Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΚΚΕ Κιλκίς: Είναι πρόκληση από αυτούς που μας έφεραν εδώ, να υπόσχονται ότι θα μας σώσουν


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Δέκα ολόκληρους μήνες τώρα, η κυβέρνηση άφησε τον λαό μας εκτεθειμένο, χωρίς μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας του στους εργασιακούς χώρους, δημόσιους και ιδιωτικούς, στα εργοστάσια, στα σχολεία, τα οποία ανοίγει και κλείνει με δόσεις με όρους ανασφάλειας, στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η σιωπή και ο λόγος των διανοούμενων


Της Σοφίας Κεσίδου
Είναι γεγονός ότι στο πλαίσιο του ατομικού δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης ο καθένας, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει δημόσια τις απόψεις του. Το ερώτημα που τίθεται, όλο και πιο έντονα θαρρώ στις μέρες μας, είναι αν οι λεγόμενοι “πνευματικοί άνθρωποι” φέρουν “ευθύνη” για τη σιωπή ή τον λόγο τους.

Ιστορίες με τον Πρίγκηπα


Tου Φώτη Μισόπουλου
Όλες οι ταινίες που έχω γυρίσει ήταν αυτοσχέδιες. Σινεμά αυτοματικό.
MAN RAY [1]

Κορωνοϊός (6/1/2021): 816 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 48 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 816 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 24 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 142267, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5547 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 42716 (30.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συλλυπητήριο μήνυμα Χ. Γκουντενούδη για τον θάνατο του Γιώργου Γίτσου


Υπογράφει ο  Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Γίτσου, ενός ανθρώπου της προσφοράς, με όλη την σημασία της λέξης. Νικήθηκε μετά από έναν άνισο αγώνα από την επάρατη νόσο.

Διαμαρτυρία εμπόρου για το Στρατιωτικό Πρατήριο του Κιλκίς


«Χαριστική βολή» για το τοπικό εμπόριο χαρακτηρίζει τη λειτουργία του Στρατιωτικού πρατηρίου στο Στρατόπεδο Καμπάνη, ιδιοκτήτης παντοπωλείου του Κιλκίς, σε επιστολή διαμαρτυρίας του προς τη Γνώμη. Μεταξύ άλλων ο διαμαρτυρόμενος έμπορος, κάνει λόγο εμμέσως πλην σαφώς για αθέμιτο ανταγωνισμό εν μέσω πανδημίας, ενώ καλεί το Επιμελητήριο Κιλκίς να πάρει θέση.

Συλλυπητήρια ΕΠΣ Κιλκίς για το θάνατο του Γιώργου Γίτσου


Ανακοίνωση 
ΕΠΣ Κιλκίς
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του Γιώργου Γίτσου και τους οικείους του, για την απρόσμενη απώλεια του ανθρώπου, οικογενειάρχη, εκπαιδευτικού, αυτοδιοικητικού και επί σειρά ετών παράγοντα του ποδοσφαιρικού Σωματείου Απόλλων Ευρωπού.

"Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες κράτησαν όρθιο το εκπαιδευτικό σύστημα"


Γράφει ο Σερφείμ Κερασιώτης
Επίτιμος Πρόεδρος ΟΛΤΕΕ
Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες στη χώρα μας αντιμετωπίζουν την περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά λόγω της πανδημίας, μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική διαδικασία με την διδασκαλία – εκπαίδευση από απόσταση των μικρών μαθητών των δημοτικών σχολείων, ειδικά των τάξεων των μικρότερων μαθητών του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Μέσα σε ηλεκτρική συσκευή έκρυβε 230 γραμμάρια ηρωίνης


Συνελήφθη χθες (5 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών.

ΚΔΑΠ Kinesis: Αυτή είναι η νικήτρια του διαγωνισμού δημιουργίας Χριστουγεννιάτικης κάρτας


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Σήμερα η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας, η Ευγενία, παρέλαβε το δώρο της. Η χαρά στα μάτια της ήταν εμφανής. Ακόμη μεγαλύτερη όμως ήταν η δική μας χαρά που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς καταφέραμε να κάνουμε ευτυχισμένη μια από τους μαθητές μας. 

Στ. Παραστατίδης: Ο Άδωνις οφείλει να δώσει εξηγήσεις


Του Στέφανου Παραστατίδη 
Ιατρού, Γραμ. Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ 
Ο Υπουργός Ανάπτυξης της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είπε σε τηλεοπτική του εμφάνιση τα εξής: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου.