Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Δείτε Video από το ποντιακό μουχαμπέτι με προεξάρχοντα τον Σούλη Καζαντζίδη στη Βάθη Κιλκίς


Το ποντιακό μουχαμπέτι με προεξάρχοντα τον Σούλη Καζαντζίδη στη Βάθη Κιλκίς, έγινε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Περιζήτητος υποψήφιος ο Χρήστος

Νέος, δραστήριος, αθλητικός και… πολυπόθητος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές! Ο λόγος φυσικά για τον συμπολίτη μας και προπονητή της Ακαδημίας Μπάσκετ «ΚΟΥΠΑ» Χρήστο Κουτρή, που μέχρι στιγμής όπως μαθαίνουμε, έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από διαφορετικούς συνδυασμούς, για κάθοδο στις εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς. Σίγουρα, μια αξιόλογη υποψηφιότητα, που θα κοσμήσει όποιο ψηφοδέλτιο κι αν επιλέξει. Εμείς αναμένουμε…

"Ο Γιώργος Γεωργαντάς θεωρεί το Κιλκίς ως χώρα των Λωτοφάγων"

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκiς
Η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά για τη δήθεν "απαξίωση του ΤΕΙ Κιλκίς" δεν μας εκπλήσσει. Ο κ. Γεωργαντάς συστηματικά πιστεύει ότι ζούμε στην χώρα των Λωτοφάγων. 

Κιλκίς: Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της "Παναγίας Παντάνασσας" από την Νάουσα

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων θα γίνει η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της "Παναγίας Παντάνασσας" από την Νάουσα.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Εδώ και μερικά χρόνια το Σχολείο μας διακρίνεται για τις καινοτόμες εκπαιδευτικές του δράσεις, που υλοποιούνται μέσω των πιο σύγχρονων, βιωματικών μεθόδων προσέγγισης της γνώσης και της μάθησης.

Παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Παιονίας


Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018 στο Πολύκαστρο τα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Παιονίας με την παρουσία του πρώην Προέδρου και κορυφαίου στελέχους του κόμματος κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

"Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, αλλά δεν θα πάρουμε..."

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ)
Την Κυριακή 25 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθούν, από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης. 
Ο χαρακτήρας αυτών των εκδηλώσεων εντάσσεται στα πλαίσια της λογικής της «εθνικής ενότητας» όπως προβάλλεται από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια και σύσσωμα τα αστικά κόμματα. 

Κιλτίδης: "Εύγε Άννα Τσομπάνη"


Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Συγχαρητήρια στην Ελληνίδα της Μακεδονίας μας. Ομολογώ ότι την γνώρισα πριν φύγει για το Καζακστάν, όταν εναγωνίως αναζητούσε με υπερηφάνεια κάποια εργασία.  Της είπα ότι θα της ταίριαζε κάποια υποστήριξη ή χορηγία. Φαινόταν ότι αγαπά αυτό που κάνει. Η ψυχή μας και το είναι μας δεν εκχωρούνται. 

Εκδήλωση τιμής και μνήμης πεσόντων στην Ξηρόβρυση και στην Κοκκινιά Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ)
Στις 18 Νοέμβρη 2018 στο μνημείο του χωριού Ξηρόβρυση του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 47 γυναικόπαιδα που σφαγιάστηκαν από πρώην συνεργάτες των κατακτητών στις 20 -11-1946, καθώς και για τους πεσόντες αντιστασιακούς αγωνιστές του χωριού.