Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το θάνατο του Στάθη Κοκκίδη


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους οικείους του Στάθη Κοκκίδη, που έφυγε έτσι απρόσμενα.

Φιλοσοφία σύγχρονων Ποδοσφαιρικών Υποδομών και άμεσες Προτεραιότητες


Γράφει ο Αβραμίδης Γ. Δημήτριος
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
M.P.H. Μaster Public Health - Πρόληψη & προαγωγή υγείας
Εξειδικευμένη Μετεκπαίδευση Ποδοσφαίρου (D.S.H.S. Koln)

Φιλοσοφία σύγχρονων Ποδοσφαιρικών Υποδομών και άμεσες Προτεραιότητες
Ο Ποδοσφαιριστής χρήζει δικαιωματικά ποιοτικότερης εκπαίδευσης

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Κιλκίς 

Στο Κιλκίς την 1η Νοεμβρίου 2021, συνεδρίασαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Κιλκίς μετά από τις αρχαιρεσίες της 27ης Οκτωβρίου 2021 και έπειτα από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους κ. ΠΙΣΤΙΚΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, με θέμα την συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα. Κατόπιν ομόφωνης απόφασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕΚ για την επόμενη τριετία διαμορφώνεται ως εξής:

Δήμος Κιλκίς: Σε ετοιμότητα για τις πλημμύρες ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας


Οι σχεδιαζόμενες δράσεις της Πολιτικής Προστασίας που θα εισφέρουν στη διαχείριση πλημμυρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο 2021 – 2022 αναπτύχθηκαν στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο που συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Κορωνοϊός (3/11/2021): 6.150 νέα κρούσματα (75 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 49 θάνατοι και 431 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.150, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 760.592 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 148 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.556 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 10,6 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο


Κέρδη άνω των 10,6 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Οκτώβριο σε χιλιάδες νικητές. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 10.627.467 ευρώ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η eCommerce & Digital Marketing North 2021 στο Βελλίδειο


Αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Νοεμβρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί η πιο σημαντική εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα, η eCommerce & Digital Marketing North 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 3/11/2021, 4:05 μ.μ


Εξιχνίαση κλοπής
Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και δύο ημεδαπών γυναικών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, πρωινές ώρες της 25ης Οκτωβρίου 2021, παραβίασαν δύο οικίες σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν συνολικό χρηματικό ποσό 1.545 ευρώ και φαρμακευτικά σκευάσματα.

Σκοτώθηκε 61 ετών άνδρας σε τροχαίο


Χθες (2 Νοεμβρίου 2021) και ώρα περίπου 14.40, στο 35ο χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά - Προμαχώνα, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 61 ετών ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και σε μεταλλικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 61 ετών άνδρα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος αύριο στο Μαυρονέρι


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 4 Νοεμβρίου από τις 8:00 έως τις 14:30 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα Μαυρονερίου (πτηνοτροφεία Δίγκαλη και Τζιώγκλη) και σε τέσσερα αντλιοστάσια του οικισμού λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Φραγγίδης: «Δικαιούνται επίδομα θέρμανσης και οι καταναλωτές καυσόξυλων και πέλετ»


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σε απάντηση της ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή στις 6/10/2021 ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, με τη συνυπογραφή άλλων έξι βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με την παροχή επιδόματος θέρμανσης για την προμήθεια καυσόξυλων, το Υπουργείο Οικονομικών αποσαφήνισε ότι είναι δυνατή η παροχή επιδόματος θέρμανσης και στους καταναλωτές καυσόξυλων και πέλετ.

Συνάντηση Αθηνάς Αηδονά με τον ιδιοκτήτη της JET OIL και εκπροσώπους κοινωνικών ιδρυμάτων της Κεντρικής Μακεδονίας


Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας “JET OIL” κ. Murtaza Lakhani, με στελέχη της “JET OIL” καθώς και με εκπροσώπους τεσσάρων (4) κοινωνικών ιδρυμάτων της περιοχής είχε η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθηνά Αηδονά την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Στεκόμαστε στο πλευρό των χειμαζόμενων αγροτών


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στέκεται στο πλευρό των χειμαζόμενων αγροτών που διεκδικούν το δικαίωμα στην επιβίωση των αγροτικών τους εκμεταλλεύσεων, που αντιστέκονται στην εξαΰλωση του εισοδήματος τους, που αρνούνται να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών τους στις ληστρικές πολιτικές της ΝΔ.

(Video) Με 2 λόγια… τι είναι ο σκληρός δίσκος και σε τι χρησιμεύει

Covid Free Gr Wallet: Ευκολότερη η αποθήκευση των πιστοποιητικών και βεβαιώσεων COVID σε κινητά και tablet


Τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου) σε εφαρμογή wallet του κινητού ή του tabletτους έχουν πλέον οι πολίτες μέσω του Covid Free Gr Wallet. Πρόκειται για τα ίδια ακριβώς ψηφιακά εργαλεία με τα οποία οι πολίτες είναι ήδη εξοικειωμένοι, καθώς τα αξιοποιούν με μια πληθώρα άλλων εγγράφων, όπως boarding pass και εισιτήρια θεαμάτων.

Το ομοίωμα



Του Φώτη Μισόπουλου
......πίστεψέ με πως ποτέ του δεν έχει απλώσει ο τεφρός σου Χρόνος.........
Edgar Allan Poe,
AL AARAAF [1]

Διαβούλευση έργου για λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Δήμο Παιονίας


Eνημέρωση για τυχόν κατάθεση απόψεων- ενστάσεων, σχετικής ανακοίνωσης του Περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας διαβούλευσης έργου για αδειοδότηση -λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρίας HELIOTHEMA ENERGY SNGLE MEMBER S.A. στο Δήμο Παιονίας (στη θέση ΛΟΦΟΙ ) με περιβαλλοντική ταυτότητα (ΠΕΤ): 2102478829.
Δείτε την ανακοίνωση της Περιφέρειας ΕΔΩ

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς στο Διεθνές Δίκτυο Διασχολικών Συμπράξεων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελλάδας – Κύπρου «Χρυσοπράσινο Φύλλο»


Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το σχολείο μας σε συνεργασία με το σχολείο του Αγίου Στυλιανού της Λευκωσίας – Κύπρος υλοποιεί το πρόγραμμα «Χρυσοπράσινο Φύλλο». Η ανάπτυξη των εργασιών του Δικτύου γίνεται σε δύο σχολικά έτη (διετής κύκλος):

Basketball stories, vol3 - Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Κείμενο, Φωτογραφίες: Γιάννης Σιταρίδης


Γεννήθηκε εντός μιας δεκαετίας που αποδείχθηκε χρυσή για την Ελλάδα μας, τη δεκαετία του 1980.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ - Διασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για τη σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς με το υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣΕ


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γίωργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Θανάση Κοτταρά. Στη συνάντηση παρίστατο ο διευθυντής ΟΣΕ, αρμόδιος για έργα ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μουρουδέλης.