Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

(Video) Γιορτή εθελοντών στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς


Γιορτή εθελοντών στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019.

Ξεκινά το τμήμα ζωγραφικής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής σας περιμένει για άλλη μια χρονιά για όμορφες εικαστικές εμπειρίες και ταξίδια στο χρώμα.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Διακρατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ στο Κιλκίς (3η ημέρα)

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στη χθεσινή, τρίτη ημέρα του εβδομαδιαίου προγράμματος κατάρτισης “Motivated Students need Innovative Teacher” (Erasmus+) που υλοποιεί η Επιμορφωτική Κιλκίς για 2 εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Γυμνάσιο Taurages Versmes gymnasium της Λιθουανίας παρουσιάσθηκαν και συζητήθηκαν εκπαιδευτικά εργαλεία δημιουργίας εκπ/κών βίντεο, παρουσιάσεων, δημιουργίας εννοιολογικών χαρτών (Kizoa, prezzi, Powtoon, coggle κλπ.).

Εκδήλωση της ηλεκτροκίνησης «Voltάρω» στην παραλία Θεσσαλονίκης

Η φετινή διαδραστική εκδήλωση «Voltάρω 3», με θέμα την ηλεκτροκίνηση, που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζει τους σκοπούς και το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ερώτηση ΚΚΕ για τα προβλήματα λειτουργίας, ελλείψεις προσωπικού και κτιριακό στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας
Η επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον τομέα της Δημόσιας Υγείας εξαιτίας της υποχρηματοδότησής της, από όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις, προς όφελος των κερδών των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό και σε βάρος των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων, αλλά και των εργαζόμενων του κλάδου, οξύνεται ολοένα και περισσότερο δημιουργώντας έντονες ανησυχίες.

Θεσσαλονίκη: 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας «Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει»

Το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας «Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει» (22-29 Σεπτεμβρίου 2019) ταξιδεύει και στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, με μια σειρά δράσεων, που τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

"Κύριε Πουντζουκίδη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."

"Ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς "Γεώργιος Σεφέρης" ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κιλκίς που μετά από προσωπική παρέμβαση του κ. Κων/νου Πουντζουκίδη, αντιδημάρχου αθλητισμού νέας γενιάς εθελοντισμού και δια βίου μάθησης, ολοκληρώθηκε η επισκευή της οροφής του διαδρόμου του σχολείου μας. 

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη σχετικά με την υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων που επιχειρείται από την Κυβέρνηση

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης*
Η απαξίωση των συλλογικών διαπραγματεύσεων που επιχειρείται από την κυβέρνηση με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην δραστική μείωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Επιπλέον, η δυνατότητα που δίνεται σε επιχειρήσεις για υποβάθμιση των εργασιακών σχέσεων καταστρατηγεί θεμελιώδεις έννοιες δικαίου προστασίας της εργασίας.

Κάλεσμα ΠΑΜΕ Κιλκίς για απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

➤ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΟΤΙ
ΑΦΗΣΕ ΟΡΘΙΟ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  2019– 
10:00 π.μ. – ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ
Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Ο “αναπτυξιακός” νόμος που έφερε η κυβέρνηση, δίνει γη και ύδωρ στους "επενδυτές" με παράλληλο τσάκισμα στα εναπομείναντα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Είναι φανερή πλέον η επιχείρηση να μπει στο γύψο το συνδικαλιστικό κίνημα, η συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζομένων.

Εργασίες συντήρησης στην περιοχή της άνω διαβάσεως Καλοχωρίου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της άνω διαβάσεως Καλοχωρίου της οδού Ιωνίας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019.