Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης, φαρμακεία, Cafe-bar - αρωγούς της προσπάθειάς μας αυτής – οι οποίοι συνέδραμαν με τις προσφορές/δώρα τους στη λαχειοφόρο αγορά του ετήσιου χορού μας, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2020, στο «Κτήμα των Ευχών».

Αναμενόμενα πετυχημένος ο ετήσιος χορός του "Αίαντα" Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Mέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και φιλικό κλίμα ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, πραγματοποίησε στις 26 Ιανουαρίου 2020, τον ετήσιο χορό του, βραβεύοντας παράλληλα τους αθλητές και αθλήτριές του, που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους. 

Γενική συνέλευση πολιτιστικού Συλλόγου "Καμπάνης"

To Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Σωματείου "Καμπάνης" καλεί τα τακτικά μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου με θέμα τον οικονομικό απολογισμό και απολογισμό πεπραγμένων 2019 και τον οικονομικό προϋπολογισμό και προγραμματισμό δράσης του 2020. Ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00.

ΑΕΤΟΣ Κιλκίς: Πάντα 1ος στη βαθμολογία της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Το παιχνίδι με την Αξιούπολη αναμενόταν να είναι δυνατό με βάση και το παιχνίδι του 1ου γύρου. Στο 1ο δεκάλεπτο ο ΑΕΤΟΣ ήταν κυρίαρχος με σύμμαχο την άμυνα, όπου κράτησε την Αξιούπολη στους 4 πόντους 13-4. Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι ισορρόπησε, με επί μέρους σκορ 19-16. Έτσι οι ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με συνολικό 32-20. 

Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε!

4 Φεβρουαρίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Τα μέλη του συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε!
Ο Καρκίνος είναι υπαρκτός.
Ίσως αγγίζει, αν όχι εσένα, κάποιον συγγενή σου
Ίσως ακουμπάει τον φίλο σου

Σχολικές αναμνήσεις: Ένα παιδί που το λέγανε Δημήτρη

Αναμνηστική φωτογραφία της ΣΤ’ τάξης του Δ’ Δημοτικού σχολείου Κιλκίς 1989-90. Όλοι οι τότε μαθητές μου, υπέροχα παιδιά που τα θυμάμαι πάντα με συγκίνηση. Ο σημερινός δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στην πάνω σειρά έβδομος από αριστερά. Στην ίδια σειρά, ένατος από αριστερά ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κεμανίδης. 
Του Μάκη Ιωσηφίδη
Εμείς οι εκπαιδευτικοί που υπηρετήσαμε σε μικρές κοινωνίες όπως το Κιλκίς, έχουμε τη χαρά να παρακολουθούμε την πορεία των μαθητών μας στη ζωή τους μετά την εκπαίδευση. Χαιρόμαστε για τις χαρές και τις επιτυχίες τους και στενοχωριόμαστε με τις λύπες ή τις αποτυχίες τους. 

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (3/2/2020)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκε ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.. 

Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς, στο Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου ΓΕΛ Κιλκίς
Την Παρασκευή 24-1-2020, 30 μαθητές και μαθήτριες της περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς, με τη συνοδεία των καθηγητών τους, της κας Καλπάκα Πηνελόπης και του κ. Αδάμου Παναγιώτη, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Κιλκίς. 

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.

ΚουΠα Κιλκίς: Την λύγισαν οι απουσίες και η κούραση


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager)
Ακόμα ένα καρμπόν παιχνίδι είχαν την τύχη ή την ατυχία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας της ΚουΠα Κιλκίς στο Νέο ΔΑΚ της πόλης. Μπήκε δυναμικά, πήρε τα ηνία του αγώνα για ένα και πλέον ημίχρονο, μα λύγισε σταδιακά και μόλις προσπεράστηκε από το Βατανιακό Σάρισα, δεν ανταποκρίθηκε στις νέες συνθήκες του αγώνα και υπέκυψε. Το 54 – 62 σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, αποτελεί ωστόσο μια αρκετά οδυνηρή εκδοχή του.    

Δήμος Κιλκίς: Εκλογή Θ. Ανθρακίδη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Σε δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, εξελέγη τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κιλκίς ο δημοτικός σύμβουλος Θεμιστοκλής Ανθρακίδης από τη δημοτική παράταξη ‘’Δήμος Αξιών’’.

Δήμος Κιλκίς: Κλειστά τρία νηπιαγωγεία λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Τρίτη 4 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία Ευκαρπίας και Νέας Σάντας λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι ο μεγάλος αριθμός απουσιαζόντων νηπίων.

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς στο Espoo της Φινλανδίας

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στα πλαίσια του νέου προγράμματος Erasmus+ που το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς υλοποιεί και συμμετέχει ως εταίρος, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών στο Espoo της Φινλανδίας. Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Our common multicultural future in Europe via own cultural heritage 2019-2020» και οι χώρες που συμμετέχουν είναι, εκτός από την Ελλάδα, η Φινλανδία, η Κύπρος, η Τσεχία και η Ισπανία.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων Κιλκίς, κόβει την πίτα του...


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, διανθισμένης με την οργάνωση γιορτής με τίτλο "Έθιμο πίτας – προσδοκίες νέας χρονιάς", την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:45 το πρωί (μετά τη Θεία Λειτουργία) στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Αποστόλων (Χορηγός είναι η ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε.).

Θεσσαλονίκη: Συναυλία-αφιέρωμα στο Θεόδωρο Ζαρίμπα


Εκδήλωση με θέμα το Σπήλαιο και τη Χλωρίδα του Κιλκίς


(Video) Κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδιού "Το Καραγάτς"


Κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδιού "Το Καραγάτς", την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020.