Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Κιλκίς: Εκδήλωση συζήτηση με θέμα: "Επιπτώσεις από την εξάπλωση των Α.Π.Ε."

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση- συζήτηση με θέμα: "Επιπτώσεις από την εξάπλωση των Α.Π.Ε." στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με ομιλητές τους:

Δράσεις "ΒηματίΖΩ¨ στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς, οργάνωσε και υλοποίησε, στο Νέο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Κιλκίς, αθλητικές δραστηριότητες, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Συμμετοχή ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Κιλκίς στις εκδηλώσεις υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» είχε την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχει σε μια σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ανύψωση της Επισκοπής σε Ιερά Μητρόπολη, που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της ιστορικής επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην πόλη του Κιλκίς, από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2024.

"Χρόνια πολλά Νέα Δημοκρατία"

Υπογράφει Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Κιλκίς
Mισός αιώνας αγώνων, μισός αιώνας με χαρές, μισός αιώνας με λύπες, μισός αιώνας πέρασε με το γαλάζιο, το μπλε να κυματίζει ψηλά ανθεκτικό και με περισσότερη κάθε φορά δύναμη. Το γαλανό πανί όπως το λέει και το φωνάζαμε κάποτε σε νικηφόρες στιγμές της μεγάλης μας παράταξης, του πολιτικού σπιτιού μας της ΝΔ, ένα από τα πολλά χαρισματικά συνθήματα και το οποίο δανειζόμαστε γιορτάζοντας τα πεντηκοστά γενέθλια και για να πούμε να τα εκατοστήσεις.

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: Κατεπείγουσα ανάγκη οικονομικής στήριξης των κτηνοτρόφων από τις επιθέσεις λύκων

Δελτίο τύπου Σάκη Αρναούτογλου
Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σάκης Αρναούτογλου, συμμετείχε σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες με επίκεντρο τη συνύπαρξη λύκων και τοπικών κοινωνιών και διοργανώθηκε σε συνεργασία με το European Environmental Bureau (EEB) Ο κ. Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην ανάγκη εξεύρεσης λύσεων που να διασφαλίζουν τόσο την επιβίωση των κτηνοτρόφων όσο και την προστασία των λύκων, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την οικονομική βιωσιμότητα των αγροτικών περιοχών.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομό Κιλκίς, την Τρίτη 1/10/2024

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τρίτη 1-10-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Ανακοίνωση για τους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΕ Κιλκίς
Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία μας σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο, ότι οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2023-2024 καθορίζονται ως εξής:

Συλλυπητήρια του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για το θάνατο της Προξένου Εύης Χαριτίδου

Ανακοίνωση Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΛΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της Προξένου Εύης Χαριτίδου που έφυγε τόσο άδικα και γρήγορα από κοντά μας. Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς βαθειά συγκινημένο από την απώλεια της επί σειρά ετών αντιπροσώπου του στο Κεντρικό Λύκειο Αθηνών, εύχεται η γλυκύτατη Εύη να έχει καλό Παράδεισο.

Κατάργηση σχολικών επιτροπών: Αδιέξοδο στη λειτουργία των σχολείων

Ανακοίνωση Στέφανου Παραστατίδη
Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ καταθέτει άμεσα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για ένα πολύ σοβαρό θέμα που θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Με την έναρξη του σχολικού έτους μία ακόμη δοκιμασία προστέθηκε ανάμεσα στις πολλές που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα: Η παντελής έλλειψη οικονομικών πόρων για την κάλυψη των άμεσων και απαραίτητων αναγκών για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Η ταινία ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ (Αvec Αmour et Αcharnement) στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Σινεμά στην “ΤΕΧΝΗ”
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 στις 8:00μ.μ.
Αίθουσα “Μανόλης Ανδρόνικος” της ΜΚΕ Τέχνη Κιλκίς
25ης Μαρτίου 20 • Τηλ.: 23410 24217 & 6946 253 961
Ψηφιακή προβολή και ήχο DOLBY DIGITAL • SURROUND EX

Συνεχίζουμε τις χειμερινές προβολές με την νέα ταινία της μεγάλης σκηνοθέτριας Κλερ Ντενί, ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ (Αvec Αmour et Αcharnement).

Εύη Χαριτίδου – In Memoriam

Του Σάββα Τσιτουρίδη
Την Εύη την συνάντησα για πρώτη φορά πριν 15 περίπου χρόνια στην ελληνική πρεσβεία στη Βαρσοβία. Υπηρετούσε ως νεαρή Γραμματέας Α’.
«Είναι αστέρι» μου είπε ο φίλος πρέσβης Γαβριήλ Κοπτσίδης.