Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 15/7/2022, 11:13 μ.μ.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας και ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Μας δουλεύουν!

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στην εικόνα
Έτσι ήταν η κατάσταση στο θεατράκι του πάρκου εδώ και μήνες. Αυτό το ρεπορτάζ της Γνώμης έιχε γίνει στις 5 Ιουνίου 2022. 

Τεράστια η επιτυχία της Κιλκισιώτικης μαθητικής start up Microgreens Magicgreens

Δείτε τη βράβευση ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνο
Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Μεγάλη νικήτρια στο Φεστιβάλ Νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας GEN-E, που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας, ανεδείχθη η Microgreens Magicgreens από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς. Η ομάδα του Κιλκίς κατέκτησε το πρώτο πανευρωπαϊκό βραβείο και ανακηρύχθηκε Καλύτερη Μαθητική Επιχείρηση της Ευρώπης για το 2022. 

Τα νέα του ΑΣΕΠ (15/7/2022)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. Πρόσκληση για την προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού
2. Εππιλεγείς Γεν. Δ/νσης Μεταναστευτικής Πολιτικής Υπ. Μεταν. και Ασύλου
3. Εππιλεγείς Γεν. Δ/νσης Πληροφορικής και Επικοινωνιών Υπ. Μεταν. και Ασύλου
4. Εππιλεγείσα Γεν. Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Υπ. Μεταν. και Ασύλου
5. Πρόσκληση για την προμήθεια ιδιωτικού αυτοκινήτου για την εξυπηρέτηση αναγκών μετακίνησης του Προέδρου του Α.Σ.Ε.Π.
6. 4Ε/2020: Πλήρωση θέσεων από επιλαχόντες
7. 10Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ
8. 3Κ/2022 : Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
9. Διακ/ξη ηλεκτρον. ανοικτού διεθνούς διαγ/σμού «ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ»
10. 4E/2020: Έκδοση πινάκων προσληπτέων (Κ.Θ. 10002 και 10003)
11. 4Ε/2020: Έκδοση πίνακα προσληπτέων (Κ.Θ. 10008)
12. 4Κ/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ
13. 12Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ
14. 1ΥΓ/2022: Έκδοση Οριστικών Πινάκων Επιλέξιμων υποψηφίων και Αποκλειομένων για Υ.Γ. ΥΠ.Ε.Π.Θ
15. 1ΥΓ/2022 : Αποτελέσματα ενστάσεων υποψηφίων Υπηρεσιακού Γραμματέα στο ΥΠ.Ε.Π.Θ
16. 7Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων κατηγορίας ΠΕ
17. 5Κ/2022 : Έκδοση προκήρυξης

Η Γλυκερία σε συναυλία στην αρχαία Ευρωπό

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση με τίτλο «Σμυρνέικο Μινόρε» στον Aρχαιολογικό χώρο, Αρχαίας Ευρωπού του Δήμου Παιονίας, στην Π.Ε Κιλκίς, στις 28 και 29 Ιουλίου 2022 ώρα 21:00.

12ος στο Πανελλήνιο Κ20 ο Παρασκευάς του ΓΑΣΚ

Στις 9 και 10 Ιουλίου στο στάδιο των Σερρών πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις εκβίασης, εμπορίας ανθρώπων και άλλων αδικημάτων

Η επισταμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της ίδιας Διεύθυνσης και του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εκβίασης, εμπορίας ανθρώπων και άλλων αδικημάτων.

Επιμορφωτική Κιλκίς: έντονο το ενδιαφέρον συμμετεχόντων για το σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ που υλοποιήθηκε στο Πολύκαστρο

Στις 28.06.22 υλοποιήθηκε στο Πολύκαστρο, στο παράρτημα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Επιμορφωτική Κιλκίς, το σεμινάριο με θέμα «Πρώτες βοήθειες και βασική υποστήριξη της ζωής (ΚΑΡΠΑ) σε ενήλικες και παιδιά». Η ύψιστη ανάγκη για εκπαίδευση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, αποδεικνύεται δυστυχώς σε καθημερινή βάση από την επικαιρότητα. Το ευτύχημα είναι ότι η κοινωνία, έχει αρχίσει να κατανοεί πόσο απαραίτητες είναι οι βασικές γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ, καθώς η ύπαρξη και μόνο ενός απινιδωτή δεν είναι ποτέ αρκετή, εάν οι παρευρισκόμενοι δεν γνωρίζουν πώς να τον χρησιμοποιήσουν.

Το Δικαστήριο της ΕΕ δικαίωσε την Ελλάδα για τη «φέτα» - Γεωργαντάς: Η «φέτα» αποτελεί κεφάλαιο στις εξαγωγές της Ελλάδας

Το Δικαστήριο της ΕΕ έκρινε ότι η Δανία παραβιάζει το νόμο επιτρέποντας σε τυροκόμους της να πωλούν τυρί με την ένδειξη «φέτα» σε τρίτες χώρες.

Τσιτουρίδης: Aναγκαία η εκλογική συμμαχία των αδέσμευτων δυνάμεων της Κεντροδεξιάς

Δελτίο τύπου Ελλήνων Ριζοσπαστών
O πρώην Υπουργός, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, πρόεδρος των «Ελλήνων Ριζοσπαστών», μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πιερίας «Ράδιο Ενημέρωση 92,2» τόνισε μεταξύ άλλων:
«Χρέος και ευθύνη των ανέστιων και αδέσμευτων δυνάμεων της κεντροδεξιάς είναι να συστήσουν μια ευρεία εκλογική, πατριωτική και κοινωνική συμμαχία, που το βράδυ των εκλογών της απλής αναλογικής θα βρεθεί ανάμεσα στους ρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων για την Ελλάδα που αξίζουμε». Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης εδώ.