Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Δείτε Video από την συναυλία σπουδαστών βιολιού του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς


Η συναυλία των σπουδαστών της τάξης βιολιού της καθηγήτρια Χοστελίδου Ντιάνας-Ειρήνης, έγινε την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.

Εκδηλώσεις ΡΟΔΑΝΘΕΙΑ στο χώρο των Κατασκηνώσεων του Μελισσοχωρίου


Νέος προπονητής του Κιλκισιακού, ο Κώστας Γαλτσίδης

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γεωργαντάς: "Όλοι μαζί - Ενωμένοι, όπως τότε"

Υπογράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς
Βουλευτής Κιλκίς
Έχουν περάσει 105 χρόνια από τότε που τα πανάρχαια ελληνικά εδάφη της Μακεδονίας μας, έλαβαν τη φυσική τους θέση στον Εθνικό Κορμό της Ελλάδας μας.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς, χορεύει και σας προσκαλεί...


Λαμπρή υποδοχή Εικόνας του Αγίου Παϊσίου στην Νέα Έφεσο Πιερίας

Με επισημότητα και θρησκευτική κατάνυξη έγινε η υποδοχή της εικόνας του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, το Σάββατο 16 Ιουνίου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Νέα Έφεσο Πιερίας, παρουσία του Ιερού Κλήρου και του χριστεπώνυμου πληρώματος της Πιερίας.

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την 105η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την 105η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς
Η μάχη του Κιλκίς εγγράφει στη συλλογική μνήμη ένδοξες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας. Με αίμα, με ηρωισμό και με βαθιά αίσθηση του καθήκοντος στην Πατρίδα. 

Μήνυμα του Υπουργείου Παιδείας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Μήνυμα του Υπουργείου Παιδείας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων
Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων αποτελεί για το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων άλλη μια ευκαιρία ώστε να επαναλάβει τη δέσμευσή του σχετικά με την ένταξη όλων των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση. 

"Είμαι περήφανος που στην πόλη μου έχω ένα τέτοιο στολίδι"


Υπογράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Δάσκαλος
Εδώ και πάνω από έναν μήνα ταλαιπωρήθηκα από ισχυρά προβλήματα με τη μέση μου, με ισχυρούς και αφόρητους πόνους. Επισκέφθηκα τρεις φορές το Ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου Κιλκίς. 

936 παραβάσεις σε μία εβδομάδα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 120 δόσεις

Υπογράφηκε από την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιο Πετρόπουλο και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, απόφαση με την οποία διευρύνεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 120 δόσεις.

Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο του Κιλκίς για τις εορταστικές εκδηλώσεις, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς διακόπτεται αύριο η κυκλοφορία οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευσή τους στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς με σκοπό την ομαλή, απρόσκοπτη και ασφαλή πραγματοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων της 105ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς.

Κοινή συνέντευξη τύπου αυτοδιοικητικών φορέων, για το ζήτημα των Σκοπίων

Κοινή συνέντευξη τύπου για το ζήτημα των Σκοπίων, διοργανώνεται αύριο στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη (αίθουσα συσκέψεων 1ος όροφος κεντρικού κτιρίου, Β. Όλγας 198), κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και με τη συμμετοχή των επικεφαλής των αυτοδιοικητικών φορέων.

Μουσική βραδιά με το Μάκη Γιαννακίδη, στην Αξιούπολη

Ο Σύλλογος Γραμμάτων & Τεχνών Αξιούπολης σας προσκαλεί σε μουσική βραδιά, με το Μάκη Γιαννακίδη και τους συνεργάτες του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22-6-2018, στην πλατεία Ελευθερίας της Αξιούπολης, ώρα 9 μ.μ.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα αναβληθεί.

Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018 στα γραφεία της (Αθηνών & 25ης Μαρτίου γωνία) η ΝΟΔΕ Κιλκίς κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου Μηνά Παπαδόπουλου.

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Κιλκίς, για την επική Μάχη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Συμπληρώνονται σήμερα 105 χρόνια από την επική Μάχη του Κιλκίς (21 Ιουνίου 1913) κατά τη διάρκεια του Β' Bαλκανικού Πολέμου. Μια μάχη η έκβαση της οποίας ήταν καθοριστικής σημασίας καθώς απελευθερώθηκε το Κιλκίς, απετράπη ο κίνδυνος πανσλαβισμού της Μακεδονίας και αποσοβήθηκε ο Βουλγαρικός επεκτατισμός. 

Αδιαφορία για το μέλλον του ΑΡΗ Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου ΑΡΗ Παντελεήμονα
Μετά από δυο αποτυχημένες απόπειρες διεξαγωγής τακτική Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου "Άρης Παντελήμονα", λόγω μη απαρτίας, με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της διετίας 2016-18 καθώς και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 24 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου στις 20:00. 

Βεργίδης: "Η συμφωνία των Πρεσπών αφήνει περισσότερες εκκρεμότητες απ’ όσες προϋπήρχαν"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
Η χάραξη Εξωτερικής Πολιτικής ασφαλώς και δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ούτε βεβαίως η υπόδειξη προς την εκάστοτε κυβέρνηση επιλογών και αποφάσεων.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20 Ιούνη 2018) 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας, στους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν διπλά εγκλωβισμένοι και κάτω από άθλιες συνθήκες στα νησιά του Αιγαίου, στα εκατομμύρια πρόσφυγες παγκόσμια, που ο αριθμός τους κάθε χρόνο αυξάνεται.

Στο Κιλκίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Κιλκίς θα βρίσκεται αύριο το πρωί, Πέμπτη 21η Ιουνίου 2018 ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς. 

Δείτε Video από τη συναυλία - αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο


Η συναυλία - αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κιλκίς, έγινε την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς.

Ευρωπός: Τιμήθηκε η μνήμη των σφαγιασθέντων στο Φούλατζικ της Μ. Ασίας και την Τσαντώ της Ανατολικής Θράκης

Για την Εταιρεία Μικρασιατικών Σπουδών και Ερευνών Ευρωπού, υπογράφει ο Καραγιαννόπουλος Απόστολος
Οι Ευρωπαίοι (μαζί με τους απανταχού ανά την Ελλάδα Φουλατζικιώτες), με εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στον Ευρωπό, τίμησαν τη μνήμη των σφαγιασθέντων και σκοτωθέντων από τους Τούρκους προγόνων τους στις Αλησμόνητες Πατρίδες τους το Φούλατζικ της Μ. Ασίας και την Τσαντώ της Ανατολικής Θράκης καθώς και όλων αυτών που έχασαν τη ζωή τους μη αντέχοντας τις κακουχίες της προσφυγιάς αλλά και όσων πέθαναν και θάφτηκαν στη νέα τους πατρίδα χωρίς ποτέ να ξαναδούν την αγαπημένη τους γη. 

Εκδήλωση του ΚΕΑΣΜ με θέμα "Εγκληματικότητα και Ασφάλεια των Πολιτών στην Ελλάδα του 2018"




Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου*
Το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών ‘’Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης’’ πιστό στην δέσμευσή του για ανάλυση των τρεχόντων ζητημάτων, που αφορούν τους πολίτες διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 20η Ιουνίου 2018 με θέμα την "Εγκληματικότητα και Ασφάλεια των Πολιτών στην Ελλάδα του 2018".