Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Μια μέρα στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ξεχωριστή η μέρα για όσους βρέθηκαν στην γιορτή της μοναδικής Πινακοθήκης του Νομού την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στην Πινακοθήκη της Τέχνης, στο Μεταλλικό.

Τα νέα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (19/10/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρεμιέρα με το αριστερό 
Mε το...αριστερό μπήκε στο Πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας η "Ίντερ", μιας και ηττήθηκε με 3-0 στην Θεσσαλονίκη από τον Μακεδονικό.

Οριστικό: Μερική επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα


Η Κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα για το Πρωτάθλημα Super League 1, καθώς και τους αγώνες των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, κατόπιν έγκρισης της UEFA και με αυστηρή τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων.

Τ. Θεοδωρικάκος: 25 εκατ. ευρώ για την ύδρευση του Κιλκίς


Δελτίο τύπου Υπουργείου Εσωτερικών
Λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Κιλκίς δίνει ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. Με απόφασή του, εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργο με τίτλο: «Εμβληματικά έργα ύδρευσης ΔΕΥΑ Κιλκίς». Το ποσό χρηματοδότησης ανέρχεται σε 24.862.500 ευρώ.

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας: 3 χρόνια λειτουργίας – 1135 ωφελούμενοι


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας που τιμάται κάθε χρόνο στις 17 Οκτωβρίου, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας παρουσιάσει έναν σύντομο απολογισμό των υπηρεσιών και των δράσεων για τα 3 έτη λειτουργίας του.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου 2020


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 24/19-10-2020) που ισχύει από το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου 2020.

Δήμος Κιλκίς: Έργο μαμούθ σε χρηματοδότηση από το "Αντώνης Τρίτσης" τα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με την υπογραφή της απόφασης χρηματοδότησης ύψους 24.862.000ευρώ του Δήμου Κιλκίς από τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο ολοκληρώνεται επισήμως σήμερα η πρώτη πράξη θεμελίωσης ζωτικών υποδομών στο Δήμο Κιλκίς. Η ροή της υψηλότερης πίστωσης που έχει εγκριθεί από το Υπ. Εσωτερικών στην πρώτη πρόσκληση του προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ κατευθύνεται στα εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ, τα οποία αναφέρονται στην αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης σε τμήμα του Κιλκίς και σε τριάντα πέντε οικισμούς του Δήμου.

Persian Gallery: Κοντά σας, κάθε Κυριακή από τις 8:00 μ.μ. έως 11:00 μ.μ. στο Euro Channel



Ξεκινά η υλοποίηση του μεγαλύτερου έργου στην ιστορία των Δήμων του Κιλκίς


Ανακοίνωση Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά
Υπογράφηκε σήμερα από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, η ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της πράξης «Εμβληματικά Έργα Ύδρευσης ΔΕΥΑ Κιλκίς», παρουσία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και του Υφυπουργού και Βουλευτή Ν. Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά. 

Κ. Κιλτίδης: Η επίσκεψη του Υφυπουργού κ. Σκρέκα και απλές γνώσεις υλοποίησης έργων υποδομής


Δελτίο τύπου Κ. Κιλτίδη
Με ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ζητήθηκε από το ΥΠΑΑΤ να υποδειχθεί Περιφέρεια ή Νομός, για ολοκληρωμένη παρέμβαση διαχείρισης Υδάτινων Πόρων. Ευτυχής συγκυρία έφερε τον Καθηγητή Φάνη Παυλίδη, να είναι γνώστης σε απόλυτο βαθμό των αναγκών του Νομού μας, που επανειλημμένως μελέτησε. Χωρίς συμπλέγματα και ιδιοτέλειες παρότρυνα τον άξιο καθηγητή να φροντίσει για ότι καλύτερο για τον νομό.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Handball Κιλκίς




Κώστας Σκρέκας από το Κιλκίς: Επιτάχυνση των έργων αγροτικών υποδομών για να κρατήσουμε ζωντανή την ύπαιθρο

Δελτίο τύπου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 
Η επιτάχυνση των έργων αγροτικών υποδομών θα οδηγήσει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Ελλήνων αγροτών και θα συμβάλει καθοριστικά στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην ύπαιθρο, επισήμανε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, κατά την επίσκεψη του στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά.

Συνάντηση της Ε. Αγαθοπούλου με την Αναγέννηση Πλαγιάς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα Αναγέννηση Πλαγιάς. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν δύο από τα μέλη του ΔΣ, καθώς και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας. Η συνάντηση έγινε με αφορμή το γεγονός ότι η Αναγέννηση Πλαγιάς φέτος παίζει για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική Κατηγορία, όπου εκπροσωπεί ολόκληρο τον νομό Κιλκίς.

Ανακοινώσεις ΑΣΕΠ, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020


1. Αναστολή εξυπηρέτησης κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στο ΑΣΕΠ
2. 1Κ/2020: Β΄ Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών (Κατηγορία ΔΕ)
3. 6Κ/2018: Πρόσκληση συμμετοχής στην ψυχοτεχνική δοκιμασία
4. 2Κ/2019: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ
5. 2Κ/2020 : Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΔΕ
6. Πλήρωση Θέσεων Ευθύνης Επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του e-Ε.Φ.Κ.Α.
7. 3Ε/2020: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
8. 1Γ/2017: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων επιλαχόντων ΠΕ Τελωνειακών
9. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για προμήθεια αντισηπτικού
10. 6Κ/2018: Αποτελέσματα αθλητικών δοκιμασιών
11. Πρόσκληση υποβολής οικον. προσφορών για προμήθεια-τοποθέτηση ελαστικών στο υπηρεσιακό όχημα
12. 6Κ/2020: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
13. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για προμήθεια τριών οθονών

Παίζοντας άμυνα με την Τουρκία δεν κερδίζουμε…


Του Δημήτρη Μάρδα,
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Υφ/γού Εξωτερικών και Αν. Υπουργού Οικονομικών
Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει πάνω από 22 εκ. ευρώ σε επιλεγμένα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης για τον… πόλεμο του Covid-19, η Τουρκία με 37,5 εκ. δολάρια αγοράζει το τρίτο της πλοίο-γεωτρύπανο, αν και μεταχειρισμένο.

Χ. Γκουντενούδης: Ευχαριστώ από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Τμήμα Εγκλημάτων κατά Περιουσίας, την Ασφάλεια Κιλκίς, το ΑΤ Πολυκάστρου και την ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης, που με την συντονισμένη δράση και συνεργασία τους κατέστη δυνατόν να ανευρεθεί το κλεμμένο αυτοκίνητο μου.

Σκοτώθηκε 56χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική


Χθες (18 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 14.20, στο 10ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Νέων Μουδανιών - Σωζόπολης στη Χαλκιδική, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν χθες (18 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, επιχείρησαν να διαφύγουν με όχημα στο οποίο επέβαιναν και να απορρίψουν ποσότητα κάνναβης, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθώς ακινητοποιήθηκαν άμεσα. 

Έκκληση Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης: Ας μην περιμένουμε να αλλάξουμε... επίπεδο για να φορέσουμε μάσκες"


Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, προς κάθε κατεύθυνση καθώς τα κρούσματα του κορωνοϊού στην πόλη -και στην ευρύτερη περιοχή της βορείου Ελλάδος- αυξάνονται συνεχόμενα και επικίνδυνα.