν αγνώστων κατόχων έγγραφα αλλά και προβάλλεται σε εκπομπές όπως πρόσφατα αυτή τής κ. Ανδρίτσου του TV100.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Μισθοί – Συντάξεις – Φόροι – Τι φέρνει το πολυνομοσχέδιο·Απόψε η ώρα της Αλήθειας!...- Αισιόδοξο το κυβερνητικό στρατόπεδο ότι θα ψηφισθεί το πακέτο… - «Παρούσα» θα δηλώσει η ΔΗΜ. ΑΡ. στη Βουλή·Στο νήμα η εκλογή – Μάχη όλη νύχτα Ομπάμα - Ρόμνεϊ
ΑΥΓΗ ·Σήμερα από τις 5 μ. μ. έως το βράδυ που θα γίνει η ψηφοφορία – Όλοι στο Σύνταγμα να τους σταματήσουμε!·Αλέξης Τσίπρας: - Εκλογές τώρα για να επιστρέψουν η ελπίδα, η αξιοπρέπεια και η δικαιοσύνη·Αμερικανικές εκλογές – Αγωνία ως το τέλος

Ο Ομπάμα νικητής των αμερικανικών εκλογών

Έπειτα από σκληρή αναμέτρηση, ο Μπαράκ Ομπάμα επικράτησε του ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ εξασφαλίζοντας μια δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο. Ο Ρόμνεϊ παραδέχθηκε την ήττα του.