Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Kilkis Next Top Model

Ξεκίνησαν στην πόλη του Κιλκίς τα γυρίσματα της εκπομπής ΚΝΤΜ (Kilkis Next Top Model). Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το ΚΝΤΜ θα μεταδοθεί από τη Gnomiwebtv τον Ιανουάριο του 2058 (Μάλλον λόγω της υπεραξίας που θα έχει τότε). Στη φωτογραφία διακρίνοντα τα μοντέλα Pankem και Avaf τα οποία ντύνει ο οίκος Sindiscom Karadeniz.

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022

Έκτη σεζόν συνεργασίας, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να είναι Μέγας Χορηγός της ομάδας
Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, στηρίζοντας την προσπάθειά της για τη διεκδίκηση των πρωτείων στις ελληνικές διοργανώσεις και μια καλή πορεία στη Euroleague.

Πρόταση Σούλη Καζαντζίδη για συνέχιση των μαθημάτων της εκμάθησης της ποντιακής διαλέκτου


Στην Αθήνα βρέθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΚΕΔΕ ως μέλος της Επιτροπής Παιδείας, ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς και πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Αναστάσιος Καζαντζίδης και υπέβαλε πρόταση προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ μέσω της επιτροπής και του νομικού του συμβούλου, για συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντίων Εκπαιδευτικών - στην οποία ο Α. Καζαντζίδης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου- για συνεργασία για την συνέχιση των μαθημάτων της εκμάθησης της Ποντιακής Διαλέκτου. 

Μ.Σπυράκη στο Στρασβούργο: Επείγουν ευρωπαϊκές προμήθειες φυσικού αερίου, στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, υποδομές αποθήκευσης πράσινης ενέργειας


Στη Θεσσαλονίκη ένα στα δέκα νοικοκυριά «παγώνει», έξι στα δέκα εξαρτώνται από το φυσικό αέριο

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζεται να παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα την «εργαλειοθήκη» για τη μείωση του ενεργειακού κόστους, το ζήτημα των τιμών της ενέργειας συζητήθηκε αναλυτικά στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο με τη συμμετοχή της αρμόδιας Επιτρόπου Κάρντι Σίμπσον. Στην παρέμβασή της η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη, ζήτησε επείγουσα δράση από την Κομισιόν εστιάζοντας σε τρία βήματα, τις ευρωπαϊκές παραγγελίες φυσικού αερίου, τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων και τις υποδομές για αποθήκευση πράσινης ενέργειας.

Κιλκίς: Παραστάσεις κουκλοθεάτρου με ‘’Μαγειρική στις μύτες των ποδιών’’


Με τη ‘’Μαγειρική στις μύτες των ποδιών’’ θα αντικατασταθούν οι παραστάσεις του σχήματος Nanni Rossi Show. Ο καλλιτεχνικός θίασος της Veronica Gonzalez από την Ιταλία παρουσιάζει στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 19:00 μια κομψή παράσταση με γεύσεις από υψηλή μαγειρική τέχνη που σερβίρεται σε τηγάνια, κατσαρόλες και φρουτιέρες! Χωρίς Λόγια, Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά (Ποδοθέατρο).

Κορωνοϊός (6/10/2021): 2.331 νέα κρούσματα (41 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 21 θάνατοι και 347 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.331, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 668.811 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 112 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.984 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Reformer Pilates Studio στο Kinesis Gym


Δελτίο τύπου Kinesis Gym

Η προσωπική γυμναστική (Personal Training) πιο σωστή και προσιτή από ποτέ. Ένα πλήρως εξοπλισμένο Pilates Reformer Studio σε περιμένει για μια εμπειρία original Pilates για personal και mini group προπονήσεις.

Δήμος Παιονίας: Τελικό συνέδριο του έργου «Βιώσιμη διαχείριση των διασυνοριακών υδάτινων πόρων»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τελικό Συνέδριο του έργου AQUA-M II «Βιώσιμη διαχείριση των διασυνοριακών υδάτινων πόρων» που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας τη Δευτέρα 04 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλεξάνδρειο» στο Πολύκαστρο με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου και τα σημαντικά οφέλη του για τους εταίρους.

Δήλωση Απόστολου Τζιτζικώστα για τη φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τη φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο Οκτώβριος του 2021 δεν είναι ο Οκτώβριος του 2020. Πλέον υπάρχουν τα εμβόλια. 

Έκκληση Α. Βεργίδη σε όλους τους συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί, να το πράξουν


Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη
«Σε μία περίοδο όπου ο Covid – 19 εξακολουθεί να “προελαύνει” στον τόπο μας, με τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται και να καταγράφεται χαμηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης, απευθύνω, για άλλη μια φορά, έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί, να το πράξουν.

Υπογραφή σύμβασης για την πλήρη ανακατασκευή τμήματος της Επ.Ο.20 από Φιλυριά έως όρια Ν. Πέλλας


Τη σύμβαση για το υποέργο 23 με τίτλο: «Πλήρης ανακατασκευή τμήματος της Επ. Ο. 20 από Φιλυριά έως όρια Ν.Πέλλας (5 χλμ)» που ανήκει στο έργο : «Αποκαταστάσεις καταστροφών από τη θεομηνία της 15ης έως 17ης Νοεμβρίου 2017 στις Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς», υπέγραψε σήμερα 6 Οκτωβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και η εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 6/10/2021, 2:39 μ.μ.


Σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης εντοπίσθηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας

Μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντοπίσθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, σε οικία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τον συνέλαβαν Κιλκισιώτες αστυνομικοί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη χθες (5 Οκτωβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του και αποθήκης που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που ισχύει από σήμερα Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 10/06-10-2021) που ισχύει από σήμερα Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021.

Σύνολα μουσικής δωματίου στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς


Υπογράφει ο Κλεάνθης Ζαρίμπας
Διευθυντής του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Αγαπητοί σπουδαστές και γονείς του ωδείου μας, από φέτος, σκοπεύουμε να θέσουμε τις προϋποθέσεις, για την υλοποίηση μιας νέας, καινοτόμας και ιδιαίτερα ουσιαστικής εκπαιδευτικής δράσης, που θα λάβει χώρα σε όλες τις σχολές και τα τμήματα του Πολυάνειου Ωδείου.

Κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία του νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ 
Κιλκίς ζητεί την άμεση κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών στα σχολεία του Νομού Κιλκίς με πρόσληψη αναπληρωτών ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Εκπαιδευτική διαδικασία.