Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Κάλεσμα Σωματείου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας για την Κινητοποίηση στο Κιλκίς

Κάλεσμα Σωματείου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
για την Κινητοποίηση στο Κιλκίς
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ 
7:00 μμ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ!
Δεν σταματάμε, δεν μένουμε σιωπηλοί, συνεχίζουμε και
οργανώνουμε τη δράση μας για την επόμενη μέρα

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις προκηρύξεις 4Κ/2020 και 1Κ/2020

➤Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 15/18-5-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 10/6/2020, 10:45 μ.μ.

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν χθες (9 Ιουνίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

(Video) Πάμε Sigmaland - Μένουμε ασφαλείς

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών


Ο Γ. Φραγγίδης στο συλλαλητήριο εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των εργαζομένων στο Επισιτισμό Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, συμμετείχε ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Φραγγίδης, μαζί με τον Υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας κ. Γιώργο Μουλκιώτη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλο Χρηστίδη.

Ανακοίνωση για την έκδοση νόμου που αφορά σταυλικές εγκαταστάσεις

Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε ο Ν. 4691/2020 (ΦΕΚ 108/Α/09-06-2020) «Ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα και άλλες διατάξεις» το άρθρο 8 του οποίου αφορά στις ρυθμίσεις θεμάτων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με αυτόν:

Πανήγυρις Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Τριάδος Αργυρούπολης Κιλκίς


«Αδειάζει» την καταγγελία εργαζομένου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό την αναίτια πρόκληση ανησυχίας, κάνει λόγο ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος, σε ό,τι αφορά στην καταγγελία εργαζομένου του Ιδρύματος που είδε το φως της δημοσιότητας στον πανελλαδικό τύπο, σχετικά με την «υποχρεωτική» πλύση των στολών των εργαζομένων από τους ίδιους στα σπίτια τους.

Πυργωτό Κιλκίς: Άλλη μια Κυριακή με όμορφους ανθρώπους

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
"Στις ομορφιές του τόπου μας"
Όσο και θέλω να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά δεν βρίσκω τα λόγια, γιατί μόνο αυτός ο τίτλος ταιριάζει στα πολύ όμορφα χωριά που χαίρομαι όταν επισκέπτομαι.

Κιλκίς: Διακοπή υδροδότησης στην οδό Λεοναρδοπούλου

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε διακοπή στην υδροδότηση της οδού Λεοναρδοπούλου εξαιτίας τεχνικών εργασιών ιδιωτικής εταιρίας η οποία εγκαθιστά στην περιοχή δίκτυο οπτικών ινών. Συνεργείο ανέλαβε να αποκαταστήσει άμεσα τη βλάβη για την επαναφορά της υδροδότησης στη συγκεκριμένη περιοχή.

Κιλκίς: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2.200 λαθραία πακέτα τσιγάρων και πάνω από 4,5 κιλά λαθραίος καπνός

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (9 Ιουνίου 2020) το πρωί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

Υπογράφει ο Ιωάννης Ανδρίτσος
Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει από καρδιάς τις ευχαριστίες της προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κιλκίς, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, το Εμπορικό Επιμελητήριο Κιλκίς, το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του τόπου, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, που αθόρυβα, καθένας με διαφορετικό τρόπο, από διαφορετική σκοπιά και ανάλογα με τις δυνάμεις του, συνεισέφεραν τα μέγιστα για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου μας με τα απαραίτητα εφόδια για την ενίσχυση και διατήρησή του σε κατάσταση ετοιμότητας, για την αντιμετώπιση της εμφάνισης και διασποράς της πρωτόγνωρης για τα παγκόσμια δεδομένα ασθένειας COVID-19.

Συνάντηση εργασίας Βεργίδη με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣ Κιλκίς

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου 2020, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κιλκίς, Χαράλαμπο Δαμιανίδη και Κωνσταντίνο Πάταρα, αντίστοιχα.

Ράντσο Κιλκίς: Γαλήνη, που μόνο η επαφή με τη φύση σου προσφέρει



Γαλήνη, που μόνο η επαφή με τη φύση σου προσφέρει
Ράντσο Κιλκίς
Καθημερινά ανοιχτά, εκτός Δευτέρας

Γεωργαντάς: Παρουσίαση στον Πρωθυπουργό των νέων ψηφιακών υπηρεσιών για έκδοση δημοτολογικών και ληξιαρχικών πράξεων

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
O Yφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, παρουσίασε την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 στον Πρωθυπουργό τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες για έκδοση δημοτολογικών και ληξιαρχικών πράξεων, από κοινού με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Θοδωρή Λιβάνιο.

Στο μνημόσυνο του Συλλόγου Μισσιωτών Πλαγιάς ο Δήμαρχος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τίμησε με την παρουσία του το μνημόσυνο του Συλλόγου Μισσιωτών Πλαγιάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Πεντηκοστής στο μνημείο του οικισμού.

Ξεκινά το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Από τη Δευτέρα 1/6/20 υποδεχόμαστε σταδιακά τους ωφελούμενους του προγράμματος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης μετά από απολύμανση του κτηρίου και των λεωφορείων μας, τις απαραίτητες αλλαγές διαρρύθμισης του χώρου μας, ενημέρωση του προσωπικού σχετικά με τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της εγκυκλίου που εστάλη στο Κέντρο.

Ακαδημία ποδοσφαίρου από Σεπτέμβριο 2020, στο ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση" Κιλκίς
Από το Σεπτέμβριο 2020 ξεκινάμε δυναμικά την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση με τον Χάρη Μοσχοβίτη, προπονητή UEFA C και παλαίμαχο παίκτη. Η αγάπη του Χάρη Μοσχοβίτη για το ποδόσφαιρο αλλά και τα παιδιά είναι γνωστή και είναι σε πλήρη αρμονία με τη φιλοσοφία του ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση.