Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΗΜΑΡ στο Κιλκίς

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, στις 10.30 το πρωί, στα γραφεία του κόμματος στο Κιλκίς (Πόντου 6), προκειμένου να εκλεχθεί νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και να αποφασιστεί ο  προγραμματισμός δράσης της ΔΗΜΑΡ εν όψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αυτοί είναι οι απατεώνες που ξεγελούσαν ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες των τριών ημεδαπών, ηλικίας 54, 29 και 49 ετών, οι οποίοι, μαζί με 40χρονο συνεργό τους, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε ηλικιωμένους, με το πρόσχημα τακτοποίησης υποτιθέμενων οικονομικών εκκρεμοτήτων συγγενικών τους προσώπων.

Συμφωνία για τη χρηματοδότηση της νέας Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής

Κατά τη διάρκεια του Τριλόγου μεταξύ του Συμβουλίου που προεδρεύει η χώρα μας, του Ευρωκοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που διεξήχθη χθες, ως αργά, στις Βρυξέλλες, επήλθε συμφωνία για όλα τα βασικά εκκρεμή πολιτικά ζητήματα που αφορούν το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ).

Προπονητής Α' κατηγορίας για το άθλημα της πυγμαχίας ο δικός μας Πουντζουκίδης

Στις 24 Δεκεμβρίου 2013 στο Μαρούσι πρωτοκολλήθηκαν και αναρτήθηκαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μετά από την κατάθεση των απαιτούμενων εγγράφων των ενδιαφερόμενων οι νέες κατηγορίες προπονητών σε όλα τα αναγνωρισμένα αθλήματα της Γ.Γ.Α. 

Αυτά είπε ο Σαμαράς για την ανεργία

"Η Ανεργία είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Ελληνικής κοινωνίας σήμερα και ο πιο ύπουλος εχθρός γιατί υπονομεύει την κοινωνική συνοχή και κατατρώει τις προοπτικές όλων μας, ιδιαίτερα τα όνειρα των νέων. 

Το χτύπημα της Ανεργίας είναι ο πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησής μας. Ήδη σταματήσαμε την άνοδό της, μετά από έξι χρόνια ύφεσης.

Αλλά τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και στο πιο αποφασιστικό: Να αρχίσει να μειώνεται, να πέφτει η ανεργία. Κι αυτό θα προχωρήσει πραγματικά, μόνον εφ’ όσον προχωρήσει η Ανάκαμψη, η οποία όλα δείχνουν ότι ξεκινάει άμεσα. 

Βρες τραγούδι να μας σώσει την καρδιά να μαλακώσει πες μου, πες μου…..

Της Χαρούλας Καραμπίδου
Μια ακόμη υπέροχη μουσική βραδιά ζήσαμε στο καφέ μπαρ «Ερωδιός» την περασμένη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου. Αυτή την φορά καλεσμένοι ο Μάκης Σεβίλογλου και η Μαρία Παπανικολάου. Καλλιτέχνες που δεν ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού, παρά τους ενδιαφέρει να κάνουν με συνέπεια και αγάπη αυτό που λατρεύουν.

Η επιστήμη ως θεοκεντρικό εργαλείο ανθρωπιάς - Μήνυμα για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

† Ο Γουμενίσσης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Αγαπητοί μου, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, της Α/βάθμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Παιονίας και της Γέφυρας, η σημερινή γιορτή των Τριών Ιεραρχών, είναι ειδικά αφιερωμένη σε σας, γιορτή του καθενός σας προσωπικά, γιορτή της Παιδείας συλλογικά μέχρι πρότινος. Μια γιορταστική ευλογία και γιαυτό διέξοδος ελπίδας στις όποιες αγωνίες και αστοχίες του εκπαιδευτικού προγραμματισμού, τον οποίο καλείσθε να τρέφετε με την ενεργό προσωπική συμμετοχή σας. Διδάσκοντας και μαθαίνοντας. Στοχεύοντας σε ένα ασφαλέστερο μέλλον δικό σας και της κοινωνίας όλης, με εφόδια την πολυμερή και πληρέστερη γνώση, την παιδαγωγική και μορφωτική αρτιότητα, τη διαπροσωπική και συμμετοχική εξάρτυση.

Εκδήλωση βράβευσης από τον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. κ. Robert Sanders στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί βραβεύτηκαν για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ενεχόταν στην παραχάραξη και κυκλοφορία ιδιαιτέρα μεγάλου αριθμού χαρτονομισμάτων τον Απρίλιο του 2013

Το Κουρμπάνι των Στενημαχιτών Κιλκίς

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς θα αναβιώσει και φέτος το έθιμο του Κουρμπανιού κατά την εορτή του Αγίου Τρύφωνος.

Λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παιονίας

Στην ίδρυση και λειτουργία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» προχώρησε ο Δήμος Παιονίας.  Τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων στο Πολύκαστρο, όπου στεγάζεται, πραγματοποιήθηκαν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο στις 25-1-2014.

Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Πεσόντων»

Ανακοινώνεται ότι στις 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:30, θα πραγματοποιηθεί, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Κιλκίς, επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Πεσόντων». Η τελετή θα είναι ανοικτή για το κοινό.


"Οι γκρίζες ζώνες του Κιλκίς"

Με χθεσινή ερώτηση της βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου στη βουλή αναδείχθηκε ένα χρονίζον πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αντικατάσταση του αναλογικού σήματος των επίγειων τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας σε ψηφιακό, σε μεγάλο τμήμα του Ν. Κιλκίς και περιοχές της Κ. Μακεδονίας.

