Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Εξ αποστάσεως διδασκαλία: Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τη χώρα μας

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Σε έκτακτες συνθήκες και με ένα ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κατάφερε να εγκαινιάσει την εξ αποστάσεως διδασκαλία, εντάσσοντας στην εκπαιδευτική διαδικασία νέα εργαλεία και αναβαθμίζοντας υφιστάμενα.

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για συμπληρωματικά μέτρα για την ενίσχυση των αγροτών

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Να σταματήσει η επιλεκτική επιλογή και να συμπεριληφθούν άμεσα και όλες οι κατηγορίες ΚΑΔ που αντιστοιχούν στον πρωτογενή τομέα (παραγωγοί και επιχειρήσεις) και χρήζουν μέτρων στήριξης.
Έντονη είναι η ανησυχία των αγροτών της χώρας που θεωρούν ότι έχει γίνει επιλεκτική επιλογή Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ) και οι δραστηριότητές τους δεν έχουν συμπεριληφθεί ακόμη στα μέτρα στήριξης που αποφάσισε η Κυβέρνηση για την πρόληψη της διασποράς της επιδημίας του κορονοϊού.

Σύσκεψη με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στον Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Στο Δημαρχείο του Πολυκάστρου στις 31 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Καπουτζή με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στον Δήμο Παιονίας.

Μήπως να κάνουμε το ίδιο στο Κιλκίς το Μεγάλο Σάββατο αλλά και όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (άγνωστο σε ποια πόλη αναφέρεται), μια ενδιαφέρουσα πρόταση για το πως πρέπει να γιορτάσουμε το Μεγάλο Σάββατο και κατά τη διάρκεια της Αναστάσεως του Κυρίου. 

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Προτάσεις μέτρων για τον πρωτογενή τομέα

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η ΕΠΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αφουγκραζόμενοι την αγωνία και την απόγνωση των παραγωγών, γεωργών, κτηνοτρόφων, αλιέων, εργατών γης, συνεταιρισμών και μεταποιητών, μπροστά στην πρωτοφανή υγειονομική κρίση της πανδημίας του Κορωνοϊού, και βλέποντας την αμήχανη στάση της κυβέρνησης, προχωράμε στην κατάθεση υπεύθυνα επεξεργασμένων προτάσεων μέτρων για τη στήριξη της Βιωσιμότητας της Αγροτικής Παραγωγής. 

"Δίνουμε όλοι ενωμένοι, πάνδημη απάντηση στην πανδημία"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Σε εμπόλεμη κατάσταση - και ενώ ο Μάρτιος του 2020 μας χαιρετά - συνεχίζει να βρίσκεται η χώρα και η παγκόσμια κοινότητα αντιμέτωπη με έναν αόρατο εχθρό ο οποίος σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του.

Πρόσκληση Δημάρχου Παιονίας για ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου

Υπογράφει ο Κ. Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Η περίοδος που βιώνουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, πολλοί συμπολίτες μας δοκιμάζονται και τους επόμενους μήνες αρκετές οικογένειες στο δήμο μας θα αντιμετωπίσουν σοβαρότερα προβλήματα. Οι ανάγκες που δημιουργούνται είναι τεράστιες και προκειμένου να παραμείνουμε ενωμένοι και να βγούμε από την νέα υγειονομική και οικονομική κρίση υγιείς, θα πρέπει να επιδείξουμε πρώτα από όλα αλληλεγγύη.

"Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της εκπαίδευσης και της μόρφωσης μέσα από τη Δημόσια Εκπαίδευση"

Ανακοίνωση "Ανασυγκρότησης του Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών νομού Κιλκίς"
«Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες συναδέλφους  που στηρίζουν τους μαθητές μας και το δημόσιο σχολείο»
Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ χαιρετίζει τους εκπαιδευτικούς που με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη συνείδηση του Παιδαγωγικού και Κοινωνικού τους ρόλου έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη για τη στήριξη των μαθητών/-τριών και την προστασία της Δημόσιας εκπαίδευσης.

Δήμαρχος Κιλκίς: "Καταθέτω το 50% του μισθού μου Μαρτίου και Απριλίου, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού"

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Τις επόμενες μέρες καταθέτω το 50% του μισθού μου, Μαρτίου και Απριλίου, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού ώστε να συνεισφέρω εμπράκτως με τις όποιες δυνάμεις μου. Το κάνω με την πεποίθηση ότι έχω ηθικό χρέος να ενισχύσω όλους όσοι αγωνίζονται με αυταπάρνηση για να κρατηθούν στη ζωή συνάνθρωποί μας από τον ύπουλο εχθρό, για να κρατηθεί όρθια η Πατρίδα μας.

Έκτακτη είδηση - Επιβάλλεται «Δημοτικός Φόρος Μετακίνησης» από το Δήμο Κιλκίς


Έκτακτη είδηση 
- Επιβάλλεται «Δημοτικός Φόρος Μετακίνησης» από το Δήμο Κιλκίς με τα έσοδα να διατεθούν για την μεγαλειώδη Εμποροπανήγυρη του Σεπτεμβρίου 2020!
- Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας ασό Κιλκίζ ετσίλντεψαν απάν ατουν ασην χαράν ατουν! 

Του ανταποκριτή μας στο Κιλκίς Αμπντούλ Καραηλχάν
Μπράβο στο Δήμο Κιλκίς. Για άλλη μια φορά οι Κιλκισιώτες έκαναν τη διαφορά και κατέπληξαν το πανελλήνιο με τις καινοτόμες και πρωτοποριακές τους ιδέες! Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες από φαρμακόγλωσσες και κουτσομπόληδες της πόλης μας, θα ανακοινωθεί κάτι θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.