Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Υποχρεώσεις Δήμων για τα αδέσποτα

Στις 3 Νοεμβρίου 2024 ο 12ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Δελτίο τύπου 
ΟΣΠΕΓ 

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 διοργανώνεται από τον ΟΣΠΕΓ ο 12ος Ημιμαραθώνιος Πάικου και 5ος αγώνας «Καστανόδασος Πάικου» μήκους 5χλμ με σημείο εκκίνησης τον Πρ. Ηλία Καστανερής. Η διοργάνωση όπως κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στην προστασία της φύσης και στην αποτροπή των καταστροφικών σχεδίων για το Πάικο (εξορύξεις, υδροηλεκτρικά, ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά) και αδελφοποιημένη με τη διοργάνωση «Ξεσκουριά...ζω» που διεξάγεται αρχές Οκτώβρη στον Κάκκαβο. 

Διήμερο εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέσων Αποστόλων

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Δύο εκδηλώσεις οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων, το διήμερο 14ης – 15ης Αυγούστου 2024 στα πλαίσια εορτασμού της Πανήγυρης του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου, που εδώ και δυο αιώνες δεσπόζει με την αγέρωχη θρησκευτική και ιστορική παρουσία του στην γύρω από τον οικισμό των Μέσων Αποστόλων περιοχή.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: Η ζωή του μέσα από το παιδικό βιβλίο της Αθηνάς Αποστολίδη – Μπίνιου με τίτλο «Νικηφόρος Βρεττάκος – το παιδί που ήθελε να γίνει ποιητής»

Της Θεοδώρας Θεοδωρίδου
Στο βιβλίο για παιδιά με τίτλο: «Νικηφόρος Βρεττάκος – το παιδί που ήθελε να γίνει ποιητής», η συγγραφέας του Αθηνά Αποστολίδη – Μπίνιου, ανιψιά του ποιητή, με τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννησή του παρουσίασε την προσωπικότητα του θείου της, τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της ζωής του, γραμμένα με απλό τρόπο σαν παραμύθι καθώς και αποσπάσματα ποιημάτων του.

Απάντηση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στον ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Προσπαθώντας, μέσα στο πολιτικό αδιέξοδο που βρίσκονται, η Κομματική Oργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς,βρήκε την ευκαιρία με αφορμή πρόσφατο δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς να υπερασπιστεί τον περιπλανώμενο βουλευτή τους, ότι μας ενοχλεί με τις παρεμβάσεις του.

Η ταινία ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΦΤΑΝΙ \Le Bleu du Caftan στο θερινό σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 στις 9:30μ.μ. στο θερινό σινεμά στο “Στέκι της Τέχνης” στο Μεταλλικό, η ταινία ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΦΤΑΝΙ \ Le Bleu du Caftan. Τηλ.: 6946 253 961.

Οι Παίονες Γουμένισσας στο 3ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης

Δελτίο τύπου ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Κοινότητα Αξιούπολης για την πρόσκληση συμμετοχής του Συλλόγου, στην κορυφαία εκδήλωση, 3ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης, ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων «ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2024», για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου, που έλαβε χώρα την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024, με το χορευτικό του τμήμα. 

Δύο συνεδριάσεις -τακτική και λογοδοσίας- του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Σε δύο συνεδριάσεις -τακτική και λογοδοσίας- συγκαλείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024. Τόσο η τακτική όσο και η ειδική συνεδρίαση για τη λογοδοσία της Περιφερειακής Αρχής θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη – Νέο Συνεδριακό Κέντρο Π.Κ.Μ.).

Θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠ Ιππόκαμπος Κιλκίς

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ιππόκαμπος Κιλκίς αναζητά προσωπικό
Ειδικότητες:
• Κοινωνικό Λειτουργό
• Ειδικό Παιδαγωγό
• Έργοθεραπευτή

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 22/2/2024, 5:18 μ.μ.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σχολείο στην Πιερία, που έγινε τον προηγούμενο μήνα
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, κλοπή από σχολείο, που έγινε τον περασμένο Ιούλιο σε περιοχή της Πιερίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών και ενός ανήλικου ημεδαπού, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με χαρά σας προσκαλούν για να συμμετέχετε στη τελετή υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνεται από την Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00.

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης σε κατασκήνωση στην περιοχή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Σήμερα 22/8/2024 ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Κδαπ-μεα του δήμου Κιλκίς αποχώρησαν το πρωί συνοδεία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Υποστηρικτών του ΚΚΣ κα. Μαίρη Μήλιου και εργαζόμενης του φορέα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κατασκήνωση στην περιοχή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ (ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ) ΚΑΙ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 25-08-2024 ΚΥΡΙΑΚΗ, από ώρα 07:30 έως 14:30.

(VIDEO) Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024.

(VIDEO) Κραυγή απόγνωσης από κατοίκους του Μυλοχωρίου Κιλκίς για τα αδέσποτα

Κραυγή απόγνωσης από κατοίκους του Μυλοχωρίου Κιλκίς για τα αδέσποτα. Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024.