Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στις εκδηλώσεις της εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
Tα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος θα συμμετάσχουν φέτος στις εκδηλώσεις της εμποροπανήγυρης της πόλης μας με σκοπό να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγήσουν και να απασχολήσουν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους.

Εκδήλωση παρουσίασης των νέων ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς

Ανακοίνωση Δ.ΙΕΚ Κιλκίς
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε την Τρίτη 04-09-2018, στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.

Τα νέα του Κιλκισιακού - 3/9/2018

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ικανοποιητική εμφάνιση και νίκη με 1-0 για τον Κιλκισιακό στο σαββατιάτικο εκτός έδρας φιλικό στην Αριδαία με τον Αλμωπό, στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ξεκίνησε πιλοτικά το σύστημα e-Άδειες

Ξεκίνησε σήμερα η πιλοτική λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών μέσω του οποίου η διαδικασία έκδοσης ή αναθεώρησης οικοδομικών αδειών θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά, με πλήρη διαφάνεια.

Άνοιξε το Ηλεκτρονικό Μητρώο Ελεγκτών Δόμησης

Άνοιξε σήμερα, με τη συνεργασία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), το Ηλεκτρονικό Μητρώο Ελεγκτών Δόμησης για την εγγραφή μηχανικών με τα αντίστοιχα δικαιώματα, προκειμένου να επιταχυνθούν οι έλεγχοι στα θέματα δόμησης και να αυξηθεί ο αριθμός των ελεγκτών για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης.

Συμμετοχή του Kinesis στο «Κερνάμε Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Kinesis
Με πληθώρα εκδηλώσεων συμμετείχε το Kinesis στο "Κερνάμε Κιλκίς" που διήρκεσε από τις 30 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Start Season Zumba Kids & Junior Party του Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids & junior
Η ZUMBA είναι ένας συνδυασμός λάτιν ρυθμών και εύκολων χορευτικών κινήσεων που στόχο έχει η γυμναστική να γίνει διασκέδαση μέσα από τον χορό, για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί τμήματα Zumba Kids για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. 

Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Σύσκεψη με σκοπό την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης με τη συμμετοχή εκπροσώπων εμπλεκόμενων φορέων.

«Ένα κοντσέρτο για τις ΗΠΑ» στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προσκαλεί την ΣΟΔΘ για μία συναυλία αφιερωμένη στην τιμώμενη χώρα την φετινή χρονιά, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αλλαγές στο Λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου τις αλλαγές στο Λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Δείτε το πλήρες κείμενο για τις αλλαγές ΕΔΩ

Η Ακαδημία Χάντμπολ Κιλκίς καλεί αγόρια και κορίτσια

Η Ακαδημία Χάντμπολ Κιλκίς καλεί αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2005 έως και το 2012 να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος και να πλαισιώσουν τις ακαδημίες μας. Οι καλύτεροι αθλητές θα στελεχώσουν τις ομάδες μίνι παμπαίδων Β΄ & παμπαίδων Α΄ που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την περίοδο της Εμποροπανήγυρης

Με απόφαση του Δήμου Κιλκίς διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευσή τους στους δρόμους πέριξ του Δημαρχείου Κιλκίς όπου θα διεξαχθεί η ετήσια Εμποροπανήγυρη της πόλης του Κιλκίς.

