Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

(Video) Πως μπορούμε με πολύ λίγα χρήματα να αποκτήσουμε ένα Retro PC

Πως μπορούμε με πολύ λίγα χρήματα να αποκτήσουμε ένα Retro PC με το οποίο θα μπορούμε να παίζουμε όλα σχεδόν τα «αρχαία» παιχνίδια.

Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο «Από την Ελευθερία της Πατρίδος... στα Ελευθέρια της πόλης μας»


Υπογράφει ο
 Τοποτηρητής Πολυανής & Κιλκισίου
† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος

Φέρουμε σε γνώση του χριστεπωνύμου πληρώματος της Εκκλησίας μας ότι με την ευκαιρία των 200 ετών από την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς εκδήλωση με τον τίτλο «Από την Ελευθερία της Πατρίδος... στα Ελευθέρια της πόλης μας».

Κορωνοϊός (19/6/2021): 394 νέα κρούσματα (4 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 20 θάνατοι και 301 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 394, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 418.095 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 24 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 933 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Πρόγραμμα Ελευθερίων Δήμου Κιλκίς 2021


Με ένα σύνολο επιμελημένων εκδηλώσεων πολιτισμού και παιδείας το οποίο διανθίζουν δράσεις αφιερωμένες στον αθλητισμό, στο φυσικό περιβάλλον και σε πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, ο Δήμος Κιλκίς τιμά την 108η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΑ 2021



Φραγγίδης: Έμφυλη βία - Ώρα ευθύνης για την Πολιτεία


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί ένα οικογενειακό δράμα που ο ανθρώπινος νους αδυνατεί να χωρέσει. Ένας σύζυγος και πατέρας, δολοφόνος της μόλις 20 χρονών συζύγου και μητέρας του παιδιού του. Μιας μητέρας που θα μεγάλωνε κι αυτή μαζί με το παιδί της. Μια οικογένεια κατεστραμμένη. Βύθισε σε βαρύ πένθος γονείς και αγαπημένους. Αφαίρεσε από το ίδιο του το παιδί τη γονική προστασία και θαλπωρή, κληροδοτώντας ένα ασήκωτο βάρος και αλλάζοντας για πάντα τη ζωή του.

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου, για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά


Δήλωση αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά

«Αν η έμφυλη βία είναι η πανδημία, ο ιός είναι η πατριαρχία που αφαιρεί τις ζωές των γυναικών»
Άλλη μια γυναικοκτονία, από χέρι συζύγου, η 5η για το 2021, η οποία εξιχνιάστηκε, μετά από 1,5 περίπου μήνα ερευνών και παρά την προσπάθεια του γυναικοκτόνου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, κάνοντας λόγο για εισβολή ληστών στο σπίτι τους. Δεν επρόκειτο τελικά για το ανέφελο ζευγάρι, επρόκειτο για μια γυναίκα που επιθυμούσε να φύγει από τον σύζυγό της. 

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν ημεδαπό για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε θαμνώδη περιοχή κοντά σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,6 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Καλοκαιρινές δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Καλοκαιρινή διάθεση στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Με πολλή διάθεση κύλησε και τούτη η εβδομάδα στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids. Το καλοκαιρινό κλίμα ήταν πρωταγωνιστής στις ημερήσιες δραστηριότητες και στη διάθεση των παιδιών. Παράλληλα, διοργανώθηκε και μια εκδήλωση για τους μικρούς μαθητές εκτός των δομών με στόχο να παίξουν, να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά με τους φίλους τους.

Ευρωπός: Εκδήλωση μνήμης για αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες Φούλατζικ Μικράς Ασίας Τσαντώ Ανατολικής Θράκης

(Video) Η ΣΤ' τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς γιορτάζει τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2020 2021

 
Η ΣΤ' τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς γιορτάζει τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2020 2021, την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στο Ράντσο Κιλκίς.