"Η αυτοσυγκράτηση δεν κάνει ποτέ κακό"

Υπογράφει η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Πολύκαστρο είχαμε ελαφρά χιονόπτωση, στις 20:00 θέσαμε το προσωπικό ασφαλείας σε ετοιμότητα για τυχόν προβλήματα παγετού λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας.

Για την… Τιμή του γάλακτος

Του Μάξιμου Χαρακόπουλου*
Η ανάγκη για βαθιές μεταρρυθμίσεις στη λειτουργίας της αγοράς είναι αναμφίβολα αδήριτη. Κάθε, όμως, μεταρρύθμιση κρίνεται από το περιεχόμενό της. Το επισημαίνω αυτό διότι η συζήτηση που έχει ανοίξει με αφορμή την έκθεση του ΟΟΣΑ τείνει να ξεστρατίσει σε μια δήθεν αντιπαράθεση «μεταρρυθμιστών» και «αντιμεταρρυθμιστών».

Ρυθμίζεται οριστικά το θέμα για τα οικόπεδα ακτημόνων

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Συνολική διευθέτηση του προβλήματος με τα οικόπεδα των ακτημόνων που παραχωρήθηκαν κατ’ εφαρμογή του από 24.4.1985 Προεδρικού Διατάγματος από τη Διεύθυνση Γεωργίας και για τα οποία δεν είχαν εκπληρωθεί οι όροι επιφέρει νόμος που ψηφίστηκε τη Δευτέρα στη Βουλή και με τον οποίο ρυθμίζονται οριστικά όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει.

Έναρξη λειτουργίας τμημάτων δημοτικού ωδείου στη Γουμένισσα

Γνωστοποιούμε στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Αντιδημάρχου Γουμένισσας Κας Παλάνη Μαρίας και συνεργασίας της με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παιονίας και το Δημοτικό Ωδείο Παιονίας, λειτουργούν πλέον και στη Γουμένισσα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου.

Προσπάθησε να περάσει με πλαστά έγγραφα από τους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (28.01.2014) το απόγευμα στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας υπήκοος Ακτής Ελεφαντοστού ηλικίας 34 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και κλοπή.

Γ. Μιχελάκης: Δεν θα υπάρξει, τελικά, αναβολή στις εκλογές ΟΤΑ – κανονικά 18 & 25 Μαΐου

Ο Γιάννης Μιχελάκης που έχει κάνει άνω –κάτω την κυβέρνηση και τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης αρχικά με το εκλογικό σύστημα και στη συνέχεια με τις ημερομηνίες για τις εκλογές ΟΤΑ, επιχείρησε να κλείσει πριν από λίγο ένα θέμα που άνοιξε μόνος του και το οποίο, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, «έπαιξε» ξανά τις τελευταίες ημέρες

Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Κιλκίς

Σας Καλούμε στην Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Κιλκίς, που θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικό Κέντρο Κιλκίς την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και ώρα έναρξης 12.00 το πρωί.

Μαθήματα πληροφορικής από την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Στα πλαίσια των προγραμμάτων του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ της ΑΔΕΔΥ για διεύρυνσης των επιμορφωτικών αναγκών των συνδικαλιστικών στελεχών των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων, όπου συμμετέχει και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, ανακοινώνουμε ότι:
Tα μαθήματα του προγράμματος παροχής βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής 80 ωρών όπου θα επιμορφωθούν 24 εργαζόμενοι θα αρχίσουν την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 , στο 7ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς ώρα 18.00 το απόγευμα.

Τον σκότωσε η μπετονιέρα

Χθες (28.01.2014) το πρωί, στο Λουτράκι Πέλλας, ένας 31χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ενώ εκτελούσε εργασίες τεμαχισμού μεταλλικού αντικειμένου (παλαιά μπετονιέρα) με την χρήση οξυγόνου, καταπλακώθηκε από αυτό με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Ο εργοδότης του προαναφερόμενου συνελήφθη για έλλειψη μέτρων ασφάλειας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις 8:00 π.μ., Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014




Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Πρόσκληση πρόσληψης εκπαιδευτικών

Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, ανακοινώνεται η αρ. πρωτ. 11564/Δ2/28-1-2014 εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ σχετικά με την πρόσκληση υποψήφιων εκπ/κών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι:

Πετυχημένη αρχή για τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς, με την Παντερμαλή στην ημερίδα κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη



Η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Αίαντα» στο 2014 άνοιξε το Σάββατο με την ημερίδα κλειστού στίβου στο υπόγειο του Αλεξάνδρειου Μελάθρου. Εκεί βρέθηκαν πολλοί σπουδαίοι αθλητές και σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις με αποκορύφωμα την επίτευξη του πανελληνίου ρεκόρ κορασίδων στα 60μ. από την Ελένη Πιτσάβου του ΓΣ Καρδίτσας.

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο, 29 Ιανουαρίου 2014

Η Doppler SA, η ελληνική πολυεθνική βιομηχανία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών, parking lifts και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ζητά άτομο για τη θέση με κωδικό M.M.03 και τίτλο Marketing Manager για την έδρα της στο Πολύκαστρο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Πετυχημένη και φέτος η γιορτή ποδοσφαίρου 2014 της Ε.Π.Σ. Κιλκίς


Πετυχημένη και φέτος η γιορτή ποδοσφαίρου 2014 της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Η γιορτή έγινε στο Πολύκαστρο την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014