Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Κιλτίδης: Έτσι θα προωθήσουμε τα αγροτικά προϊόντα της Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και το Επιμελητήριο Κιλκίς συνδιοργάνωσαν συνάντηση εργασίας για την παρουσίαση δύο ευρωπαϊκών προγραμμάτων -προβολής και προώθησης γεωργοδιατροφικών προϊόντων, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις 15 Ιουνίου 2022, και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, «Β. Σεργιαννίδης».

Παρουσίαση του βιβλίου "Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη"

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Δράσης Νίκος Καπετανίδης
Ο σύλλογος Δράσης Νίκος Καπετανίδης με χαρά και τιμή παρουσιάζει και σας προσκαλεί σε πανελλήνια πρώτη στην εκδήλωση αφιέρωμα στο νέο βιβλίο του Κώστα Καπετανίδη με τίτλο "Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη" την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Hotel Lazart (roof garden) στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης έναντι της Μονής Λαζαριστών με ώρα έναρξης 19.30 μμ.

Τσιτουρίδης: Ανάγκη άμεσης συστράτευσης πρώην και τέως πρωθυπουργών


Υπογράφουν:
Τσιτουρίδης Σάββας, πρώην Υπουργός
Αντώναρος Ευάγγελος, πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
«Η άθλια τουρκική επιθετικότητα και οι προκλητικές απειλές του Ερντογάν του τελευταίου διαστήματος απαιτούν μια «έκτακτη» πανεθνική διαχείριση.

Το Αθλητικό Κέντρο "Αλέξανδρος" αναζητά άτομα για εργασία (15/6/2022)

Προσλαμβάνονται 130 Γεωπόνοι συμβασιούχοι, οκτάμηνης διάρκειας

Με απόφαση του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου προσλαμβάνονται  130 Γεωπόνοι συμβασιούχοι, οκτάμηνης διάρκειας μέσω ΑΣΕΠ, για την ενίσχυση των Υποκαταστημάτων του ΕΛΓΑ με ανθρώπινο δυναμικό, ώστε με ταχύτητα να εξελιχθεί το εκτιμητικό έργο του Οργανισμού, μετά από τις ζημίες τις οποίες προκάλεσε στις καλλιέργειες φυτικού κεφαλαίου η πρόσφατη κακοκαιρία “Genesis”.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Αστυνομία Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αστυνομίας Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, το εκπαιδευτικό σεμινάριο, (επίδειξη βασικών αρχών πρώτων βοηθειών, κάρπα, και σωστή χρήση απινιδωτή). Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος, και ο Α΄ Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Δημόκριτος, όπου και απεύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.

Με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» αλλάζουμε τα Σωματεία μας και τη ΔΟΕ

Υπογράφει η Μαρία Τασοπούλου
- Καθηγήτρια Γερμανικών, στα Δημ. Σχ. Αγ. Πέτρου, Ευρωπού και στο 1ο & 2ο Δημ. Σχ. Γουμένισσας
- Υποψήφια με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών»

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Κιλκίς και της Παιονίας ψηφίζουμε για να αναδείξουμε νέα Διοικητικά Συμβούλια, αντιπροσώπους για την 91η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, αντιπροσώπους για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής Αμπελουργικών εκτάσεων περιόδου 2022-2023

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής Αμπελουργικών εκτάσεων περιόδου 2022-2023 έως την 20 Ιουνίου 2022. Υπενθυμίζεται ότι από εφέτος η υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων γίνεται ψηφιακά. Για να εισέλθετε στην πλατφόρμα υποβολής της αίτησης πατήστε εδώ .

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Αλέκου Τσιώτσιου

Υπογράφει ο Κώστας Παπανικολάου

Σύμβουλος ΕΚΑΣΚΕΜ

Αντίο φίλε Αλέκο,
Ο Αλέκος Τσιώτσιος, αγάπησε με ιδιαίτερο πάθος το μπάσκετ και αποτέλεσε τον πατριάρχη της κατερινιώτικης καλαθοσφαίρισης αφού με τη τεράστια συμβολή του έβαλε τα θεμέλια όχι μόνο για την δημιουργία της ΕΚΑΣΚΕΔΥΜ αλλά και για την ανάπτυξη του αθλήματος σε ολόκληρη την Κεντροδυτική Μακεδονία.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 15/6/2020, 5:25 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουνίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 2 αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση  Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς διοργανώνουν Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με Ύμνους αφιερωμένους σε Αγίους μικρασιατικής καταγωγής με τίτλο “ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΓΗ ΑΓΙΩΝ”. Τους Ύμνους θα αποδώσει ο Βυζαντινός Χορός του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ.Αλεξάνδρου Δασκαλάκη. 

Επιμορφωτική Κιλκίς: Συνάντηση συντονισμού του έργου Software for Mobilities” στη Βαλένθια της Ισπανίας

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς, ως διακρατικός εταίρος του έργου Software for Mobilities (SoftMob) έλαβε μέρος στην τελευταία συνάντηση συντονισμού στις 10 Ιουνίου 2022. Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών φορέων από την Ιταλία, την Ισπανία, την Λετονία και τη Ρουμανία. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν τα μέλη της ομάδας Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Επιμορφωτικής Κιλκίς Τατιάνα Ηλιάδου και Γιάννης Γραικός.

(Video) Πραγματική δεύτερη ευκαιρία το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Πραγματική δεύτερη ευκαιρία το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς, Τρίτη 14 Ιουνίου 2022.