Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 02/03-02-2023) που ισχύει από την Κυριακή05-02-2023.

Τελική φάση (Final-4) πρωταθλήματος Βόλεϊ Κορασίδων Κ18 (ΕΣΠΕΜ)

Δελτίο τύπου ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης
Η ομάδα των κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης, μετά την μίνι προετοιμασία της μπήκε στην τελική ευθεία και είναι έτοιμη για το Final-4.

Γ. Φραγγίδης: Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία. Φτάνει πια ο εμπαιγμός!

Κοινή δήλωση των κ.κ. Γιώργου Φραγγίδη και Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων υγείας και εργασίας & κοινωνικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Σαράντα μέρες μετά τη διαβεβαίωση του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα είχε λήξει το θέμα της παράτασης του προγράμματος του ΟΑΕΔ (νυν Δ.ΥΠ.Α), μέσω του οποίου εργάζονται 4000 συμβασιούχοι στην Υγεία, δυστυχώς οι συμβάσεις των εν λόγω εργαζόμενων βρίσκονται «στον αέρα». Οι συμβάσεις έχουν ήδη αρχίσει να λήγουν και η πολυαναμενόμενη υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης, δεν έχει μπει ακόμα.

Θ. Τιρεκίδης: Οι δημότες απαιτούν απαντήσεις από την διοίκηση του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Θ. Τιρεκίδη
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος μας κατηγόρησε ότι συκοφαντούμε την δημοτική αρχή, επιλέγοντας μάλιστα την οδό της φίμωσης. Προφανώς, έτσι αντιλαμβάνεται τον διάλογο ενώπιον των δημοτών που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση και έγιναν μάρτυρες άλλης μιας «δημοκρατικής» συμπεριφοράς που προάγει την αρχή του ενός έναντι της πλειοψηφίας. 

Χρήσιμες συμβουλές οδικής ασφάλειας σε περίπτωση κακοκαιρίας

Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε τον εθνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης 100 ή τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό αριθμό 112

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να εκδηλωθούν τις προσεχείς ημέρες σε διαφορές περιοχές, υπενθυμίζει χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες στους πολίτες που μετακινούνται στους οδικούς άξονες και ειδικότερα:

(Video) Περιοδεία του ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη και της βουλεύτριας Ειρήνης Αγαθοπούλου, στο νομό Κιλκίς

Περιοδεία του ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη και της βουλεύτριας Ειρήνης Αγαθοπούλου, στο νομό Κιλκίς. Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023.