Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δ. Κυριακίδης :Θα αξιοποιηθεί το Ασκληπιείο της αρχαίας Μορρύλου


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κιλκίς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε χθες στην περιοδική έκθεση ''Μορρυλίων η Πόλις'' η οποία εγκαινιάστηκε στο αρχαιολογικό μουσείο.

Η παράσταση "Τελευταίες ώρες του Γρηγόρη Αυξεντίου", στη Θεσσαλονίκη

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-1959 και το Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959 παρουσιάζουν ένα από τα συγκλονιστικά έργα που αποδίδουν τον απελευθερωτικό αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού εναντίον της βρετανικής αποικιοκρατίας, τις «Τελευταίες ώρες του Γρηγόρη Αυξεντίου», από το ποίημα του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου «ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ», με δυο παραστάσεις την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Προσκλητήριο σε όλους τους νέους της Παιονίας

Ανακοίνωση ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας της Νέας Δημοκρατίας
Ο Πρόεδρος και τα Στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας απευθύνουν προσκλητήριο σε όλους τους νέους της περιοχής μας για συσπείρωση και οργάνωση της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Παιονίας, με πρωταρχικό και μοναδικό στόχο να καταστήσουμε την Παιονία μας ενεργό συμμέτοχο των εξελίξεων της πολιτικής μας νεολαίας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

"Ευχαριστούμε θερμά την Επίλεκτη Οµάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Κιλκίς..."

Ανακοίνωση Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς
Ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τα µέλη της Επίλεκτης Οµάδας Ειδικών Αποστολών του Δήμου Κιλκίς, τα οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνέδραμαν τα μέγιστα, στις αναζητήσεις που πραγµατοποιήθηκαν απὀ Αστυνομικούς της Υπηρεσίας µας και άλλων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, πρωινές ώρες της 24/08/2019, για τον εντοπισμό ατόμου. κατόπιν δήλωσης εξαφάνισής του, το οποίο τελικώς ανευρέθη, όντας καλά στην υγεία του.

"Με αγώνες να απαντήσει ο λαός στο παραμύθι της δήθεν ανάπτυξης"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Τις αξιώσεις του μεγάλου κεφαλαίου, των βιομηχάνων, εφοπλιστών και άλλων τμημάτων του, παρουσίασε στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τρέχει να υλοποιήσει τις εκκρεμότητες που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού κατά 60% έτρεξε τα θέματα του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων με το υπόλοιπο 40% να επισπεύδει να ικανοποιήσει η Ν.Δ.

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου ομαδικού προγράμματος άθλησης BODYPUMP 111 New Release

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym
Λίγες μέρες ακόμα έμειναν για την παρουσίαση νέου προγράμματος
BODYPUMP 111. Πιστεύουμε να ανυπομονείτε όσο και εμείς και να έχετε ήδη κρατήσει την θέση σας.

Επίσκεψη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Η βουλευτής Κιλκίς κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου συνοδευόμενη από τον τομεάρχη μεταναστευτικής πολιτικής και βουλευτή Κορινθίας κ. Γεώργιο Ψυχογιό, τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο και στελέχη του κόμματος έγιναν δεκτοί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, από τον δήμαρχο Παιονίας κ. Κώστα Σιωνίδη , τον αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Τζούρτζο και τον πρόεδρο του νομικού προσώπου κ. Τριαντάφυλλο Ναλμπάντη, στο γραφείο του δημάρχου.