Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κανονικά λειτουργεί το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Κανονικά θα λειτουργήσει αύριο 18 Ιανουαρίου 2017 το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς μετά την αποκατάσταση των προβλημάτων θέρμανσης και υδροδότησης του.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς κόβει την πίτα της

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα:19:00  στο κέντρο Μούσες Live στο Κιλκίς (Πολυτεχνείου-Ν. Παναγιώτου 5).

Όσιος Νικόδημος Παιονίας: Ιερά Πανήγυρις Παναγίας Παραμυθίας


Θεσσαλονίκη: Νταγάκη - Σιόλας στη Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα



Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στη Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, 19.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Παρασκευή και 13 το μεγάλο Ice Party του Ομίλου Μουζενίδη

Με σύνθημα «Γενναίοι επιζώντες ενωθείτε για το μεγάλο Ice Party του Ομίλου Μουζενίδη», έγινε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 το καθιερωμένο πάρτι του προσωπικού του Mouzenidis Group και η κοπή της βασιλόπιτας.

Προγράμματα προώθησης αγροτικών προϊόντων - Πρόσκληση έτους 2017

Την 12η Ιανουαρίου 2017 έγινε από την αρμόδια Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η πρόσκληση για τα «προγράμματα προώθησης αγροτικών προϊόντων» του Κανονισμού(ΕΚ) 1144/2014 για το έτος 2017.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, 16.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Δήμος Κιλκίς: Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017


Μετά από απόφαση του Δήμαρχου Κιλκίς, δεν θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2017, τα μαθήματα στις παρακάτω σχολικές μονάδες, λόγω των βλαβών που προκλήθηκαν στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης:

Πρόσβαση των Ανασφάλιστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Ανακοίνωση Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εξετάζοντας την κατάσταση που αφορά την υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας, διαπιστώνει ότι ενώ ο νέος νόμος 4368\ 2016 (άρθρο 33) τελεί εν ισχύ από το καλοκαίρι του 2016 και μετά, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός στο ευρύ κοινό. 

ΔΕΥΑ Κιλκίς: "Δεν θα χρειαστούν άλλες ελεγχόμενες διακοπές στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης"

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Με βάση τη σημερινή κατάσταση που παρουσιάζεται στον τομέα του κεντρικού δικτύου του Κιλκίς, η οποία είναι αρκετά βελτιωμένη, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνει στους καταναλωτές ότι η παροχή ύδρευσης γίνεται χωρίς προβλήματα και ότι δε θα χρειαστούν άλλες ελεγχόμενες διακοπές στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης. 

"Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς για την τιμή που μας έκανε"

Υπογράφει
η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Ν. Κιλκίς. 

Καλό ταξίδι Μαρία Παναγιωτίδου

Πέθανε η 54χρονη τραγουδίστρια Μαρία Παναγιωτίδου, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Η άτυχη Μαρία νοσηλεύτηκε μετά από τροχαίο για δυο μήνες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Προληπτικά μέτρα προστασίας από την γρίπη των πτηνών

Ανακοίνωση Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε.Κιλκίς
Εξαιτίας του γεγονότος ότι στις 23-12-2016 ανιχνεύτηκε ο υπότυπος Η5Ν8 του ιού της γρίπης των πτηνών σε κύκνο στο Δέλτα του Έβρου και στις 12-1-2017 ανιχνεύτηκε ο ιός της γρίπης των πτηνών Η5Ν8 τύπου Α (με εκτίμηση ότι πρόκειται για ιό υψηλής παθογονικότητας) σε εκμετάλλευση 28.000 ορνίθων αυγοπαραγωγής στην Αρκαδία με 100% θνησιμότητα, σας επισημαίνεται

Αντισυνταγματική η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, σε 3 περιοχές της χώρας

Αντισυνταγματική έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές σε 3 περιοχές της χώρας.
Οι δικαστές, με την υπ΄ αριθμ. 100/2017 απόφασή τους, έκαναν δεκτή την αίτηση επαγγελματικών Ενώσεων και εμπόρων που ζητούσαν να ακυρωθεί η από 7.7.2014 υπουργική απόφαση, που επέτρεπε δοκιμαστικά τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές στις εξής περιοχές:

Είναι αυτή η αρχή του τέλους της Ευρώπης;


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Ακούγοντας της δηλώσεις του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump αρχίζει κανείς να αναρωτιέται ποιο είναι το νέο παιχνίδι το οποίο παίζεται στις πλάτες μας. Συγκεκριμένα ο νέος πρόεδρος ανέφερε πως η Βρετανία «είχε καλούς λόγους» που αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, κυριαρχεί η Γερμανία.

Απάτη μέσω διαδικτύου με δήθεν πώληση κινητών σε χαμηλές τιμές

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου για την οποία σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 28χρονης και 28χρονου, ημεδαπών.

Κιλκίς: Δύο διαλέξεις για τους σεισμούς


Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς διά της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων και των Γραφείων Σχολικών Συμβούλων, Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική Αντισεισμική Προστασία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με τους: 

Βιωματικά εργαστήρια σε μαθητές της Στ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Στα πλαίσια εφαρμογής της ολοκληρωμένης παρέμβασης για την μετάβαση στο γυμνάσιο - βασισμένη στη φιλοσοφία των ομότιμων, υλοποιήθηκαν 2 τρίωρα βιωματικά εργαστήρια στους μαθητές των δύο τμημάτων της ΣΤ΄ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς που συμμετέχουν στην παρέμβαση. 

Θεσσαλονίκη: Η χαρισματική μουσικός Μιρέλα Πάχου στη "Μαύρη Τρύπα" στα Λαδάδικα

Η Μιρέλα Πάχου στη "ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης για μία μοναδική βραδιά, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, με τραγούδια από τον προσωπικό της δίσκο αλλά και αγαπημένες της στιγμές από την ελληνική δισκογραφία. Μία σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσουμε το πιο χαρισματικό κορίτσι της νεότερης γενιάς μουσικών. 

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, 08.30 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Προκήρυξη ΑΣΕΠ 1K/2017 για 404 προσλήψεις σε φορείς του υπ. Δικαιοσύνης

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1K/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 7Κ/2016 για 1.666 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 93 θέσεις εργασίας στο ΕΚΑΒ - Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς "Το Λαβάς", έκοψε την πίτα του

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς, "Το Λαβάς"
Με μεγάλη επιτυχία και πολύ καλή οργάνωση διεξήχθη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 η κοπή την Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς, "Το Λαβάς".