Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Θερινός κινηματογράφος Κιλκίς: Το καλοκαιράκι προχωρά με ωραίες ταινίες

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου σας προτείνουν στις 30 Ιουλίου να παρακολουθήσετε την παιδική ταινία “FROZEN” .

Σέρρες: Δολοφονήθηκαν 72χρονος και ο 27χρονος γιος του, μέσα στο σπίτι τους

Χθες (28-07-2015) το βράδυ σε οικία που διέμεναν στην πόλη των Σερρών, βρέθηκαν νεκροί 72χρονος ημεδαπός και ο 27χρονος γιος του, που έφεραν πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Παράταση ισχύος αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων

Με Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, παρατείνεται μέχρι την 31.12.2015 η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν τη δημοσίευση της Απόφασης αυτής (ΦΕΚ Β’ 1539 από 22.07.2015) και έχουν λήξει ή λήγουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Κιλκίς: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 26 Αυγούστου στο πρόγραμμα ''Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή για το Τ.Ε.Β.Α.''

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 26 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ωφελουμένων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ''Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)'' που υλοποιεί το υπ. Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) και με την υποστηρικτική συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας και ΚΔΕΚ).

Ευχαριστήριο σε εργαζομένους του Γ.Ν. Κιλκίς για δωρεά τους προς το ίδρυμα

"Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς απευθύνουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους του ιδρύματος μας, εκείνους οι οποίοι δώρισαν στο Νοσοκομείο μέρος του ποσού που εισέπραξαν αναδρομικά από την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ.

Αυτοί είναι οι δύο ληστές των Εξαρχείων - Φωτογραφίες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος (2) ημεδαπών, για ληστείες σε πεζούς στην περιοχή των Εξαρχείων

Η κρατική παραλυσία προ των πυλών;

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Στη χώρα μας κάποιες διεθνείς τάσεις, σε όλους τους τομείς, από την τέχνη και τον πολιτισμό, τη φιλοσοφία και την πολιτική ως την οικονομία και την τεχνολογία, έρχονται με σχετική καθυστέρηση. Δε θα ασχοληθούμε στο παρόν άρθρο με τους λόγους αυτής της ελληνικής ιδιοτυπίας. Η ανάλυση δύο πρακτικών και οι πολιτικές προτάσεις που μπορούν να συνδυαστούν με αυτές, ίσως και να πρόσφεραν μακροϊστορικές αποκρίσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο είναι κεντρικό για την ελληνική κοινωνία, εφόσον συνδέεται με την παραγωγή σκέψης σε όλα τα πεδία της κοινωνικής πράξεως. Οι δύο αυτές πρακτικές είναι η “μίμησις” και η “μετάφρασις”.

Συνεχίζεται το Εθνικό Πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας με εναέρια μέσα στις επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές

«Παράθυρο» για γεωγραφική επέκταση του Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας 2017-2018 με Εναέρια Μέσα άνοιξε σχετική η σύσκεψη, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΕΛΓΑ στις 30-06-2015, μετά από αιτήματα φορέων και αγροτών να υπαχθούν οι περιοχές τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

ΕΛΓΑ: Παράταση στην καταβολή της ασφαλιστικής εισφοράς του 2014

Παρατείνεται ο χρόνος της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2014 από τους αγρότες έως τις 31 Ιουλίου 2015 σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ και κατόπιν της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης που εκδόθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και δημοσιεύθηκε στις 27/07/2015 στο ΦΕΚ με αριθμό 1572.

Ανακοίνωση Εθνικού Νέου Αγιονερίου Κιλκίς

Από την Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
1. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Κιλκισιώτη επιθετικού ΝΕΣΤΟΡΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.
2. Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 και ώρα:19:00 θα πραγματοποιηθεί η "πρώτη" συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016.

Βρήκαμε τον εχθρό της πατρίδας γ@μω τη δημοκρατία μου!



Της Μέμας Τεμεκενίδου

Και πάνω που είχαμε λουφάξει στη γωνίτσα μας και περιμέναμε εμβρόντητοι τα νέα αριστερά μνημονιακά μέτρα, είδαμε το ¨φως το αληθινό¨.
Με τη βοήθεια των καναλιών και των πολιτικών μας, ή των πολιτικών και των καναλιών μας, δεν έχω διευκρινίσει ακόμη ποιοι κάνανε τη μεγάλη αποκάλυψη! Οι δημοσιογράφοι – εισαγγελείς ή οι πολιτικοί – λαγωνικά; μια φορά αποκαλύφθηκε μπροστά μας η πάσα αλήθεια!!

Γεωργαντάς: "Γενναίες και Ειλικρινείς Πρωτοβουλίες για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς μαζί με άλλους 25 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν ερώτηση προς τους :
1) Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα
2) Υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Π. Νικολούδη
3) Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ν. Παρασκευόπουλο
4) Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο , με θέμα "Γενναίες και Ειλικρινείς Πρωτοβουλίες για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς/

Όλα, όσα πρέπει να ξέρετε για την κτηματογράφηση και το κτηματολόγιο - Video



Συνέντευξη με τους υπευθύνους του γραφείου κτηματογράφησης Γουμένισσας, την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015. Μιλούν οι: Ευάγγελος Καραμπλιάς, υπεύθυνος της αναδόχου εταιρίας, Γιάννης Μητρίδης, τοπογράφος - υπεύθυνος μηχανικός και Χριστίνα Χαραλαμπίδου, δικηγόρος - υπεύθυνη νομικός.

Γουμένισσα: Αγιασμός των γραφείων κτηματογράφησης - Video


Μη χάσετε τα "Καμπανιώτικα 2015" την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015


Μουσικές διαδρομές στο λαϊκορεμπέτικο τραγούδι στο Φανό Παιονίας


Ο πολιτιστικός σύλλογος Θεοδοσίων Κιλκίς, χορεύει το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015


20η επέτειος Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στη Νέα Σάντα Κιλκίς