Εντοπίστηκε από Κιλκισιώτες αστυνομικούς φυτεία με πάνω από 1.100 χασισόδεντρα


➤Συνελήφθη ένας 36χρονος για καλλιέργεια κάνναβης, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμα 2 άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί 
Συνολικά κατασχέθηκαν και εκριζώθηκαν 1.124 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος που έφτανε έως τα 3 μέτρα 
Επίσης σε σκηνή που είχαν εγκαταστήσει δίπλα από την φυτεία εντοπίστηκαν πάνω από 7 κιλά κάνναβης 
Εντοπίστηκε φυτεία με πάνω από 1.100 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Προσωρινή διακοπή ρευματοδότησης σε Πλαγιά, Κορομηλιά, Αγία Κυριακή και Κορυφή

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 14:30 σε τμήμα του οικισμού της Πλαγιάς προς Κορομηλιά, στην Κορομηλιά μέχρι το αντλιοστάσιο του Χέρσου και από τις 13:00 έως τις 14:30 θα διακοπεί η ρευματοδότηση σε Κορυφή, Αγία Κυριακή και στο υπόλοιπο του οικισμού της Πλαγιάς εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Στο δρόμο για τη ΔΕΘ και τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου 2018 η κοινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς και των δύο ΔΗΜΤΟ (Κιλκίς & Παιονίας) παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στυλιανού Κονταδάκη. 

Κιλκίς: Μουσικοκινητική αγωγή για βρέφη και νήπια με τους γονείς τους

Υπογράφουν με σεβασμό στην παιδική ψυχή
Φεβρωνία Τεβρεντζίδου, Χρυσάνθη Γουδίνη
Η δημιουργία ενός πλούσιου μουσικού περιβάλλοντος στα πρώτα χρόνια του παιδιού είναι πολύ σημαντική καθώς το βοηθάει να αναπτυχθεί μουσικά, κινητικά, γλωσσικά και συναισθηματικά.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων «ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ» και «ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ»

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς, διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ , ΕΣΠΑ 2014-2020, «ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ» και «ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ».

Language Schools Kilkis "ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ"

Θέση εργασίας στην περιοχή του Άσπρου Κιλκίς (2/9/2018)

«Εταιρία στη περιοχή του Άσπρου Κιλκίς ζητάει για άμεση πρόσληψη Μηχανολόγο Μηχανικό/Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, απόφοιτο Α.Ε.Ι ή Α.Τ.Ε.Ι.. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και επιθυμητή καλή γνώση αγγλικών.

Νέες ειδικότητες του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς για το έτος κατάρτισης 2018Β – 2019Β

"Τους ευχαριστούμε, γιατί μας ξεχνούν..."

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Ευχαριστούμε θερμά τους υπευθύνους καθαριότητας του δήμου Κιλκίς για το ρεκόρ Γκίνες σκουπιδιών επί της οδού Δημητράκου και συγκεκριμένα από την οδό Καμπάνη έως και την Χατζοπούλου που μας ξεχνούν για άγνωστους λόγους κάθε μα κάθε Σαββατοκύριακο όλο το χρόνο.

Zumba Masterclass με την Christine Papado, στο Kinesis Gym Kilkis

Πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ


Το νέο τρίπτυχο προσφορών του Yoga Pilates House Kilkis



Συνέντευξη του Φώτη Μισόπουλου στην Παναγίτσα Μιχαήλου

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Με αφορμή την 5η έκθεση του Πόλις με θέμα Αντικατοπτρισμός - Αντανάκλαση, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Φώτη Μισόπουλο ο οποίος έχει έντονη παρουσία στα εικαστικά με τις συμμετοχές του σε εκθέσεις εντός και εκτός των ορίων του νομού μας.

Κιλκίς: 5η Έκθεση Εικαστικών «πόλις»

Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» πραγματοποιεί την 5η έκθεση εικαστικών «πόλις» με τίτλο «Αντανακλάσεις/ Αντικατοπτρισμοί».

Υποτονικό το 4ο "Κερνάμε Κιλκίς"

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Με εμφανώς λιγότερους εκθέτες, με ακόμη λιγότερους επισκέπτες σε σχέση με παλαιότερες χρονιές και με την καταναλωτική διάθεση στα… τάρταρα, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες (από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου) το 4ο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Δείτε Video από το 14ο Αντάμωμα Θρακιωτών νομού Κιλκίς


Το 14ο Αντάμωμα Θρακιωτών νομού Κιλκίς, έγινε στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018.