Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας από 1 έως 28 Φεβρουαρίου 2019

Γεωργοδιατροφικός τομέας και ισχυρή οικονομία

Του Κώστα Κιλτίδη
Από την είσοδο της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδίως μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, διεφάνη ότι ο πρωτογενής τομέας της χώρας αδυνατεί να υπηρετήσει την εθνική οικονομία. Η αυτάρκεια και η δυναμική των εξαγωγών του πρωτογενούς τομέα της Γεωργίας, υποστήριζαν την κατοίκηση της υπαίθρου, το βιοτικό επίπεδο της πλειοψηφίας των πολιτών και την ανάπτυξη της οικονομίας. 

Στο ρυθμό της Αποκριάς το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς

Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα χορέψουν το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, από τις 10:30 το πρωί, οι μικροί χορευτές των Παιδικών Τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Όλα τα παιδιά, ντυμένα με αποκριάτικες στολές της αρεσκείας τους, με σερπαντίνες, μουσική και τρελό κέφι, θα διασκεδάσουν, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα ξεφαντώσουν!

Ακολουθίες των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Κατά την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς κάθε Παρασκευή θα τελούνται δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

Ξέφρενοι αποκριάτικοι ρυθμοί στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Μία εβδομάδα γεμάτη αποκριάτικες προετοιμασίες και τρελή διασκέδαση πέρασε για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Πριν όμως απ’ όλα οι μικροί ρομποκατασκευαστές μας αναλαμβάνουν δράση και ακονίζουν τα μυαλουδάκια τους. Έτσι, αυτή την εβδομάδα πήραμε τα αγωνιστικά μας οχήματα και ετοιμάσαμε τους δικούς μας ξεχωριστούς αγώνες. 

Ο Άθλος Κιλκίς στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού ΤΑΕ ΚWON DO με 6 αθλητές

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης άνοιξε από (28/2) τις πύλες του για το European Clubs Championships-World Taekwondo G1, ένα κορυφαία διεθνή τουρνουά του Ολυμπιακού ταεκβοντό που θα διεξαχθούν εφέτος στην Ελλάδα.

Χορός για τη γιορτή της γυναίκας στις Καστανιές Κιλκίς


Δίχρονη υποχρεωτική Προσχολικής Εκπαίδευσης σε 298 από τους 325 δήμους της χώρας

Την επέκταση της δίχρονης υποχρεωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης σε επιπλέον 114 δήμους για το επόμενο σχολικό έτος 2019 -2020 προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε σε εφαρμογή του νόμου 4521/2018. Με την ένταξη των 114 Δήμων, αναμένονται περίπου 16.000 νέες εγγραφές προνηπίων -πέραν των περίπου 24.000 προνηπίων που φοιτούν ήδη στα νηπιαγωγεία των δήμων αυτών- και απελευθέρωση ισάριθμων, ενδεχομένως, θέσεων στις δομές των παιδικών σταθμών, διαθέσιμες για μικρότερα παιδιά και βρέφη.

Εγκρίθηκε η πρόταση «Υδροδότηση πρώην Δήμων Πολυκάστρου και Αξιούπολης από τις πηγές Παίκου»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εγκρίθηκε από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας η υποβολή της πρότασης «Υδροδότηση πρώην Δήμων Πολυκάστρου και Αξιούπολης από τις πηγές Παίκου» για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Χατζησάββας: ΝΑΤΟ και φιλοσκοπιανοί πράκτορες (BBC) προωθούν την κοσσοβοποίηση της Μακεδονίας

Η κωμωδία “Εγώ, ο Εαυτός μου και η Μαμά” στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας παρουσιάζει την απίστευτη κωμωδία “Εγώ, ο Εαυτός μου και η Μαμά” την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 8.00 το βράδυ στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς.

Τατίδης: "Να κτιστεί νέο κτίριο για να στεγαστεί το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πέρασαν περίπου δυόμισι χρόνια από τότε που εγκαταλείφθηκε το κτίριο του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς ως επικίνδυνο κτίριο και μετεγκαταστάθηκε στο κτίριο που βρισκόταν το ΤΕΙ.

Και η Μαρία Ραπτοπούλου με το "Κιλκίς Μπροστά" με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Στη συμπαγή αυτοδιοικητική αλυσίδα του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ προστίθεται η Μαρία Ραπτοπούλου για να προσφέρει τις γνώσεις και τις δυνάμεις της ώστε να πάμε Μπροστά το Δήμο Κιλκίς.

Κατασκεύασαν μοναστηριακό τραπέζι και το παρέδωσαν στο γηροκομείο Κιλκίς


Μαθητές και μαθήτριες του Κιλκίς κατασκεύασαν μοναστηριακό τραπέζι και το παρέδωσαν στο γηροκομείο Κιλκίς, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019.

Όλοι στον αγώνα ΑΤΛΑΣ Κιλκίς vs ΙΚΑΡΟΣ Έδεσσας


Ο Τριαντάφυλλος Καμψιάδης υποψήφιος στο Δημοτικό Συνδυασμό "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Ένας ακόμη νέος Κιλκισιώτης άνδρας και λαμπρός επιστήμονας, ο Τριαντάφυλλος Καμψιάδης επιλέγει ως αυτοδιοικητική στάση ζωής να συμπορευθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να αποκτήσει ο Δήμος Κιλκίς μεγαλύτερη δύναμη και οι νέοι άνθρωποι ουσιαστικές ευκαιρίες στη διαμόρφωση και προώθηση τοπικών πολιτικών για τη νέα γενιά.

Κιλκίς: Αφιέρωμα στο Σταύρο Ξαρχάκο στον πολυχώρο ΕΡΩΔΙΟΣ


Τσικνοπέμπτη 2019 στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Γράφει ο Βασίλειος Γιαννουλάκος
Μέλος 15μελούς Συμβουλίου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019,το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς γιόρτασε την ημέρα της Τσικνοπέμπτης ψήνοντας σουβλάκια και σουτζουκάκια για τους μαθητές του.

Ηλίας Καρολίδης: "Είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς"

Υπογράφει ο Ηλίας Καρολίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Γεννήθηκα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 1996 και πέρασα τα παιδικά και μαθητικά μου χρόνια στην πόλη του Κιλκίς από την οποία κατάγονται ο πατέρα μου Γεώργιος Καρολίδης και η μητέρα μου Ελένη Τσιρώνη. 

Υποψήφιοι δήμου Κιλκίς