Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Τα επικοινωνιακά ψέματα της κυβέρνησης πρέπει να πάρουν τέλος


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Όσο και αν επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της κυβέρνησής του, διαδίδοντας ψέματα για τη νοσηλεία διασωληνομένων εκτός ΜΕΘ, την έγκαιρη και αποτελεσματική ενίσχυση του ΕΣΥ παραθέτοντας νούμερα που δε βγαίνουν, η πραγματικότητα παραμένει αμείλικτη.

(Video) Λευκή ισοπαλία μεταξύ Αναγέννησης Πλαγιάς και Μακεδονικού Θεσσαλονίκης

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και κοιτάζει πια τον επόμενο σταθμό της πορείας της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή στην εκτός έδρας επίσκεψη στα γειτονικά Γιαννιτσά όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 18/4/2021,6:29 μ.μ.


Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Στη σύλληψη δύο ατόμων, που ενέχονται σε υποθέσεις κατοχής, απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Κορωνοϊός (18/4/2021): 1.829 νέα κρούσματα (9 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 65 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.829, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 315.273 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 57 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.374 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διαμαρτυρία καθηγητών/καθηγητριών του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς για τη δημιουργία Πρότυπων-Πειραματικών σχολείων


Υπογράφει η πλειοψηφία του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς

Αγαπητοί συμπολίτες,
Το τελευταίο διάστημα, αναπτύσσεται στην πόλη μας μια συζήτηση περί προτύπων και πειραματικών σχολείων. Οι Σύλλογοι Διδασκόντων όλων των σχολείων, όπου συζητήθηκε η σχετική πρόταση χαρακτηρισμού της σχολικής μονάδας, καταψήφισαν μια τέτοια προοπτική με μεγάλη πλειοψηφία. 

Οι συνέπειες της πανδημίας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό


Γράφει ο Λάζαρος Μεταλλίδης
Πρόεδρος Κιλκισιακού
Με αφορμή την ερώτηση από δημοσιογράφο ποιες οι συνέπειες στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από την κρίση της πανδημίας και ποια η επόμενη ήμερα. Θέμα που ειναι πολύ επίκαιρο μιας που απ' ότι βλέπουμε ακόμα και σήμερα ο αθλητισμός θα ειναι ο τελευταίος κλάδος που θα ανοίξει μαζί με την εστίαση ενώ έκλεισε πρώτος.

Η άνοια και η άγνοια


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας
Όποιος δεν έχει κάτι το κοινό να μοιραστεί με εμάς, δεν έχει κανένα λόγο να συγκρουστεί μαζί μας. Αντίπαλός μας είναι αυτός που επιθυμεί ό,τι κι εμείς. Υπό την έννοια αυτή «αντίπαλοί μας είναι οι πιο κοντινοί μας» λέει ο Σπινόζα. Στο σπίτι μας είναι ο αδερφός μας που ζητά το ίδιο χωράφι με εμάς.